- Πόντοι
- 183
Έχει κάποιες συναισθηματικές φορτίσεις.cigaret13 είπε:Πολύ καλό! Αισθησιακό, εμπνευσμένο και καλοπαιγμένο, αν και εκεί στο 0:18 δυσκολεύτηκα να το χωνέψω, όπως και μερικά χρονικά περάσματα, μάλλον όμως φταίνε τα απαίδευτα αυτιά μου..... : Σηκώνει πάντως πολύ ανάπτυξη στο πλαίσιο μιας μπάντας!
Είσαι ο Έλληνας Michael Nyman.Costas Siachamis είπε:Έχει κάποιες συναισθηματικές φορτίσεις.
Μπάντα δεν νομίζω πως θα σηκώσει το εν λόγω δημιούργημα, πλέον περιμένει τις εικόνες και τις σκηνές να ντύσει.
Μακάρι να φτάσω τα εμπειρικά του και παραγωγικά του χρόνια.cos_dr είπε:Είσαι ο Έλληνας Michael Nyman.
Tέλος.
Είναι το intro του έργου. Τα επόμενα θα ανακοινωθούν στο γυαλί.fusiongtr είπε:Είναι απλά φανταστικό, δεν θέλω να το μειώσω παραπάνω με λόγια.
Σε ευχαριστώ. Με την ευκαιρία, δεν ακούω Metheny. Ελάχιστα δείγματα, περιστασιακά σε σπίτια φίλων.dimsonic είπε:πω πωωω
τι έφτιαξες πάλι!
έμεινα!
ιδίως από τη μέση και πέρα μου άρεσε πάρα πολύ και μου θύμησε το as falls Wichita so falls Wichita Falls...
μπράβο...
Μπράβο και πάλι και πάλι μπράβο!!!!Costas Siachamis είπε:Synthesizers epoque.
By Konstantinos Siachamis.
14th of March 2018
All rights reserved.
μετά τον Πάσχα θα το δουλέψουμε να γελάσουμε λιγο χαχαχαχαχαχαχαCostas Siachamis είπε:Το SY δούλεψε μόνο ως controler. Όλα είναι vst στο Cubase 9 elements.
No mix. No master.
Just realtime playing and controlled editing.
...όποτε μπορέσεις..ή μπορώ..τα σπίτια μας είναι ανοικτά φίλε.