Επιτέλους μετά απο καμμιά βδομάδα έχω στα χέρια μου δύο (2) CD του Σπύρου - Just Another Day και δηλώνω ενθουσιασμένος. Προς σημείωσει: Αγόρασα 2 γιατί ήθελα και ένα για τον μπατζανάκι μου που εκτιμά την καλή ροκ μουσική!
Για το όλο πακέτο να πω απλά ότι είναι επαγγελματικότατο, με προσοχή στα πάντα, τους στίχους στο leaflet και μια παρουσίαση που αξίζει τον κόπο.
Η μουσική, η παραγωγή, η εκτέλεση, η ενορχήστρωση, οι στίχοι, οι φωνές, τα πάντα είναι πέραν του καλού ανεξαρτήτως DIY ή όχι. Όπως δε με νοιάζει τελικά αν ο εκτελεστής είναι μωρό παιδί (όπως έχω ξαναδεί, που οι μισοί μένουν με ανοιχτό το στόμα (πώπω τι κάνει... ) (εκτώς νοίζ, και χωρίς παρεξήγηση)) ή τυφλός, κουφός ή κάτι άλλο. Στο τέλος εμένα με ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Δε θα λυπηθώ κανέναν, επειδή δεν πήγε στο στούντιο, κλπ.
Εεεε λοιπόν, το CD του Σπύρου δε χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω. Είναι ένα CD που είμαι χαρούμενος που έμαθα για αυτό, το αγόρασα, και το χαίρομαι από σήμερα το πρωί (στο αυτοκίνητο και τώρα στο στούντιο).
Δεν είναι η περπατημένη, σε όλα υπάρχει προσοχή μεγάλη (και η νοιζ clan αναφέρεται στο CD sleeve! YAY! ;D)
Το ΠΙΟ σημαντικό όμως είναι ότι αυτό το CD, αυτή η μουσική, αυτός ο Σπύρος λοιπόν δείχνουν ένα σεβασμό στον ακροατή. Δεν κοροϊδεύει, το πάλεψε, το αγαπά, το δούλεψε, το ίδρωσε και το έβγαλε τελικά! Είναι αυτός ο σεβασμός που με κάνει να ενθουσιάζομαι. Δεν υπάρχουν shortcuts, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, δεν υπάρχει τίποτα που να λέει ότι αυτό το έργο δεν είναι βασανισμένο!
Αυτά απο μένα!

Σπύρο μου ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια αυτή! Ας είναι να σε πάει μακριά!