εχω στο μυαλο μου αρκετα σχεδια που θελω να φτιαξω, καλα να ειμαστε και εχουμε δρομο μπροστα μαςτις 60 ταστιερες τι να τις κανεις
Mία Τελε ας πούμε, έχει πάχος 4,70-4,80messalion είπε:κατι ακομα - σορρυ που σε πριζω αλλα θα το κανω (μαλλον) για πρωτη φορα - το μπλοκ ερχεται σε παχος για 1 κιθαρα ??
με μεγαλη μου ευχαριστηση να ερχομουν να σε κερναγα και καφε και οτι αλλο θελεις αλλα νομιζω οτι ειμαστε μακρια εγω πυργο ηλειας και εσυ αθηνα ;D ;D ;DE.G. είπε:πρεπει να το εχω ξαναπει. αν καποιος εχει μερακι και θεληση να φτιαξει ενα οργανο και δεν εχει καποια εργαλεια, ευχαριστως να ερθει στο εργαστηριο μου να κανει τις χοντροδουλειες. για να καταλαβεις το σωμα φτιαχνεται ανετα σε μια μερα.
Ενα Jackson Randy Rhoads v Παρακαλω!!! ;D ;DE.G. είπε:μη σε νοιαζει, template υπαρχουν για ολα τα σχεδια. οταν ερθει η ωρα πες μας τι σχημα θελεις και θα το εχεις
δεν αντεξες ετσι ?? ;D ;D ;DSPYROID είπε:Ενα Jackson Randy Rhoads v Παρακαλω!!! ;D ;D
pau ferro ολη τι εννοεις? σωμα, μπρατσο ταστιερα?αλλα πλακα πλακα ενα roads με pau ferro ολη και neck through θα ηταν κορυφη
ναι - σωμα και μπρατσο ολη neckthrough με εβενο ταστιερα......θα σκοτωνε - και κλειδια απο κεχριμπαρι με χρυσα partsE.G. είπε:pau ferro ολη τι εννοεις? σωμα, μπρατσο ταστιερα?
Θελουμε, θελουμεE.G. είπε:την συγκεκριμενη jackson την εχω, αρα δεν χρειαζομαστε ψαξιμο. την αντιγραφουμε οτι ωρα θελετε
και χρωμα ???SPYROID είπε:Θελουμε, θελουμε
Χωρις να σε πιεσω θα ηθελα οταν βρεις χρονο αν μπορεσεις να το κανεις και να μου το στειλεις σε οτι μορφη αρχειου σε βολευει (corel,pdf) μιας και δεν εχω καταφερει να βρω καπου. Τα ξυλα περιμενουν στο εργαστηρι μου αλλα θα το παω για set neck με maple καπακι μπρος, πισω