Sonisphere festival

Όποιοι και να παίζανε πραγματικά δεν θα άλλαζε τίποτα. Είναι σαν να προσθέτεις στο άπειρο, δεν το αλλάζεις. Τόσο μεγάλοι ήταν οι Metallica.

μμμ.. ζηλεύω λίγο.

Θα αποφεύγω τους μεταλάδες φίλους μου για καμιά βδομάδα να μη με πρήξουν πόσο τέλεια ήταν :P

ομολογω οτι τα σχολια σας με αφηνουν αφωνο παιδεια μιας και ο λογος που δεν πηγα στο live ειναι γιατι ειδα τους metallica την περασμενη φορα,και το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο...και δεν ηθελα να δοσω τοσα λεφτα για κατι τοσο μετριο.Μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λετε,γιατι ειναι κριμα μια τοσο μεγαλη μπαντα στο μεταλ να παιζει τοσο μετριο live.

Η δικιά μου άποψη λοιπόν :)

Έφτασα στην μέση των BFMV,τους οποίους και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν...ΑΛΛΑ τα παιδιά προσπαθούσαν και χίλιες φορές αυτοί παρά κάτι tokio hotel κλπ...Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούσαν κ έχωναν, ταίριαζε αρκετά για άνοιγμα metal συναυλίας...

Οι Stone Sour με συνεπήραν...οκ έμοιαζε πολύ με slipknot στο sub. verses 3...Aλλά ο Corey είναι φοβερός frontman κ δεν άντεξα,στο 30/30-150 έφυγα μέσα στα Pit XD

Οι Anthrax γενικά δεν μου πολυαρέσουν αλλα οκ,ακουγόντουσαν ευχάριστα. Δεν έχω να πω πολλά εδώ (δεν έδωσα και πολύ σημασία).

Slayer ήμουν μέσα στα Pit,περίμενα να ακούσω κ εγώ να πορωθούμε κλπ,να δούμε τον kerry king στο θρόνο του κλπ κλπ κλπ και τελικά το μόνο που μου έμεινε ήταν το ερώτημα "ΓΙΑΤΊ!!!!". Δεν νομίζω ότι ήμουν ο μόνος που το κατάλαβε,αλλα ρε παιδιά,τα προηχογραφημένα μόνο εγώ τα άκουσα???Κ δεν ήταν μόνο σε εισαγωγές...Και δυστυχώς δεν τα δώσανε όλα,για να μην μιλήσω για τον χειρότερο Frontman που έχω δει στην ζωή μου,τον Araya...Ο τυπος απλά βαριότανε...Βγήκαν,παίξανε,ρωτήσανε ένα "περνάτε καλά?" ξαναπαίξανε και μετά "άντε τα λέμε"...Τεσπα,όπως και να το κάνεις,ήταν slayer XD Πάντως με άριστα το 10,για την σκηνική παρουσία βάζω 3 και για το setlist 30 lol

Megadeth μου αρέσουν 10 τραγούδια. Παίξανε τα 7. Πολύ καλή φάση. Βέβαια περίμενα από την άλλη Metallica...Ακούγαμε μεν,αλλά μου φάνηκε ότι και ο Mustaine βαριότανε (για να μη μιλήσω για τον ψυχολόγο που θα χρειαστεί, όταν σταμάταγε και άκουγε τα "metallica metallica" από την άλλη πλευρά). Απορώ πως δεν μίλησε lol

Τώρα για τους metallica ρε παιδιά τι να πω?Παίξανε πραγματικά τα πάντα. Χτυπηθήκαμε, "πετάξαμε " στο Master of Puppets (όποιος ήταν εκεί κατάλαβε τι εννοώ XD), και τα παιδιά τα σπάσανε για άλλη μία φορά. Ναι οκ,ο lars είναι άχρηστος,αλλα όταν σκάει μύτη ο hammet με την jackson που έχω σπίτι,νταξει,ούτε lars σκεφτόμουνα ούτε τπτ αχ90αχ09αχ90αχ09

Επίσης,απλά δείχνουν την κλάση τους. Ήταν οι μόνοι που μίλησαν για τους big 4 + αφιέρωσαν κ το sad but true σε όλους....Επίσης την πενούλα που χρησιμοποιούσε ο kirk στο 2ο σόλο του την ΘΕΛΩ!!!Επετειακή , big 4 κ έτσι και πολύ γαμάτη!(όποιος έχει ή ξέρει που μπορώ να βρω πλζ Pm!!!!)

Δεν έχω τι να πω για τους metallica,αν δεν ήταν 10άρη αυτή η συναυλία δεν ξέρω ποια θα ήταν....Απίστευτοι και περάσαμε τέλεια...

Επίσης η βροχή αλήθεια,ήταν BONUS. Πραγματικά γαμάτο...

:)

SteveB είπε:
Και δυστυχώς δεν τα δώσανε όλα,για να μην μιλήσω για τον χειρότερο Frontman που έχω δει στην ζωή μου,τον Araya...Ο τυπος απλά βαριότανε...Βγήκαν,παίξανε,ρωτήσανε ένα "περνάτε καλά?" ξαναπαίξανε και μετά "άντε τα λέμε"...Τεσπα,όπως και να το κάνεις,ήταν slayer XD Πάντως με άριστα το 10,για την σκηνική παρουσία βάζω 3 και για το setlist 30 lol
Οι Slayer είναι γνωστοι γι αυτό τους το χαρακτηριστικό.

Γεια- Κοπάνημα-άντε γεια ;)

Οι Slayer χρειάζονται αποπνικτική και σκοτεινή ατμόσφαιρα, να σου σηκώνονται οι τρίχες στον σβέρκο. Δεν είναι για ήλιο, εξοχή, δροσιά, λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου.

Ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω δει πότε στην ζωή μου όχι μόνο στον μέταλ χώρο και φυσικά είναι η καλύτερη μέχρι την επόμενη που θα ξανάρθουν οι θεοί να μας πάρουν τα μυαλά!

Συμφωνώ ότι οι slayer αδικηθηκαν στον ήχο αλλά πιο φάση είχε που παίζανε οι megadeth και είχε ήδη γεμίσει η άλλη σκηνή και φωνάζαμε metallicaaa(ο εγωισμός του mustaine θα έπεσε κατακόρυφα)!

Απιστευτο event χθες.

Σημερα στην δουλεια πως την παλεψα ο καψερος ουτε εγω δεν ξερω.

Ψυξη ειπα για να κρατησω τα προσχηματα μιας και ο σβερκος εστριβε μονο μαζι με ολο το σωμα.

Οσο για χθες ολα αψογα.

Απιστευτο ο κοσμος και σε νουμερο και σε συμπεριφορα.

Κριμα σε οποιους εχασαν την συναυλια γιατι για τα Ελληνικα δεδομενα ηταν κατι που θα αργησουμε να ξαναδουμε.

Για τις μπαντες δεν εχω να πω τιποτα. Εχω δει αμετρητες συναυλιες αλλα το να αλλαζεις stage για να δεις anthrax-slayer-megadeth-metallica απλα δεν υπαρχει.

ΥΓ.

Η βροχη για εμενα ηρθε την καταλληλη στιγμη.

Ενιωσα το ride the lighting μεχρι το κοκκαλο και οι εικονες εγιναν tattoo μεσ'το μυαλο.

Oλα ωραια ολα καλα,μετάλλικα τα εσπασαν κτλ αλλα big 4 χωρις exodus....ας το κανανε big 5.Παντως ολα τελεια χθες θα ανεβασω και 2 κλιπς μιας και που λογο τραυματισμου δεν μπορεσα να ειμαι μπροστα και ειχα την ανεση.

Όσοι έχουν κλιπάκια (και μάλλον είστε πολλοί) ανεβάστε, μην ντρέπεστε.

Vassilis-7- είπε:
ΥΓ.

Η βροχη για εμενα ηρθε την καταλληλη στιγμη.

Ενιωσα το ride the lighting μεχρι το κοκκαλο και οι εικονες εγιναν tattoo μεσ'το μυαλο.
Η βροχή είχε μια απελευθερωτική επιρροή. Όπως το ποτό λύνει την γλώσσα ένα πράμα. Οταν ξεκίνησε δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που να μην ξενέρωσε, να είπε δηλ. "Τι ωραία, βρέχει". Μετά όμως, που αρχίσαμε να πέρνουμε χαμπάρι ότι δεν υπάρχει ελπίδα ο κόσμος θα σκέφτηκε "Θα βραχώ, θα χτυπηθώ, θα τραγουδήσω όσο πιο δυνατά μπορώ και αυτά θα θυμάμαι για πάντα." Άσε που με τις φλόγες στα πλάγια όσοι ήταν εκεί (εγώ εκεί ήμουν) στέγνωσαν αμέσως  :). Λυπάμαι μόνο αυτούς που έπρεπε να δουλέψουν σήμερα.

Ήμουν και εγώ χθες στο live! :D

Από τους Anthrax και μετά βέβαια...

Εμένα μου άρεσαν όλοι και θέλω να πω κάτι όσον αφορά στα τεχνικά λάθη.Οκ παίδες έγιναν.Επαγγελματίες είναι και καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει.Ωστόσο δεν μείωσαν ούτε αμαύρωσαν το τελικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα κάτι που είναι το σημαντικότερο σε μία συναυλία για μένα.

Vassilis-7- είπε:
Η στιγμή που θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά:

Αρχίζει το for whom the bell tolls...Η βροχή έτσι κι αλλιώς είχε δυναμώσει.

Κοιτάζω το συννεφιασμένο ουρανό και οι στάλες τις βροχής με τυφλώνουν.

Ο ήχος διαπερνά το νερό για να φτάσει στα αυτιά μου.Τώρα όλοι κοιτάζουμε τον ουρανό και ουρλιάζουμε

Take a look to the sky just before you die

It is the last time you will...

Αυτό και ο γηπεδικός πανικός του Seek and Destroy.

(Ελπίζω να μην χτύπησα κανέναν στο pit των Slayer.Κυρίως αμυνόμουνα και χωροπηδούσα σαν αγριοκάτσικο.... ;))

The philosopher είπε:
Η στιγμή που θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά:

Αρχίζει το for whom the bell tolls...Η βροχή έτσι κι αλλιώς είχε δυναμώσει.

Κοιτάζω το συννεφιασμένο ουρανό και οι στάλες τις βροχής με τυφλώνουν.

Ο ήχος διαπερνά το νερό για να φτάσει στα αυτιά μου.Τώρα όλοι κοιτάζουμε τον ουρανό και ουρλιάζουμε

Take a look to the sky just before you die

It is the last time you will...
Moυ μαμησες την ψυχολογια.

Ημουν απο τις 12.00 το πρωι και εκεινη την ωρα οι αντοχες μου ηταν κατω του μηδενος.

Ηταν το τελευταιο πραγμα που μπορεσα πραγματικα να ουρλιαξω. Αυτοι οι στιχοι ακριβως.

Παντως ο καιρος γενικα ηταν οτι καλυτερο.

Συννεφια ολη την μερα και βροχη στο grand finale.

Ξερει κανενας ποσα εισητηρια κοπηκαν? Γενικα ποσο κοσμο ειχε? (Πραγματικα αμετρητο)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nα και ενα δωρακι απο μενα απο τα χερακια μου.

Δεν έδωσα λεφτά (προφανώς) και πραγματικά για τζάμπα συναυλία ήταν πολύ καλά!!! Ο ulrich τα έσπασε απίστευτα (τα νεύρα μας)... Ο hammet αλάνθαστος (αν και κατά τη γνώμη μου το ότι δεν ακούγονται λάθη είναι οι 15 τόνοι distortion) και ο hetfield απίστευτος,τρομερός και ανεπανάληπτος... Ο trujilo καλός αλλά λίγος αν σκεφτεί κανείς τον newsted... Οι megadeth πραγματικά τα σπάσανε και για εμένα που γέρνει σαφώς η πλάστιγγα προς την μεριά τους θα έπρεπε να είναι αυτοί headliners με τους anthrax αλλά τέσπα, γούστα είναι αυτά μην πέσετε να με φάτε!!! Για τζάμπα συναυλία άξιζε τα λεφτά της (δηλαδή τις βενζίνες μέχρι τη Μαλακάσα). Αν τώρα είχα δώσει 95 ευρώ θέλοντας και μη θα μου άρεσε γιατί αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα!!! Οπότε δεν θα πικράνω τους φίλους που δώσανε 1 βδομαδιάτικο για να πάνε να τους δούνε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back