- Πόντοι
- 963
...το να βιδώσω τέρμα τις βίδες της γέφυρας που είναι μέσα στο backplate, ουσιαστικά κάνοντας deck το τρέμολο. Δεν θυμάμαι καν αν στην προηγούμενη Strat μου (μια Harley Benton) το είχα κάνει, ή αν είδα / μπορούσα να καταλάβω τόσο μεγάλη διαφορά τότε. Αλλά αυτή την φορά... εντυπωσιάζομαι από το πόσο πολύ βελτιώθηκε το resonance και το sustain στην κιθάρα! Η κιθάρα πήγε από "εντάξει, μια χαρά είναι... για Strat" στο "wow, γιατί δεν το έκανα νωρίτερα και γιατί δεν μιλάει για αυτό κανένας...;" .
Δεν χρησιμοποίησα έξτρα ελατήρια, όπως πολλοί κάνουν, έμεινα στα τρία που έχει η κιθάρα. Δεν ξέρω εάν αυτό θα βελτίωνε την κιθάρα ακόμα περισσότερο αλλά ειλικρινά είμαι τόσο εντυπωσιασμένος από την διαφορά που αμφιβάλλω. Καταλαβαίνω ότι πολλοί όντως χρησιμοποιούν το tremolo στις Strats τους, αλλά για οποιονδήποτε δεν, αυτό φαίνεται στα μάτια μου σαν must-do mod.
Ακούω γνώμες. Let's talk about it...
Δεν χρησιμοποίησα έξτρα ελατήρια, όπως πολλοί κάνουν, έμεινα στα τρία που έχει η κιθάρα. Δεν ξέρω εάν αυτό θα βελτίωνε την κιθάρα ακόμα περισσότερο αλλά ειλικρινά είμαι τόσο εντυπωσιασμένος από την διαφορά που αμφιβάλλω. Καταλαβαίνω ότι πολλοί όντως χρησιμοποιούν το tremolo στις Strats τους, αλλά για οποιονδήποτε δεν, αυτό φαίνεται στα μάτια μου σαν must-do mod.
Ακούω γνώμες. Let's talk about it...