- Πόντοι
- 36
Όποιοι και να παίζανε πραγματικά δεν θα άλλαζε τίποτα. Είναι σαν να προσθέτεις στο άπειρο, δεν το αλλάζεις. Τόσο μεγάλοι ήταν οι Metallica.
Οι Slayer είναι γνωστοι γι αυτό τους το χαρακτηριστικό.SteveB είπε:Και δυστυχώς δεν τα δώσανε όλα,για να μην μιλήσω για τον χειρότερο Frontman που έχω δει στην ζωή μου,τον Araya...Ο τυπος απλά βαριότανε...Βγήκαν,παίξανε,ρωτήσανε ένα "περνάτε καλά?" ξαναπαίξανε και μετά "άντε τα λέμε"...Τεσπα,όπως και να το κάνεις,ήταν slayer XD Πάντως με άριστα το 10,για την σκηνική παρουσία βάζω 3 και για το setlist 30 lol
Ετσι ακριβώς φίλε μου!Vassilis-7- είπε:.....και οι εικονες εγιναν tattoo μεσ'το μυαλο.
Η βροχή είχε μια απελευθερωτική επιρροή. Όπως το ποτό λύνει την γλώσσα ένα πράμα. Οταν ξεκίνησε δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που να μην ξενέρωσε, να είπε δηλ. "Τι ωραία, βρέχει". Μετά όμως, που αρχίσαμε να πέρνουμε χαμπάρι ότι δεν υπάρχει ελπίδα ο κόσμος θα σκέφτηκε "Θα βραχώ, θα χτυπηθώ, θα τραγουδήσω όσο πιο δυνατά μπορώ και αυτά θα θυμάμαι για πάντα." Άσε που με τις φλόγες στα πλάγια όσοι ήταν εκεί (εγώ εκεί ήμουν) στέγνωσαν αμέσωςVassilis-7- είπε:ΥΓ.
Η βροχη για εμενα ηρθε την καταλληλη στιγμη.
Ενιωσα το ride the lighting μεχρι το κοκκαλο και οι εικονες εγιναν tattoo μεσ'το μυαλο.
Η στιγμή που θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά:Vassilis-7- είπε:Ενιωσα το ride the lighting μεχρι το κοκκαλο και οι εικονες εγιναν tattoo μεσ'το μυαλο.
Moυ μαμησες την ψυχολογια.The philosopher είπε:Η στιγμή που θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά:
Αρχίζει το for whom the bell tolls...Η βροχή έτσι κι αλλιώς είχε δυναμώσει.
Κοιτάζω το συννεφιασμένο ουρανό και οι στάλες τις βροχής με τυφλώνουν.
Ο ήχος διαπερνά το νερό για να φτάσει στα αυτιά μου.Τώρα όλοι κοιτάζουμε τον ουρανό και ουρλιάζουμε
Take a look to the sky just before you die
It is the last time you will...