αυτά με τις κολλήσεις...επειδή τα υποστηρίξατε τόσο...σθεναρά!.....τι πλεονεκτήματα έχουν?if_it_is είπε:είναι κανονικά καλώδια! υπάρχουν και άλλα χωρίς κολλήσεις που είναι πιο εύκολα να τα φτιάξεις μόνος σου στο μήκος που θες. κοίτα τα george l's.
http://www.georgelsstore.com/index.html
Δεν σταματανε να παιζουν στα καλα καθουμεναhot_sauce είπε:αυτά με τις κολλήσεις...επειδή τα υποστηρίξατε τόσο...σθεναρά!.....τι πλεονεκτήματα έχουν?
έχει το κουρδιστήρ της boss σωστά ?if_it_is είπε:με έναν buffer στην αρχή θα είσαι κομπλέ.
ok..εχω μπερδευτει λιγο ομως..if_it_is είπε:..με έναν buffer στην αρχή θα είσαι κομπλέ...
αν μάθεις πες μου και μένα γιατί πολύ με ταλανίζει το θέμα τελευταίως :gpiad είπε:ok..εχω μπερδευτει λιγο ομως..
πιο πεταλι πρεπει να βαλω συγκεκριμενα για να συγκρινω το πριν και το μετα πριν το αγορασω?ειναι καποια μαρκα που ειδικευεται στα buffer pedals αποκλειστικα?τi λεφτα πρεπει να δωσει καποιος για ενα σωστο Buffer pedal..
με ενα επιπλεον bossaκι κανω την δουλεια μου αν το βαλω μπροστα μιας και γενικα ειναι buffered και οχι true bypass..? :![]()
χρειάζεσαι έναν quality high input low impedance buffer. τέτοιοι υπάρχουν και σε πετάλια (mi audio boost n buff, όλα τα visual sound...) αλλά και σαν ξεχωριστές συσκευές (Axess Electronics BS-2, lovepedal line driver.....).gpiad είπε:κοιτα εγω αυτο που καταλαβαινω οτι λεει ο φιλος πιο πανω εννοει να βαλω καποιο buffered pedal,ισως να μην προσεξε οτι εχω ενα boss tuner πρωτο πρωτο,εκτος αν εννοει να βαλω επισης ακομα ενα μπροστα απο ολα,εκτος αν ειναι κατι αλλο που τελος παντων ειμαι πολυ ασχετος για να το καταλαβω :
![]()
λογικα ναι αν υποσχεται οτι κανει θαυματα οπως αυτο εδω:kostas80 είπε:Και ερωτώ εγω τώρα ..... άντε και βάλαμε ένα σοβαρό buffer στην αρχή .... ότι σουρουκλεμέ μπάφερ ξεμπάφερ τρου μπαηπας πετάλια και να έχουμε μετά είναι όλα μέλι γάλα ?
Τα πετάλια της Boss έχουν ενσωματωμένο buffer ο οποίος είναι αξιοπρεπής, αν και έχω ακούσει εντυπώσεις (δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος με συγκριτικές δοκιμές) πως ο buffer τους δεν ακούγεται πάντα ίδιος, πχ. ότι αυτός του tuner ακούγεται πιο "φυσικός" από αυτόν πχ. του Boss RV5. Για να πεισθώ θα χρειαστεί να τους βάλω πλάι-πλάι σε true bypass loops για να δω αν ισχύει. Αυτό που έχω αντιληφθεί πάντως είναι πως αυξάνουν ελαφρά το noise floor.if_it_is είπε:το buffered output της boss δεν ξέρω τι δουλειά κάνει. έχω να βάλω boss στην πεταλιέρα από τότε που δεν ήξερα τι είναι true bypass οπότε δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω.
Σε ορισμένα δεν θα ξέρουν καν τι είναι buffer, σε άλλα θα του πουν να πάρει ένα πετάλι της Visual Sound που τον έχει ενσωματωμένο και να ξεμπερδεύει χωρίς πολλά-πολλά, και σε άλλα ελπίζω να τον αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά. To ποια θα είναι αυτά δεν το γνωρίζω ακριβώς αλλά θα ξεκινούσα από τα δυο γνωστά κολλητά στην Εξαρχειοπλατεία και θα περνούσα και μια βόλτα από τον αντιπρόσωπο της Radial, ο οποίος νομίζω πως είναι ο Τρίμης.στα κιθαρομαγαζα στην αθηνα που πρεπει να παει?ή μολις αρχισει να λεει για buffer pedal θα τον κοιτανε σαν εξωγηινο?
η garage tone σειρα πεταλιων της VISUAL SOUND διαθετει buffer ιδιο με τον κομπρεσσορα της ?bloody_sunday είπε:.. ή της Visual Sound. O τελευταίος θεωρείται καλός ..
Πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο μηχάνιμα..?Superfunk είπε:Σφαλματολόγιο: τα 234 πεταλια (και τα χιλιαδες ευρω που μου κοστησαν) που αλλαζα σαν τα πουκαμισα "γιατι βγηκε ενα καλυτερο",το ατελειωτο tap dancing,το καλωδιομανι,τα χρατς -χρουτς και η απωλεια σηματος και το κουβαλημα...)
η ΛΥΣΗ:
![]()
μπαινω αισιως στον 7ο χρονο που ειμαι pedalfree & ποτε μου δεν ειχα καλυτερο ηχο και...ψυχικη ΗΡΕΜΙΑ... ;D