- Πόντοι
- 2,548
Σιγουρα θα σκοτωνε. Ειδικα τη μεση σου ;Dmessalion είπε:ναι - σωμα και μπρατσο ολη neckthrough με εβενο ταστιερα......θα σκοτωνε - και κλειδια απο κεχριμπαρι με χρυσα parts
Σιγουρα θα σκοτωνε. Ειδικα τη μεση σου ;Dmessalion είπε:ναι - σωμα και μπρατσο ολη neckthrough με εβενο ταστιερα......θα σκοτωνε - και κλειδια απο κεχριμπαρι με χρυσα parts
ελα μωρε τωρα - λεπτομεριες - παιζεις καθηστος (αν και δυσκολο με αυτο το σχημα) ;D ;Dodis13 είπε:Σιγουρα θα σκοτωνε. Ειδικα τη μεση σου ;D
Τι να το κανω αν ειναι μετα να τα δινω σε γιατρους για την μεση μουmessalion είπε:φυσικα και εγω φανταζομαι οτι η γκουμουτσα του roads αν την εκανες ολη με pau ferro θα ηταν ασηκωτη - αλλα................πες μου εναν που θα ειχε στην κατοχη του τετοιο οργανο ;D ;D ;D
θα πηγαινει και ποιο γρηγοραΜα το ρωτάς, φίλος; Νίτρο - για να αναπνέει...
μπορεις να δωσεις πληροφοριες και λινκ γιατι μου ειναι ακατορθωτο να ψαξω στην τωρινη μου φαση ??E.G. είπε:ναι, αυτο αν θυμαμαι καλα εχει και αντιστοιχο sealer για βαση.
maple neck με rosewood ταστιερα - 1 εχει το σαιτ ρε !!!! με μπερδεψες........E.G. είπε:καταρχην τι ξυλο εχει το μπρατσο σου?
οταν λεμε οτι θελει φρεσκαρισμα δεν σημαινει οτι θα περασεις τα ιδια με την πρωτη εφαρμογη . και 2 φορες το χρονο φρεσκαρισμα με ελαχιστο λαδακι ειναι καλα. αν ψαξεις για συντηρηση κοντακιου οπλου θα δεις αναλυτικα πως το κανουν. μετα η κιθαρα σου θα πυροβολει ;Dκαθε ποσο να το περναω με oil ??
χαχαχα μπασο ειναιE.G. είπε:οταν λεμε οτι θελει φρεσκαρισμα δεν σημαινει οτι θα περασεις τα ιδια με την πρωτη εφαρμογη . και 2 φορες το χρονο φρεσκαρισμα με ελαχιστο λαδακι ειναι καλα. αν ψαξεις για συντηρηση κοντακιου οπλου θα δεις αναλυτικα πως το κανουν. μετα η κιθαρα σου θα πυροβολει ;D