Σπάσιμο στο μπράτσο μπάσου

messalion είπε:
off topic

ο οποιος ακομα μου χρωσταει ενα λινκ για το σαγρε αλλα τελος παντων ;D ;D
Φάτσα κάρτα είναι...σε κοινή θέα ;D

http://www.customshop.gr/?page_id=1033

ειπες πιο πανω οτι τα σωματα απο τον ισπανο ερχονται αλλα ντ αλλων - γιατι το ειπες ??
Γιατί δεν έχουν τα σωστά specs σε βάρος, ύψος, τρύπες και θέλουν μαστοροώρες και δουλειά για να βάλεις άλλα parts. Mε 35 ευρώ το σώμα, δεν φαντάζομαι να περίμενες κάτι άλλο! ;)

οχι λαμπαδα - διαστημοπλοιο θα αναψω
προτιμώ εκείνη τη τούρτα που έλεγες ;D ;D

marathon είπε:
Φάτσα κάρτα είναι...σε κοινή θέα ;D
Ρε συ Κυναίγειρε, το σκέφτομαι πολύ έντονα ένα χοντρό σασσί (από MDF) για DIY πικάπ σε αυτό το "χρώμα" εδώ και χρόνια.

Λες; Βαριέμαι πάλι τα στησίματα και τους protractors αλλά πλάκα θα χε......... ;)

audiokostas είπε:
Ρε συ Κυναίγειρε, το σκέφτομαι πολύ έντονα ένα χοντρό σασσί (από MDF) για DIY πικάπ σε αυτό το "χρώμα" εδώ και χρόνια.

Λες;
Λέω... ;D να σου πώ την αλήθεια, με λίγο γρανιτένιο χρώμα που είχε περισσέψει..έβαψα και ένα πορτατιφ που είχε γεμίσει μαρκαδόρους ο γιός μου!! ;D ;D ;D

marathon είπε:
Λέω... ;D να σου πώ την αλήθεια, με λίγο γρανιτένιο χρώμα που είχε περισσέψει..έβαψα και ένα πορτατιφ που είχε γεμίσει μαρκαδόρους ο γιός μου!! ;D ;D ;D
Για να το δω λίγο με αυτά (http://www.granitite.com/colors.html) τα χρώματα, δύο κομμάτια MDF, σάντουιτς με αποσβεστικό ανάμεσα, hinges και καπάκι από σωρό, έχω ένα direct drive μηχανισμό, έναν RB-250 που κάθεται, τρεις κώνους......και........χμμμμμ....... να το συζητήσουμε από κοντά.

audiokostas είπε:
......και........χμμμμμ....... να το συζητήσουμε από κοντά.
Και να το δείς από κοντά...έχω ένα μισό σπρέυ...

Απλά μία γενική παρατήρηση...ότι βρείτε από Ελλάδα. Σπρέυ δύσκολα (έως καθόλου) διακινούνται από άλλες χώρες.

κανε εναν κοπο αμα θες να στειλεις ενα λινκ με πολυ φτηνα σωματα αλλα με σωστα specs

βοηθας πολυ και εμενα για το modelling που ελεγα αλλα και κοσμο αμα θελει να ξερει......

με μια black forest 4οροφη βολευεσαι ?? ή να βαλω σκαλωσια και να την μεγαλωσουμε λιγο?? :D :D :D :D

Βρε st Marathon- λογικά- αν πάρεις όλα τα parts από τον ισπανό, δεν θα ματσάρουν; πx: είδα εκεί tele σώμα- tele μπράτσο. Αυτά μαζί δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα, ακόμα και αν δεν είναι Fender licensed...  ::) 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βρε st Marathon- λογικά- αν πάρεις όλα τα parts από τον ισπανό, δεν θα ματσάρουν; πx: είδα εκεί tele σώμα- tele μπράτσο. Αυτά μαζί δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα, ακόμα και αν δεν είναι Fender licensed...  ::)   
και εγω αυτο πιστευω - οτι δεν θα υπαρχει προβλημα - αλλα το σωματακι τελε βλεπω να πρεπει να ανοιγω καινουργιες τρυπες με ρουτερ για να περασουν τα καλωδια απο το switch και τα ποντεσιομετρα για επικοινωνια με τους μαγνητες

messalion είπε:
βλεπω να πρεπει να ανοιγω καινουργιες τρυπες με ρουτερ για να περασουν τα καλωδια απο το switch και τα ποντεσιομετρα για επικοινωνια με τους μαγνητες
Να σου πω εκ πείρας: Φτιάχνω δύο projects, με δύο Fender like σώματα (PJ), που έκατσαν επάνω τους δύο Fender like μπράτσα (ένα P, ένα J) και για να μη στα πολυλογώ, όλα (κλειδιά, pickguard κλπ), είναι στο... περίπου  ;D ;D ;D

Ένα χιλιοστό πιο εδώ, δύο χιλιοστά πιο εκεί... Οπότε τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις... Drill baby, drill  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Drill baby, drill  ;D ;D ;D
μαλλον αμα ξεκινησω και εγω απο εκει project το Drill baby, drill θα γινει το καινουργιο μου moto  ;D ;D ;D

messalion είπε:
μαλλον αμα ξεκινησω και εγω απο εκει project το Drill baby, drill θα γινει το καινουργιο μου moto  ;D ;D ;D
Διευκρίνηση: Τα σώματα είναι από εδώ- όχι από τον Ισπανό- καθώς και το ένα μπράτσο. Μόνο το J μπράτσο πήρα από τον ισπανό και περίεργος είναι αυτό που έκατσε (σχετικά) ποιο εύκολα.

Απλά... Πολλά parts, που δείχνουν συμβατά, αλλά μόλις πας να τα βάλεις όλα μαζί είσαι στο just... αλλά όχι ακριβώς.  ;D

messalion είπε:
κανε εναν κοπο αμα θες να στειλεις ενα λινκ με πολυ φτηνα σωματα αλλα με σωστα specs
Δεν υπάρχουν...εάν υπήρχαν, θα είχαν κλείσει οι "μεγάλοι" ;)

με μια black forest 4οροφη βολευεσαι ??
είμαι σε δίαιτα...μία lemonpie είναι ότι πρέπει ;D

Βρε st Marathon- λογικά- αν πάρεις όλα τα parts από τον ισπανό, δεν θα ματσάρουν; πx: είδα εκεί tele σώμα- tele μπράτσο. Αυτά μαζί δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα, ακόμα και αν δεν είναι Fender licensed...  ::)  
εάν είναι στραβές οι τρύπες για τις χορδές της Tele...να δώ τι γέφυρα θα της βάλεις 8)

marathon είπε:
εάν είναι στραβές οι τρύπες για τις χορδές της Tele...να δώ τι γέφυρα θα τις βάλεις 8)
μας εσκασες τωρα ελεος ρε συ χαχαχα - οπου να'ναι τρυπανε αυτοι ??

τουλαχιστον ποσταρε ενα λινκ με οτι πιο στηνο και σχετικα καλο εχεις που να μπορει να δουλεψει καποιος επανω..................EDIT: εχεις παραγγηλει ποτε block ξυλο απο τον ισπανο ??φενεται οκ - και δεν θα εχεις προβλημα με τις τρυπες γιατι θα τις κανει ο ιδιος  :D :D

κατσε μισο να ρωτησω την κοπελα μου αν ξερει να φτιαχνει lemonpie................... ;D ;D

messalion είπε:
μας εσκασες τωρα ελεος ρε συ χαχαχα - οπου να'ναι τρυπανε αυτοι ??
Γι αυτό κάνουν 30 ευρώ...γιατί τους ξέφυγαν

τουλαχιστον ποσταρε ενα λινκ με οτι πιο στηνο και σχετικα καλο εχεις που να μπορει να δουλεψει καποιος επανω.
Ο πιό καλός και φτηνός είναι ο Hefner

http://edenhaus.com/

εχεις παραγγηλει ποτε block ξυλο απο τον ισπανο ?
όχι αλλά μάλλον έχει παραγγείλει ο ΕG....ρώτα τον

marathon είπε:
εάν είναι στραβές οι τρύπες για τις χορδές της Tele...να δώ τι γέφυρα θα της βάλεις 8)
Αυτή πως σου φαίνεται; Ή θα πέσει λίγο μεγάλη ?  ;D

golden-gate-bridge-picture.jpg

ναι εχω παρει block και εχω και καμια 60αρια ταστιερες απο τον ισπανο. για τι πραγμα ενδιαφερεσαι εσυ?

E.G. είπε:
ναι εχω παρει block
Τι μεταφορικά έρχονται περίπου? Αν και πιστεύω ότι παίρνεις και άλλα πράγματα μαζί...

Trending...

Νέα θέματα

Back