Το σκέφτηκα πάρα πολύ μπορώ να σου πω για την αλλαγή της πλακέτας και αποφάσισα να πάρω το ρίσκο. Σίγουρα είναι καταπόνηση για τα υλικά και ως γνωστόν οι Allen-Bradley Cc's μπορούν να υποστούν μόνιμη αλλαγή στην τιμή τους με τέτοιες θερμοκρασίες. Ομοίως οι κεραμικοί μπορεί και να καταστραφούν κατά την απόπειρα αποκόλλησης τους από το κύκλωμα.
Παρ'ολα αυτά ήδη έχω προχωρήσει και πλέον η παλιά πλακέτα δεν έχει τίποτα πάνω..
Αφαιρέθηκαν όλα τα στοιχεία με πολύ μεγάλη προσοχή και φυσικά μετρήθηκαν πριν επανατοποθετηθούν στην νέα.
Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά A-B cc's σε όλο τον ενισχυτή καθώς τα χαρακτηριστικά τους για κάποια σημεία στον ενισχυτή δεν είναι "σωστά". (Low Wattage, Low Voltage Rating).
Όσο για τη γείωση συμφωνώ απόλυτα για το ότι πρέπει να γίνει πολύ καλή κόλληση στο σασί πέρα από το βίδωμα. Σε αυτό το σημείο θέλω να σε ρωτήσω κάτι..
Ποιά η γνώμη σου για το Star Grounding?
Έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα και φαίνεται ως μια αποτελεσματική λύση για εξάλειψη θορύβου, αν φυσικά γίνει υλοποίηση..
Απαντήσεις :

Παρ'ολα αυτά ήδη έχω προχωρήσει και πλέον η παλιά πλακέτα δεν έχει τίποτα πάνω..
Αφαιρέθηκαν όλα τα στοιχεία με πολύ μεγάλη προσοχή και φυσικά μετρήθηκαν πριν επανατοποθετηθούν στην νέα.
Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά A-B cc's σε όλο τον ενισχυτή καθώς τα χαρακτηριστικά τους για κάποια σημεία στον ενισχυτή δεν είναι "σωστά". (Low Wattage, Low Voltage Rating).
Όσο για τη γείωση συμφωνώ απόλυτα για το ότι πρέπει να γίνει πολύ καλή κόλληση στο σασί πέρα από το βίδωμα. Σε αυτό το σημείο θέλω να σε ρωτήσω κάτι..
Ποιά η γνώμη σου για το Star Grounding?
Έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα και φαίνεται ως μια αποτελεσματική λύση για εξάλειψη θορύβου, αν φυσικά γίνει υλοποίηση..
Απαντήσεις :
Ναι οπωσδήποτε! Αναρωτιέμαι τι ή καλύτερα, αν σκεφτόντουσαν πριν λανσάρουν την Silverface πλάκα. Παιδιά ζητώ συγγνώμη για όσους έχουν SF αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά ;D. Το πρόβλημα είναι τα 66€ που κοστίζει στο TAD. Αν κανείς έχει βρεί άκρη παρακαλώ να μου πει.. Το faceplate από SR RI μπορεί να μπεί;Faceplate θα αλλάξεις?
Όντως είναι σαν πυροβολημένο ;D ;D. Απλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με την καμπίνα.. Χρειάζεται μάζεμα γιατί έχει ρωγμές και το νοβοπάν που είναι πάνω το grillcloth έχει στραβώσει εντελώς. Θα ασχοληθώ όταν ξεμπερδέψω με το κύκλωμα.Σαν πυροβολημένο είναι και θα φαίνεται πίσω απο το grille cloth...
Θενξ για την συμβουλή!Καλό κόλπο είναι να χρησιμοποιήσεις μαύρο βερνίκι παπουτσιών