Summer Song

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Τι καλύτερο μέσα στο καταχείμωνο από ένα καλοκαιρινό τραγούδι,  για να μας φτιάξει λίγο η διάθεση  :)

Όπως πάντα τα σχολιά σας είναι απαραίτητα και καλοδεχούμενα  ;)

Summer_Song_cover_by_hyperpanos.mp3

Attachments

Το ακούω 2η φορά. Έχω και στα αυτιά μου την αυθεντική εκτέλεση..και ομολογώ ότι ...είσαι πολύ πολύ πολύ  παραπάνω από O.K.!

Περίμενα να σκάει όμως η πενιά σου..να έχει δυναμική..να είναι πιο γκρουβοροκ..να μπιστάει!

Γουστάρισα!

Καταλαβαινω τι εννοει ο Nord.Ισως ν αφησεις τον εαυτο σου λιγο πιο ελευθερο σε καποια σημεια.Αλλα θα ρθει κι αυτο.Φαινεται οτι πατας πολυ καλυτερα απο παλια και εχεις περασει σ αλλο λεβελ.Θεμα χρονου ειναι.

Ετσι η αλλιως τα σπασες.

Μπραβο Πανε!

gvour είπε:
Φαινεται οτι πατας πολυ καλυτερα απο παλια και εχεις περασει σ αλλο λεβελ.
Δεν γνώριζα ότι έχεις ιστορικό...

Κάποιοι σε παρακολουθούν με την καλή έννοια.

Εύγε και πάλι !

Nordius είπε:
Το ακούω 2η φορά. Έχω και στα αυτιά μου την αυθεντική εκτέλεση..και ομολογώ ότι ...είσαι πολύ πολύ πολύ  παραπάνω από O.K.!

Περίμενα να σκάει όμως η πενιά σου..να έχει δυναμική..να είναι πιο γκρουβοροκ..να μπιστάει!

Γουστάρισα!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια  :)
Καταλαβαινω τι εννοει ο Nord.Ισως ν αφησεις τον εαυτο σου λιγο πιο ελευθερο σε καποια σημεια.Αλλα θα ρθει κι αυτο.Φαινεται οτι πατας πολυ καλυτερα απο παλια και εχεις περασει σ αλλο λεβελ.Θεμα χρονου ειναι.

Ετσι η αλλιως τα σπασες.

Μπραβο Πανε!
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο σφιγμένος γιατί το κομμάτι είναι απαιτητικό  ;)Πάντως είμαι ικανοποιημένος που το "έβγαλα" έστω και έτσι, πριν από λίγο καιρό δεν θα το πίστευα. Σε ευχαριστώ φίλε  ;)

Άλλος Πάνος πλέον! Μπράβο σου. Πολύ ωραίο παίξιμο. :)

fusiongtr είπε:
Άλλος Πάνος πλέον! Μπράβο σου. Πολύ ωραίο παίξιμο. :)
Και μπράβο μου, γιατί μόνο εγώ με αναγνωρίζω  8) ;D ;D ;DΕυχαριστώ φίλε  :)

Nordius είπε:
Δεν γνώριζα ότι έχεις ιστορικό...
Εχει ιστορικο χρονιας ανιάτου σατριανιτιδας με συνδρομο παραμορφωμενου ουά... :P ;D

Πανο,ειναι εξαιρετικο το καβειρ,(μιας και εχεις αναγει τα σατριάνικα σε καβειρια μυστηρια.. ;D)χαρα στο κουραγιο σου αδερφε να προσπαθεις να τον βγαζεις νοτα-νοτα...

Εγω θα χα κουραστει απ την εισαγωγη.. :o

Με αρεσεις γιατι κανεις αυτο που γουσταρεις!

Σ ωραιος!

freerock1974 είπε:
Εχει ιστορικο χρονιας ανιάτου σατριανιτιδας με συνδρομο παραμορφωμενου ουά... :P ;D
Τα έχω και τα δύο αυτά το παραδέχομαι  :o

Πανο,ειναι εξαιρετικο το καβειρ,(μιας και εχεις αναγει τα σατριάνικα σε καβειρια μυστηρια.. ;D)χαρα στο κουραγιο σου αδερφε να προσπαθεις να τον βγαζεις νοτα-νοτα...

Εγω θα χα κουραστει απ την εισαγωγη.. :o

Με αρεσεις γιατι κανεις αυτο που γουσταρεις!

Σ ωραιος!
Σε ευχαριστώ φίλε Σταύρο, όντως είναι δύσκολα να βγούν τα άτιμα, ειδικά για μένα που δεν διαβάζω παρτιτούρες πια και τα βγάζω από το άκουσμα, όσο μπορώ τουλάχιστον  ;)Πάντως το γουστάρω αληθινά αυτό, που μπορώ και παίζω πάλι και βγάζω τα "απωθημένα" μου  ;)

freerock1974 είπε:
καβειρια μυστηρια..
Πας και Σαμοθράκη βρε? ;D ;D ;D ;D

Παικταρας ο Πανος .παραπολυ ωραιο μακαρι να επαιζα και εγω στο κλιπακι .

pericles είπε:
Παικταρας ο Πανος .παραπολυ ωραιο μακαρι να επαιζα και εγω στο κλιπακι .
Έτσι είναι Περικλή, τα καλά να λέγονται! ;)

freerock1974 είπε:
Δυστυχως δεν εχω τρειλερ με την αυτοβιογραφια μου οπως ο Νεστορας με την Nτερεκ πιο πανω... :P ;D ;D
Δεν έχεις τρέιλερ, άρα θα την δούμε κατευθείαν στη μεγάλη οθόνη? ;D ;D ;D

Που είναι ο ξάδερφος manager? ;D ;D ;D

Πάνο... Πάνο...  ;D you did it  ;)

Πολλάν καλός (που λένε κάτι φιλαράκια μου από την Κύπρο)  ;D

Όταν αποφασίσεις να κάνεις Satriani tribute band ρίξε μου ένα pm  ;) ;D

Είναι πολύ καλό. Πας καλά και συνέχισε. Αλλά θα σου προτείνω ορισμένα "παλαβά"  σατριανικά (από το το slow μέρος και μετά) που παρέλειψες / άλλαξες να μην τα αφήσεις έτσι. Παίξτα. Μπορείς. ;)

Υ.Γ.: Τπ δικό σου είναι λίγο πιο αργό από το original.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάνο... Πάνο...  ;D you did it  ;)

Πολλάν καλός (που λένε κάτι φιλαράκια μου από την Κύπρο)  ;D

Όταν αποφασίσεις να κάνεις Satriani tribute band ρίξε μου ένα pm  ;) ;D
Τα σόλο θα τα παίζουμε εναλλάξ ;  ;D ;D ;D.Σε ευχαριστώ πολύ  :).

Είναι πολύ καλό. Πας καλά και συνέχισε. Αλλά θα σου προτείνω ορισμένα "παλαβά"  σατριανικά (από το το slow μέρος και μετά) που παρέλειψες / άλλαξες να μην τα αφήσεις έτσι. Παίξτα. Μπορείς. ;)

Υ.Γ.: Τπ δικό σου είναι λίγο πιο αργό από το original.
Τα παλαβά ήταν δύσκολα και για αυτό δεν τα έπαιξα, με τον φόβο μην τα "σκοτώσω"  :PΤο backing track ίσως όντως να είναι λίγο πιο αργό, αλλά αυτό καλό ήταν για μένα  ;) το έκανε πιο βατό. Σε ευχαριστώ πολύ  :).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back