• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ακόμα ένα live video...None Other - Just Another Story

Πω πω πω, ρε παλικάρι όποτε σε ακούω, σκέφτομαι ότι αν ήσουν κάπου αλλού στον κατάλληλο χρόνο, τώρα θα ήσουν μέγεθος ανάλογο των Nirvana ή των Soundgarden (καθένας στο είδος του βέβαια), από την άποψη επιδραστικότητας και δημιουργίας ολόκληρης μουσικής σκηνής.

Τι να πω, φοβερό!
Να' σαι καλά φιούζιε, αλλά προς θεού!

από πού να αρχίσω....αν και είναι είδος που παρακολουθώ λίγο θα έλεγα ότι είμαι το λιγότερο εκστασιασμένος.

όλα κουρντισμένα στην εντέλεια...

νομίζω ήταν σίγουρα 10 χρόνια very well spent...!

(αλήθεια γιατί δεν το έβαλες στα καινούργια clips?)
? Η αλήθεια είναι ότι δεν το έβαλα εκει μιας και είναι βίντεο, σκέφτηκα...λάθος ίσως;

τα παν όλα οι προλαλήσαντες...

απλά respect στο ταλέντο λοιπόν από μένα...

εκπληκτικο κομματι , ειδικα προς το τελος μετα το 'blues' σολο , που το κομματι ανεβαινει .

Μου αρεσε και το βιντεο που προσθετει οπτικα και δινει ατμοσφαιρα  

γενικα θα μου εκανε εκληξη αν η μπαντα σας δεν ειναι ηδη γνωστη στο ειδος της 

Μόνο βινύλιο αυτή τη φορά (πέρα από το digital), μην μου πεις ότι δεν έχεις πικάπ!! Bafta winner άνθρωπας ?
Όχι εδώ...

Digital θα πάρω, και βινύλιο θα πάρω για τη συλλογή. Πες πως, πόσο, πού και πότε... ?

Καλημέρα και συγνώμη για το καθυστερημένο της απάντησης, Νέστορα, npap, alpatman σας ευχαριστώ πολύ! Νικόλα, θα σε ενημερώσω όταν είναι ?

Καλό σ/κ σε όλους

Το ευχαριστήθηκα! Πάντα με έμπνευση εύχομαι. 

Μπράβο παλληκάρια  εξαιρετικό .…!!!   φοβερό και το  precision με τις λαστιχένιες

Εξαιρετικός, όπως πάντα, αγαπητέ Σπύρο και εκπληκτική και η μπάντα σας!

Νομιζω οτι ειναι μακραν το κομματι που μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με ο,τι αλλο εχω ακουσει στο noiz.

Spyros, είναι η τρίτη φορά που περνάω να το ακούσω (με ακουστικά και όλα τα κομφόρ). 

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, το είπαν άλλωστε όλοι. Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο απ' όλα είναι ότι τα κομμάτια σου είναι συγκεκριμένες συνθέσεις με δεδομένα μέρη - υπεράνω ενορχήστρωσης. Νο nonsense - no noodling. 

Περίμενα όλο περιέργεια να δω τι θα γίνει στο 3:50 και δεν απογοητεύτηκα. 

Μπράβο και πάλι.

Έι, ευχαριστώ για τα πανέμορφα σχόλιά σας! Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να παίξουμε μαζί περίπου 2 χρόνια τώρα, με σποραδικές πρόβες όποτε επιτρέπει ο χρόνος μας...Η αλήθεια είναι ότι πάντα με γοήτευαν τα power trio's, συν του ότι ήτανε μεγάλη πρόκληση να απογυμνωθούν οι ήδη υπάρχουσες ενορχηστρώσεις που έχουν μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα :)
Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα