Sound like Kyuss

Το διαβασα κ γω χθες πως ειναι 2 πεταλια σε ενα.Ο,τι κ να ειναι παντως απλα τα σπαει!!!Λεω τη Δευτερα να το παραγγειλω απο ebay.ΑΚΡΩΣ ερωτευσιμος ηχος!

Zvex fuzz factory και τα μυαλα στα καγγελα... τα κανει όλα... ακριβο βέβαια αλλα θα με θυμηθείς!!!!

rouchlass είπε:
Το διαβασα κ γω χθες πως ειναι 2 πεταλια σε ενα.Ο,τι κ να ειναι παντως απλα τα σπαει!!!Λεω τη Δευτερα να το παραγγειλω απο ebay.ΑΚΡΩΣ ερωτευσιμος ηχος!

Το παρήγγειλα σήμερα το μεσημέρι... ;D

Arti_Decay είπε:
Zvex fuzz factory και τα μυαλα στα καγγελα... τα κανει όλα... ακριβο βέβαια αλλα θα με θυμηθείς!!!!
Το εχω τσεκαρει το Zvex fuzz factory αλλα δε με εχει ικανοποισει ο ηχος του σε κανενα βιντεο.Ενω με το blackout effectors twosome dual fuzz...ρε συ Ztelioz εμεινα παγωτο!H Δευτερα ειναι πολυ κοντα για την παραγγελια μου...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πηρα στα χερια μου το Blackout Effectors Twosome Dual Fuzz.Μετα απο μια εβδομαδα συνυπαρξης μαζι του απλα εχω να πω τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!Απλα αποκτηστε το κ θα με θυμηθειτε....Ωραιος Ztelioz με σενιαρες!Chears...

Κι εγώ μια από τα ίδια έχω να πω, αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ μαζί του. Τρομερό εύρος ήχων, σηκώνει πολλή ανακάλυψη..  Να μαντέψω rouchlass ότι έχεις το 277? Μεγειές και καλόπαιχτο!

πρεπει παραυτα να δοκιμασεις το swollen pickle!!! θα χασεις καθε ιδεα για τα fuzz που ηξερες μεχρι τωρα. και ειδικα για 2 steps down κουρδισμα σκοτωνει!!!

http://proguitarshop.com/store/effects-fuzz-pedals-c-602_7/way-huge-swollen-pickle-fuzz-p-641

επεισης μπορεις να ακουσεις το sasquatch της tortuga pedals που και αυτο ειναι πολυ επικυνδυνο πεταλι...

Trending...

Νέα θέματα

Back