Στέρεο κλαρίνο Despacito;

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Αυτό το βίντεο θα το είδατε.

Αν δεν το είδατε, αξίζει να το δείτε και κυρίως να το ακούσετε.

Έχω όμως μια legit απορία για τους κύριους ηχολήπτας.

Τι συμβαίνει με το κλαρίνο; Γιατί ακούγονται τα χαμηλά αλλού και τα ψηλά αλλού;

Έχει στέρεο το κλαρίνο;

Ή έχει να κάνει με τα μεγάφωνα, κόρνες κτλ...

(Πολύ φάλτσο πάντως ο κλαρινιτζής...)

Ο κλαριντζης με οριντζ δροπ που εχει χαρς πριμα ειναι κουρδισμενος, ο άλλος με το παηπερ ιν όηλ και τον βαμβακένιο φλαουτένιο ήχο θέλει λίγο κούρδαμα.

Κατά τα άλλα... Σουρρεάλ μαδρίτι

Ένα κλαρίνο είναι φίλος... Το άλλο που ακούς είναι το έκο... έκο... έκο...

RayDTutto είπε:
Ένα κλαρίνο είναι φίλος... Το άλλο που ακούς είναι το έκο... έκο... έκο...
Ω σιιιιτ, ντοππλεργιες!

Χαμωτας

Μου αρέσει που από την άνεση ενός μπάρ ή ενός καφέ....συζητούσαμε για τον ακραίο/ σκληρό ρεαλισμό....... στα films του Γιάννη Οικονομίδη.

Αυτό με αποτελείωσε.

Θεός φυλάξοι.  ;D ;D

Με octaver παίζουν οι κλαρινιτζίδες  μάστορα εδώ και καιρό πάνω από 20 χρόνια, υπάρχουν και ακόμη άλλα 1-2 πεταλάκια συνήθως eq και είναι όλα Boss πάνε κανονικά με pedalboard κουτάκι μετασχηματιστές κτλ όπως και εσείς οι κιθαρίσται δηλαδής ;D

Το εφφέ είναι delay από την κονσόλα (συνήθως το 55-57 της dynacord) αλλά είναι στο θεό έτσι παίζουν αυτοί, stereo δεν παίζουν σε κανένα πανηγύρι όλα βγαίνουν bridged mono για περισότερα βάτια, οπότε αυτό που ακούς είναι το οκτάβερ σε συνδυασμό με το εφφέ της κονσόλας και η κάμερα κιν γιαυτό ακούγεται έτσι.

Εντάξει για πανυγήρι νορμάλ είναι παλιά παίζαν τη Lambada ;D ;D 8)

Τι Boss, πλεον εχουνε και καστομιες ;D

10012683_800.jpg

https://www.thomann.de/gb/tap_octave_for_clarinetviolin.htm

Μόνο εμένα δεν μου φαίνεται αστείο όλο αυτό με τις γουρουνοπούλες, τα χύμα κρασια και τα κλαρίνα?

Καλός ο χαβαλές αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παράδοση, είναι απλό γυφταριό.

Μνημονια μεχρι να χορεψουν οι αγγελαδες μπαλλετο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

;D

Superfunk είπε:
Γατακια....ε γατακια
;D :'(

Κατά τα άλλα το video αυτό θα μπορούσε να είναι η ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδος σε 2min και 40sec...  ;D 

(Μετά βέβαια το γύρισε απότομα σε... deathpacito metal ο schauble...  ;D)

harilatron είπε:
Μόνο εμένα δεν μου φαίνεται αστείο όλο αυτό με τις γουρουνοπούλες, τα χύμα κρασια και τα κλαρίνα?

Καλός ο χαβαλές αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παράδοση, είναι απλό γυφταριό.
This is the least of our problems.

Αν αυτό είναι το low point μας στη διασκέδαση, προτιμώ αυτό το σκηνικό, από το binge drinking της κεντροδυτικοβόρειας Ευρώπης κάθε Παρασκευή βράδυ και τα επακόλουθα παρατράγουδα.

Τι σχέση έχει το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με το πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα?

harilatron είπε:
Τι σχέση έχει το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με το πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα?
Μα παντα το τι κανουν οι ΑΛΛΟΙ χρησιμοποιουμε για να δικαιολογησουμε τα χαλια μας τα μαυρα....

Μαιρουλα:"Κοιτα ρε Μητσο την εχεις πολυ μικρη και δεν καταλαβαινω τιποτα,εχω να ερθω σε οργασμο απο την ημερα που σε γνωρισα,ασε που εχεις πατσες και κρεμονται και τα προγουλια σου"

Μητσος: "Καλυτερα εγω παρα ο Ματζαφλαρα Μακρυψωλουντο Ειμαιφετες απο την Νιγηρια που ειχες πριν και δεν ηξερε να μαγειρευει γεμιστα με κιμα"

;D 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back