@ Freerock To ανέβασα πουρνό –πουρνό mr. Papadopoulos, γιατί ξύπνησα πουρνό – πουρνό (έχω και ένα γραφείο του "run", μην κρίνεις από εσάς τους ROCKSTARS, που ξυπνάτε μεσημέρι! 8) )
Καταρχάς και εγώ σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους τόσο για τα καλά σας σχόλια, όσο και για το ότι αφιερώσατε το χρόνο σας για να ακούσετε/ δείτε.
Αυτά που εγώ αποκόμισα από αυτή τη συνεργασία είναι κυρίως δύο πράγματα.
1ον Ο Mr. Papadopoulos , όπως όλοι ο ROCKSTARS, είναι μέσα στην ιδιοτροπία. Ήθελε στο νες καφέ του (απαραίτητη προϋπόθεση για να ποζάρει) ΓΑΛΑ !!!! Ήμαρτον!
2ον Αυτό που άκουγα στη μουσική του (σε mp3
ή CD) , φωνή (ΦΩΝΑΡΑ) και κιθάρα (ΚΙΘΑΡΟΝΙ ΤΡΕΛΟ) είναι η αλήθεια!!!!Δεν κρύβετε πίσω κανένα μυστικό, κανένα ηχοληπτικό mambo jambo trick….ΑΠΛΑ είναι ΤΑΛΕΝΤΟ. U get what u see (or hear).
@ jazzrocker Ιδέα του Σταύρου ήταν, οπότε είναι και σκηνοθετικό ταλέντο
@ Nestoras Στο επόμενο video σε περιμένω να παίξεις, όπως λέγαμε (με τις Σουηδέζες βεβαίως- βεβαίως)
@ kguitar Μπά μην το λες, έπεσε πολύ “editing” για να στρώσει η φάτσα !! (για τη δική μου μιλάω)
@ Εύη …., όπως ανωτέρω
@ Mr yameth Μου άρεσε πολύ η ανάλυση για τα σταθερά noir πλάνα…τόσο που θα τη χρησιμοποιώ και εγώ ως άλλοθι (ότι και καλά αυτό έγινε από άποψη) . Η αλήθεια είναι ότι έκανα την ανάγκη φιλοτιμία….μια και σε 2,5 τετραγωνικά χώρο που είχαμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτα άλλο , δεδομένου δε ότι τα δύο τα καταλάμβανε ο Στάυρος….και εδώ έρχομαι σε εσένα
@ Νικόλα, ……..που είσαι ο μόνος που συμπάσχεις για την επίθεση που δέχθηκα. Σου δηλώνω ότι έχω ήδη καταθέσει έγκληση για απρόκλητη σωματική βλάβη.
@ Genius ΤΗΑΝΧ a lot!! +1000 for Macedonia!!!
@ Giannis_M Πραγματικά , ακόμα αερίζω……σαν μαντρί στο Texas μύριζε όλο το studio…..
@ tomari82 Το ξέρει…το ξέρει……απλά είναι λίγο "τραβάτε με και ας κλαίω." ;D
@ eangle Thanx a lot!!!