Stay. cigaret13

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
  Ένα κομματάκι, instrumental, με πολλές αλλαγές στην μίξη-παραγωγή εν συγκρίση με τα προηγούμενά μου. Εδώ τα reverbs & delays χρησιμοποιήθηκαν με φειδώ.... ::)

Κατά τ'άλλα, τα ίδια Παντελάκη τα ίδια Παντελή μου (όχι τον γνωστό αξύριστο...) στα της σύνθεσης και παιξιμάτων μου (αν και απέφυγα τις "ταρζανιές" και τις μεγάλες διάρκειες στα σόλο).  Κριτικές, εννοείτε, καλοδεχούμενες!

[soundcloud]

[/soundcloud]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ promising. 'Εχει ένα γνησιο 80's συναίσθημα στο σύνολο, μου θύμισε Rush σε σημεία, ωραίο παίξιμο. Ηθελα φωνητικά... (Βάζω δύσκολα ε?)

Rav

Ακούγεται ευχάριστα, σαν σύνολο είναι ενδιαφέρον σαν άκουσμα.

Το σημείο στο 1:14 δεν ακούγεται ωραίο.

Το σημείο στο 2:33 μου ακούγεται ελαφρώς εκτός

Από κει και μετά το σόλο μου θύμισε Rory και στη συνέχεια μετά το 3:20 κάτι μεταξύ Pink Floyd και Rory.  :)

Η αρχή είναι εκπληκτική.

Το θέμα στο 0:45 απίστευτο.

Στο 1:14 φταίνε τα τύμπανα.

Μου άρεσαν και οι αλλαγές που έκανες.

Το καλύτερο είναι στο 3:35 που το γυρίζεις μαγικά στο αρχικό θέμα.

Μπράβο ρε Φώτη.

Ravaya είπε:
Ηθελα φωνητικά... (Βάζω δύσκολα ε?)
Ναι....! ;D  Δεν μ'έχεις ακούσει να τραγουδάω....Thanks Rav  :)
Ωραίον! :D
Που μπορούσε να ακούγετε καλύτερα με το tape emulator vst plugin που έχω..... :D
Ακούγεται ευχάριστα, σαν σύνολο είναι ενδιαφέρον σαν άκουσμα.

Το σημείο στο 1:14 δεν ακούγεται ωραίο.

Το σημείο στο 2:33 μου ακούγεται ελαφρώς εκτός

Από κει και μετά το σόλο μου θύμισε Rory και στη συνέχεια μετά το 3:20 κάτι μεταξύ Pink Floyd και Rory.  :)
mauromouris ευχαριστώ για το σχόλιο.... :), όσο για τον Rory και τον David (μαζί με τον Gary) αγαπημένοι και χιλιοακουσμένοι, οπότε.... ;)
Η αρχή είναι εκπληκτική.

Το θέμα στο 0:45 απίστευτο.

Μου άρεσαν και οι αλλαγές που έκανες.

Το καλύτερο είναι στο 3:35 που το γυρίζεις μαγικά στο αρχικό θέμα.
Σιγά ρε Strato...... ::) :-* 
Γιατί "φταίνε", είναι "έξω", δεν ταιριάζουν; Μ'άρεσαν αυτά τα break, γι'αυτό τα έβαλα.... :P

cigaret13 είπε:
Γιατί "φταίνε", είναι "έξω", δεν ταιριάζουν; Μ'άρεσαν αυτά τα break, γι'αυτό τα έβαλα....
Αυτό το break μου φάνηκε κάπως...

Σαν να πετάει έξω τα υπόλοιπα ρυθμικά.

Κατά τα άλλα δεν παίρνω πίσω λέξη, κι ότι θέλεις λέγε. :D

fusiongtr είπε:
Mου θύμησε λίγο σαν προβα σε στούντιο που ο ντράμερ δεν ξέρει προς τα που να πάει και σταματάει να παίζει ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν και μετά ξαναμπαίνει κι αυτός. Χτυπάει άσχημα προφανώς γιατί το break το έβαλες στο 2ο τετράμετρο, αν το έβαζες στο 4ο ίσως ακουγόταν καλύτερα  ;)

fusiongtr είπε:
Αυτό το break μου φάνηκε κάπως...

Σαν να πετάει έξω τα υπόλοιπα ρυθμικά.
Λες έε!  
Κατά τα άλλα δεν παίρνω πίσω λέξη, κι ότι θέλεις λέγε. :D
Καλά ντε, δεν θα μαλώσουμε κιόλας..... :-X ;D    
 Edit: Αύριο βγάζω το break..... φαγωθήκατε....... ::) :-X ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
cigaret13 είπε:
 Free είναι, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (όπως και πολλά άλλα vst που έχω.... :P), μόνο δοκιμαστικά αλλά δεν..... ::)   http://www.vst4free.com/free_vst.php?id=660
Ωραίο είναι, χρησιμοποία το. ;D ;D

Trolling;

Ενδιαφέρον ..... :-X ;D    (αν και οχι όσο το επεισόδιο της διπλανής σειράς: Ananipsas Trolley vs Duracell Dr. WF-Κ)....... ::) :-X ;D **

Not trolling:

Με εντυπωσιάζει η εξέλιξη σου, Φώτη, στο μικρό χρονικό διάστημα απο τότε που άρχισες να πρωτομοιράζεσαι τις δημιουργίες σου. Πραγματικά!

Μπράβο σου!!

Trolling:

ΥΣ1. Θα περάσω αύριο για τη συμφωνημένη αμοιβή της θετικής κριτικής (ναχεις τα φραγκα ακριβώς γιατι δε δίνω ρέστα...)

ΥΣ2. ** αδέξια προσπάθεια αντιγραφής στυλ συμφορουμιτη

LK είπε:
Ωραίο είναι, χρησιμοποία το. ;D ;D
Στο επόμενο κομμάτι i'll give it a try... 
Με εντυπωσιάζει η εξέλιξη σου, Φώτη, στο μικρό χρονικό διάστημα απο τότε που άρχισες να πρωτομοιράζεσαι τις δημιουργίες σου. Πραγματικά!

Μπράβο σου!!

Θα περάσω αύριο για τη συμφωνημένη αμοιβή της θετικής κριτικής (ναχεις τα φραγκα ακριβώς γιατι δε δίνω ρέστα...)
Σε δόσεις δέχεσαι....;  :-\ :P :-X πουτ@νες εποχές....καταντήσαμε τσίπιδες.... :( 
Φώτη μπράβο! Είναι πάρα πολύ ωραίο κι αυτό! :)
  Εννοείτε, Μήτσο, ότι είναι πάρα πολύ ωραίο.....αφού είναι δικό μου 8) ;D       
    Υ.Γ.  Το κομμάτι το ξανανέβασα χωρίς το break των τυμπάνων

Εχει ενδιαφερον που λεει κι ο Ντινος ;D,γουσταρα κοινως.

Εχεις δικο σου τροπο γραφης σε οτι φτιαχνεις,ειναι παντα "Φωτης" στην ουγια.

Το μπρεικ που ειναι?

gvour είπε:
Εχεις δικο σου τροπο γραφης σε οτι φτιαχνεις,ειναι παντα "Φωτης" στην ουγια.
  ::) :P ;D
Το μπρεικ που ειναι?
Τώωωωρα το break...... ::) Το έφαγε η μαρμάγκα..... :-X

ειναι ωραίο πραγματικά, ωραία θεματα και αλλαγές.

Λιγο τα drums δεσπόζουν στη μιξη παραπανω απο οτι θα επρεπε κατα τη γνωμη μου και πνιγουν λιγο τα υπολοιπα.

Αλλα νταξ, ολα τα αλλα ειναι super.

Μπραβο και χρονια πολλά και ζητω!!!

Μπράβο, παντα ορεξάτος και δημιουργικός!!!

Thank's Cos δια τα καλά σου λόγια.  Όσο για τα τύμπανα, εν γνώσει μου τα έχω λίγο δυνατούτσικα...... :D  μην σου πω ότι ίσως να τά'θελα και λίιιιγο πιο δυνατά..... ::)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back