audiokostas είπε:
Το σκέφτεται κανείς άλλος ;
Δώσε βάση...
1)
Παρίσι...4-5 Ιουλίου που παίζει είναι Τετάρτη-Πέμπτη...κακές μέρες.
Στο Παρίσι -λογικά- θα μας έρθει πιό φτηνά από παντού, γιατί δεν θα πληρώσουμε διαμονή και φαγητό...Επίσης, τα εισιτήρια του Bruce θα μας περιμένουν στο σπίτι. Το Bercy που παίζει, είναι μάλλον ο ιππόδρομος όπου είχαμε δεί το '83 τους Rolling Stones με τον Studio54. Πολύ καλός χώρος, περιμένουν λοιπόν πολύ κόσμο με τρελλό vibe.
Από την άλλη, έχει ένα πρόβλημα στο γύρνα γιατί πετάς πίσω για Αθήνα στις 6 το πρωϊ -άρα πρέπει να είσαι αεροδρόμιο στις 4-άρα πρέπει να έχεις ξυπνήσει από τις 3 και λογικά ο φίλος μου θα με βρίζει σε όλη τη διαδρομή για να μας πάει στο αεροδρόμιο. Κατά 99% θα με βρίζει στα γαλλικά όπότε εσένα δεν σε κόφτει.
Επίσης θα πήξεις στα Γαλλικά γιατί θα πρέπει να δώ όλους μου τους κολλητούς και το κρεβάτι μου είναι ένα διπλό όπου φιλοξενώ τους φίλους-φίλες μου...μην το πείς στη γυναίκα σου!
Επίσης εάν πάμε Τετάρτη θα μείνουμε και 2-3 μέρες παραπάνω.
2)
Λονδίνο...14 Ιουλίου...Σάββατο. πολύ ωραία μέρα...Εκεί χοντρά-χοντρά εισιτήρια, διαμονή,φαϊ θα μας πάει κανένα 500-600. To Hard Rock Calling είναι μάλλον στο Hude Park σιγουράτζα για συναυλίες.
3)
Μιλάνο...7 Ιουνίου...Πέμπτη πάλι. Λογικά το Μιλάνο θα μας βγεί πιό φτηνά από το Λονδίνο γιατί δεν ξέρουμε εκεί που είναι η Denmark Str...και δεν έχω ξαναπάει.
4)
Bερολίνο, δεν το συζητώ γιατί δεν δίνω τα λεφτά μου στη Μέρκελ
Σκέψου το...και εδώ είμαστε