Καλησπέρα φίλε Βεζούβιε 
Όπως είπα πριν όμως θα ήθελα να προσεγγίσω όσο το δυνατόν περισσότερο τον vintage ήχο και προκειμένου να γίνει αυτό δεν πρέπει κάποιος μόνο να υλοποιήσει το κύκλωμα βάση του σχηματικού, αλλά και να χρησιμοποιήσει όσα περισσότερα vintage υλικά γίνεται.. Φυσικά δεν είναι καλύτερα σε χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά που υπάρχουν σήμερα αλλά αυτή ήταν και η μαγεία νομίζω. 
Η θεωρία λέει (..και στη σελίδα της sozo http://www.sozoamplification.com/FAQ.html)
πως για coupling caps (στην συγκεκριμένη περίπτωση οι 2 αριστεροί πυκνωτές) το outer foil (δηλαδή η μαύρη γραμμή) πηγαίνει προς την είσοδο του σήματος. Ο σωστός τρόπος σύνδεσης είναι λοιπόν το foil να είναι προς τα plates από την 12ΑΤ7, καθώς το σήμα πάει προς τις 6L6..
Τώρα στον τρίτο πυκνωτή στα δεξιά ο κανόνας δεν ισχύει και το foil πρέπει να συνδεθεί προς την γείωση. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω νομίζω ότι τους έχω συνδέσει σωστά.

Θεωρώ ότι για να προβώ σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να τους δώσω μια ευκαιρία. Άλλωστε καλύτερος κριτής από το αυτί δεν υπάρχει.. Σίγουρα μπορεί να είναι παλιοί όμως εφόσον μετρήθηκαν και δεν έχουν πρόβλημα θα ήθελα να τους δοκιμάσω.Θα σου προτεινα να βγάλεις τα κεραμικά "δισκάκια" πυκνωτές και να τα αντικαταστήσεις με silver mica
Όσο για το ζήτημα αυτό..ανοίγεται μεγάλο κεφάλαιο. Εν ολίγοις η πραγματικότητα για τις CC αντιστάσεις είναι ότι έχουν αποκλίσεις, θόρυβο και ειδικά για κάποια σημεία του ενισχυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Το θετικό στη περίπτωση μου είναι ότι στα plates έχει αντιστάσεις 1 Watt, που σημαίνει γύρω στα 500 Volt Rating πράγμα καλό εφόσον παρέχουν "αέρα" για τυχόν μεταβολές στις τάσεις. Πάντως είναι ένα ζήτημα που το έχω σκεφτεί πολύ σε σημείο που ήθελα να αλλάξω τα πάντα πάνω στο κύκλωμα.Μην βάλεις carbon comp σε plates γιατί τείνουν να κάνουν θόρυβο και δεν εχουν καλο "tolerance" σε υψηλές τάσεις. Βάλε metal oxide / metal film. εχουν καλύτερο tolerance.

Τέλος για τα sozάκια που αναφέρεις..Διάβασε στο site της SoZo για το που θα πρεπει να "κοιταει" η μαυρη γραμμή. Θεωρώ πως ειναι προς τη γείωση.
Η θεωρία λέει (..και στη σελίδα της sozo http://www.sozoamplification.com/FAQ.html)
πως για coupling caps (στην συγκεκριμένη περίπτωση οι 2 αριστεροί πυκνωτές) το outer foil (δηλαδή η μαύρη γραμμή) πηγαίνει προς την είσοδο του σήματος. Ο σωστός τρόπος σύνδεσης είναι λοιπόν το foil να είναι προς τα plates από την 12ΑΤ7, καθώς το σήμα πάει προς τις 6L6..
Τώρα στον τρίτο πυκνωτή στα δεξιά ο κανόνας δεν ισχύει και το foil πρέπει να συνδεθεί προς την γείωση. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω νομίζω ότι τους έχω συνδέσει σωστά.