Αφού λοιπόν εδώ και μια βδομάδα έχω κυριολεκτικά ΛΙΩΣΕΙ το album σου Σταύρο κι έχουν κατασταλλάξει μέσα μου κάποιες σκέψεις ,καιρός να πω κι εγώ δυο λόγια.
Πραγματικά νιώθω τυχερός που είμαι μέλος του noiz και μέσω του forum έμαθα για εσένα και το δίσκο σου.Στο υπογράφω πως θα ήμουν πολύ πιο φτωχός όσον αφορά τα hard rock ακούσματά μου εάν ΔΕΝ είχα ακούσει το δίσκο σου!Πραγματικά με έχουν ενθουσιάσει τόσα πολλά πράγματα σε αυτό το album που δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω μου άρεσαν οι κιθάρες-η φωνή-η παραγωγή κλπ.Ό,τι και να πω θα είναι λίγο απλά να ξέρεις ότι το δίσκο σου τον ένιωσα 100% και μίλησε κατευθείαν στην ψυχή μου.Ήταν...διαπεραστικός
Τέλος, δεν θα σου πω τα γνωστά "αν είχες γεννηθεί εκεί,αν δεν ήσουν Έλληνας,αν τα έγραφες πριν 15 χρόνια,αν ήσουν άγγελος της γης(ουπς,αυτό ήταν Καζούλης

)" ,ωστόσο ΟΦΕΙΛΩ να σου πω πως ανεξάρτητα από χρονολογία ,χώρα κλπ το free as a rock είναι από τους αγαπημένους μου hard rock δίσκους,με τις υπερβολές του,με τις σολιές του,με τις παληκαριές του,με τα όλα του!
Αυτά από εμένα...
PS

ersonal favorites: Sister of the devil,Wounded horse,Mama used to say,Never forever
Rock on