- Πόντοι
- 2,148
Νομιζω ολα τα elektric. Θα δω.
Με εξαίρεση το Τ8..άργησε πολύ να ξαναδεί poly-aftertouch μετά το CS80
Και μόνο που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά με το DX1 (και το DX7) το οποίο είχε κι αυτό weighted keybed με poly-aftertouch και τεχνολογική υπεροχή, ήταν θέμα χρόνου να πάει άπατο. Λάθος εποχή το κατασκεύασαν, αλλά που να το ξέρουν...Με εξαίρεση το Τ8..
Θυμάμαι κάπου το 1988 ? που είχα Roland A-80 / A-50. Εξαιρετικά τα poly aftertouch για την εποχή τους αλλά δυστυχώς την εποχή εκείνη ήταν ένα κερασάκι στην τούρτα, άλλα ήταν τα ζητούμενα.Εξαιρετικό πάντως, αλλά...άτυχο.?
Mother keyboards δεν ήταν αυτά?Θυμάμαι κάπου το 1988 ? που είχα Roland A-80 / A-50. Εξαιρετικά τα poly aftertouch για την εποχή τους αλλά δυστυχώς την εποχή εκείνη ήταν ένα κερασάκι στην τούρτα, άλλα ήταν τα ζητούμενα.
Από την εποχή του D-50 σίγουρα, ίσως και πριν.Τώρα ποια synths της εποχής μπορούσαν να αντιδράσουν σε poly-aftertouch είναι μια άλλη ιστορία
Άλλη ιστορία και αυτά.Τα άλλα τα Cheetah πάλι τα θυμάσαι?
Ωραίος. Το Hartmann Neuron από τα πιο περίεργα synths που έχουν βγει. Ελάχιστα πρέπει να κυκλοφόρησαν.Να βαλω ενα απο καθε κατηγορια...
To Ensoniq TS-10 ήταν ένα εξαιρετικό workstation της εποχής...
Τι μου θύμισες κι εσύ τώρα.? Το D70 το είχε ένας φίλος/γείτονας και το είχα δανειστεί για μερικές μέρες να το τεστάρω λίγο. Μου άρεσε πάρα πολύ και σαν look και σαν ήχος, κάτι που δεν μου συμβαίνει συχνά με Roland synths. Τελικά ποτέ δεν απέκτησα ένα αλλά ούτε και κάποιο άλλο Roland, μια και ήμουν δεμένος γερά στο άρμα της Yamaha με τα DX & SY μοντέλα.?τι μου θύμισες πάλι...
νομιζω το παραπανω, σε οποιον και να το ελεγε ο Waterfall-K, δεν υπηρχε περιπτωση να τον πιστεψει κανενας!!!!!!!!!!!!!!! (κατοχος Yamaha)! ειναι ((μονο) (& στερεο καμια φορα)) καλο παντως να δοκιμαζουμε μηχανηματα απο οσες περισσοτερες εταιριες μπορουμε, νεους ηχους, τεχνολογιες - φιλοσοφιες που θελει να περασει καθε εταιρια, κανει παντα καλο στη δημιουργια, απο την μικρη μου εμπειρια μιλαω!μια και ήμουν δεμένος γερά στο άρμα της Yamaha με τα DX & SY μοντέλα.?
νομιζω το παραπανω, σε οποιον και να το ελεγε ο Waterfall-K, δεν υπηρχε περιπτωση να τον πιστεψει κανενας!!!!!!!!!!!!!!! (κατοχος Yamaha)! ειναι ((μονο) (& στερεο καμια φορα)) καλο παντως να δοκιμαζουμε μηχανηματα απο οσες περισσοτερες εταιριες μπορουμε, νεους ηχους, τεχνολογιες - φιλοσοφιες που θελει να περασει καθε εταιρια, κανει παντα καλο στη δημιουργια, απο την μικρη μου εμπειρια μιλαω!
Όσα αξίζουν δοκιμής, και τα δοκιμάζουμε και τα αγοράζουμε, το έχω κάνει πάμπολλες φορές τα τελευταία 40 χρόνια και συνεχίζω να το κάνω, και όχι μόνο στον synth τομέα. Πάντα φυσικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας και το budget μας, το οποίο είναι πεπερασμένο.καλο παντως να δοκιμαζουμε μηχανηματα απο οσες περισσοτερες εταιριες μπορουμε