χααχα οχι ρε ειπαμε το εχω ξανακανει το σπορ αλλα το συγκεκριμενο μου εχει βγαλει την πιστη - δεν ξερω γιατι - ισως ειναι απο τα προβληματα που "απλα" συμβαινουνmarathon είπε:...δεν έπαιρνες 2 μπράτσα που ήταν φτηνά...για μαστροχαλαστή σε κόβω... :'(
το παλιο καθεται κουτι - εχουν το ιδιο υψος αλλα οχι το ιδιο παχος και μηκος - το ετριψα δεξια και αριστερα για να κατσει ακριβως αλλα και παλι εχω το ιδιο προβλημα - σηκωμενο λιγακι στο neck pocket και δεν βιδωνουν τερμα οι βιδες...... ??? ??? ???Superfunk είπε:Περιεργο,μπορει το μπρατσο να κατσει πολυ χαμηλα (αν κοψεις τις βιδες και το βιδωσεις) και να εχεις μετα πολυ ψηλο action.....για συγκρινε τα δυο neck heel (του παλιου & του νεου μπρατσου ) εχουν το ιδιο παχος?καθονται στο ιδιο υψος μεσα στο neck pocket?
οχι!μηπως αμα τριψω το neck pocket ??
είδες πόση σημασία έχει καμμιά φορά το licenced by Fender?messalion είπε:- εχουν το ιδιο υψος αλλα οχι το ιδιο παχος και μηκος -
αν και μου το εχεις ξαναπει............ναι ξερω ;D ;Dmarathon είπε:είδες πόση σημασία έχει καμμιά φορά το licenced by Fender?
χαχαχα - θα διαφωνησω αλλα το licensed by fender σε σωζει απο "πολυ" χειρονακτικη εργασιαE.G. είπε:οσο ενα γυαλοχαρτο![]()