Ότι και να γράψω θα είναι πολύ λίγο, έτσι νιώθω, πιο πολύ γιατί σε γνωρίζω προσωπικά και ξέρω. Έχω δει, έχω ακούσει, έχω αισθανθεί το φαινόμενο Σιαχάμης.
Ο δεινός πληκτράς Σιαχάμης που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σχήμα τους, στην cover band τους, ακρίβεια, πλουραλισμός, σε κάθε κλασσικό είδος, με τέλειο παίξιμο και επιμέλεια στο ηχόχρωμα.
Ο δεινός σεσσιονάς Σιαχάμης που θα δώσει ότι χρειάζεται στην εγγραφή, με ακρίβεια, στυλ και άποψη.
Ο καταρτισμένος και ταλαντούχος συνθέτης/ενορχηστρωτής Σιαχάμης που μπορεί να δουλέψει σε πληθώρα μουσικών στυλ και να βγάλει
Ο Άνθρωπος Σιαχάμης με τον οποίο χαίρεσαι να κάνεις παρέα και να συζητάς επί παντός επιστητού.
Ο Εραστής Σιαχάμης .................. χαχαχα εντάξει μην το .... μαμήσουμε ;D ;D ;D
Λοιπόν τι να πω, τα κομμάτια αυτά πέραν από ΑΞΙΟΛΟΓΑ, ΑΡΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ και ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του Φαινομένου Σιαχάμης που το καταλαβαίνει ο κάθε νέος ακροατής και δεν εκπλήσσει αυτούς που τον ξέρουν και έχουν δουλέψει μαζί του και γνωρίζουν την αξία του.
Είναι ΚΑΒΛΑ τα κομμάτια λοιπόν, πολύ μου άρεσε η απόδοση της διασκευής του κομματιού του Χατζηνάσιου (ένα από βαθειά αγαπημένα μου και να το παίζω και να το ακούω), θα σταθώ στο ΕΞΑΙΡΕΤΟ Saturday και επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΟ sound's escape
Εξαιρετικά στην παραγωγή τους, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
ΣΑΟΥΝΤΡΑΚΕΡ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΖΑΖΙΣΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΕ ΜΟΥ!!!!!!! Ο μόνος περιορισμός είναι η ΟΡΕΞΗ σου γιατί ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις!!!!! Και ΠΩΣ το κάνεις!!!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ, ΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ....... !!! ;D ;D ;D ;D