gvour είπε:Μπραβο ρε.
Αυτά, μάλλον... :dimsonic είπε:στο 3.40 εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση της ξεκουρντισμάρας, όχι επειδή κάτι είναι όντως ξεκούρντιστο αλλά επειδή γενικά έχεις κάποιο εφέ, δεν ξέρω τι είναι που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε βάρκα....phaser είναι δεν ξέρω, κάποιο modulation πάντως.
Επίσης στο ίδιο μέρος τα patterns που παίζουν τα πλήκτρα δεν πάνε με το τέμπο, Δεν ξερω πως μπορείς να τα συγχρονίσεις...
..δεν το πείραξα γιατί μ'αρέζει... 8) ;Dστο 2.30 θα ήθελα την κιθάρα που παίζει το θέμα πιό πάνω στο μιξ και με ποιό γλυκό ήχο και πιό dominant πως να το πω...
...όχι, όντως τα μέρη που επισήμανες δεν ήταν καλά....είχαν (έχουν...; :Τα παραπάνω είναι σχόλια για να κάτσεις να τελειοποιήσεις (επειδή ξέρω ότι αυτό θες όπως και εγώ όταν ανεβάζω κομμάτια) και όχι επειδή κάτι δεν είναι καλό.
Τους Pink Floyd είχα στο μυαλό μου....... :-X ;DΜε λίγο σκάλιγμα ακόμα θα καθόταν σε οποιονδήποτε μεταγενέστερο δίσκο των camel.
your best so far.
το άκουσα στη νέα έκδοση.cigaret13 είπε:Γιώργο και Δημήτρη ή Δημήτρη και Γιώργο :laugh:, ευχαριστώ για τις τόσο εύστοχες παρατηρήσεις σας, που ακολουθώντας τες έγινε υποφερτό το κομματάκι μου!
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω όμως, ρε γαμώτο, πως δεν πήρα χαμπάρι το δυνατό ταμπούρο, τα εκτός χρόνου περάσματα κάποιων "πλήκτρων" και τις εκτός τόνου "ουρές" των midi strings..... :-[ :-X
Άσε Στράτο είναι μια πονεμένη ιστορία...κουκίδα κουκίδα, γραμμούλα-γραμμούλα και τα μυαλά στα κάγκελα! Τέσσερα tracks με midi, τα δύο με strings (δεξιά-αριστερά) ήταν απλά, το ένα με το ηλεκτρικό πιάνο μεσαίας δυσκολίας και χρόνου γραψίματος, αλλά αυτό με το κλασικό πιάνο μ'έβγαλε την πίστη...fusiongtr είπε:Δεν ξέρω πώς τα γράφεις (ελπίζω όχι κουκίδα-κουκίδα) και αν είναι "σκότωμα", αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.
:laugh:dimsonic είπε:το άκουσα στη νέα έκδοση.
Τώρα όλα είναι πολύ καλύτερα.
Ακόμα και το μέρος που σου "άρεζε" το συμμάζεψες όπως θα ήθελα.
ΟΚ!
είσαι σε καλό δρόμο!cigaret13 είπε:Άσε Στράτο είναι μια πονεμένη ιστορία...κουκίδα κουκίδα, γραμμούλα-γραμμούλα και τα μυαλά στα κάγκελα! Τέσσερα tracks με midi, τα δύο με strings (δεξιά-αριστερά) ήταν απλά, το ένα με το ηλεκτρικό πιάνο μεσαίας δυσκολίας και χρόνου γραψίματος, αλλά αυτό με το κλασικό πιάνο μ'έβγαλε την πίστη...
Εδώ ένα δείγμα από το midi πιάνο...
cigaret13 είπε:Εδώ ένα δείγμα από το midi πιάνο...