Νικολα δραττομαι της ευκαιριας,μαζι με σενα,να ευχαριστησω θερμα και ολους οσους μου εκαναν την τιμη να ενδιαφερθουν για το CD μου.
Δε σου κρυβω οτι το ενδιαφερον σου οπως και ολων των αλλων που ενδιαφερθηκαν,μου εδειξε εναν κοσμο που στηριζει τις προσωπικες,αυτονομες μουσικες προσπαθειες ανεξαρτητως ειδους.
Εναν κοσμο στον οποιο παιρνω κι εγω απο σας το παραδειγμα να αποτελεσω μερος του.
Σ ενα αλλο θεμα μιλησες εμμεσως πλην σαφως για το ΤΙ συμβαινει στη μουσικη παραγωγη ως προωθηση σ ενα ευρυτερο κοινο,στους χαλεπους αυτους καιρους μας.
Εχεις δικιο:Το κοινο ειμαστε εμεις,ο καθενας μας.
Δε θα υπερβαλλω,απλα θα πω οτι η υγιης σταση σου του στυλ ΄΄στηριζω ο,τι θεωρω αξιο αναφορας΄΄με επηρρεασε πολυ στο ΤΙ πρεπει να κανουμε οι λατρεις της μουσικης για να μην καταποντιστει ο,τι θεωρουμε σημαντικο.Thanks!
Nikolas είπε:
τι μανία σε έχει πιάσει να ΜΗΝ πάρεις αυτά που σου αξίζουν; :-[ ;D
Τα εχω παρει και με το παραπανω.
Η εκτιμηση,σε μουσικο επιπεδο τουλαχιστον απο καποιους στο φορουμ αυτο,ειναι υπεραρκετη για να μας κανει να συνεχιζουμε να θετουμε μουσικους στοχους.
Τι περισσοτερο απ αυτο?Τα χρηματα?Θου Κυριε..
Αυτο που αξιζει περισσοτερο απ ολα για εμας τους εραστες της τεχνης ειναι το κινητρο να συνεχιζουμε.Κι αυτο το πηρα,απο αυτη την προσωπικη δουλεια.
Στο μουσικο μερος του CD τωρα...
η παραγωγή είναι μάλλον σχετικά λιτή, σχετικά απλή, έτσι ώστε να μπορεί το κάθε κομμάτι να παιχτεί από μία μπάντα 5-6 ατόμων (το πολύ).
Αν ηταν στο χερι μου θα γινόταν ακομα πιο απλη.
Δυστυχως τα τεχνολογικα μεσα οσο κι αν εχουν προχωρησει για τον home producer,οι προσομοιωσεις δεν εχουν φτασει στο σημειο να μας προσφερουν τον ΄΄μεγαλο΄΄ηχο οπου μια κιθαρα ενα μπασο και ενα σετ τυμπανα θα ειναι αρκετο για να γεμισει το ψυχοακουστικο μας τοπιο.
Κατι μας λειπει,οχι...αντε να βαλω κι ενα hammond,αντε να βαλω εδω και κανα τσιμπιμπλικι να μη φαινεται αδειο...if you know what I mean...
Προσπαθησα λοιπον να αντισταθω οσο γινοταν σ αυτη τη λογικη σκεπτομενος ΚΑΙ την μελλοντικη ζωντανη εκτελεση ΚΑΙ μια προσεγγιση μινιμαλιστικη οπως αυτη που μας διδαξαν οι θρυλοι του ροκ που αγαπαμε.
Μην πω άλλα..θελει καφε ή southern comfort αυτη η κουβεντα..
Μονο να κλεισω λεγοντας οτι το επομενο project ειναι ενα προσωπικο CD της Αρετης
με δικα μου τραγουδια στο οποιο θα προσπαθησω να ριξω λιγο τους τονους σε σχεση με αυτο το ψιλο επιθετικο ωρες-ωρες Hard rock στυλ του ''Free as a rock''.
Στοχος να αναμειξω κι αλλες επιρροες απο αυτα που μου αρεσουν.
Νικολα,φιλοι νοιζαδες θενκ γιου βερι ματς!