- Πόντοι
- 48
Ναι έχει πέσει προπαγάνδα από το προηγούμενο threadStavros_F είπε:Slo αν και δεν έχω καμία επαφή μαζί τους.. Τώρα μπορεί υποσυνείδητα να με επηρέασε και το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε με αυτούς. Άρη μπορείς να μας δώσεις τα setting που δουλεύεις τους ενισχυτές στην ηχογράφηση; Το eq τους, vol, presence κτλ. Έτσι να έχουμε μία εικόνα
Τωρα κοιτα αν θυμαμαι καλα , μπασο στο 6 , μεσαια στο 4 , πριμα στο 6 , πρεσενς στο 5-6... Αλλα στο πορτοκαλι καναλι που ειναι νταρκ γενικα... το κοκκινο γραφει καπως καλυτερα... Ιδουnick_ls είπε:τι ρύθμιση έχεις βάλει στο eq
ο boogie εννοεις πρωτο ? Σε πιο βιντεο αναφερεσαι ?nick_ls είπε:Τώρα ομολογώ μπερδεύτηκα, εντάξει και τα 2 είναι εργαλεία. Απλά στο πρώτο μου φάνηκε too bright για τα γούστα μου.
Για την τιμή τους μηλάς ή κάνω λάθος?nick_ls είπε:Στο πρώτο βίντεο αυτού του θέματος, ο soldano.
βασικά τώρα είδα πόσο έχουν.. :'(
εχουν διαφορετικες ρυθμισεις... ολα τα αλλα ιδια...geodimitri είπε:Αν έκρινα από αυτό το βίντεο Άρη (το δεύτερο δηλαδή), θα ψήφιζα τον Mesa. Πολύ καλύτερος ακούγεται από τον Soldano.
Ο Soldano έχει το ίδιο EQ με το πρώτο βίντεο ή το άλλαξες;
Δεν ξέρω εδώ τι παίχτηκε άλλα οι όροι αντιστράφηκαν. Ο Mesa ήταν πολύ πιο "bright" σε αντίθεση με τον πολύ μουντό και μπουκωμένο Soldano.
Ναι ναι, για την τιμή τους. Αν πουλήσω το αυτοκίνητο μου, ζήτημα είναι να παίρνω τον έναν από αυτούς σε καινούργιοkbasilis είπε:Για την τιμή τους μιλάς?
Λέω να ρίξω μια ιδέα! ;Daris 17561 είπε:εχουν διαφορετικες ρυθμισεις... ολα τα αλλα ιδια...
η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καθολου τις ρυθμισεις και επισης τωρα τελειωσε... Παμε για αλλα... Οτι εγινε εγινε...geodimitri είπε:Λέω να ρίξω μια ιδέα! ;D
Να έκανες όποτε μπορούσες ένα συγκριτικό των δύο (Soldano - Mesa) με ρυθμίσεις για τον Soldano αυτές του πρώτου βίντεο, και για τον Mesa αυτές του δεύτερου.
Ή αλλιώς θα μπορούσες να ψάξεις λίγο τα EQ των ενισχυτών και να χρησιμοποιήσεις τις ρυθμίσεις που σου αρέσουν εσένα περισσότερο.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα,λες και πουλάνε κανένα χρυσορυχείοnick_ls είπε:Ναι ναι, για την τιμή τους. Αν πουλήσω το αυτοκίνητο μου, ζήτημα είναι να παίρνω τον έναν από αυτούς σε καινούργιο![]()
ναι αλλα τις les paul standard που κανουν 2+ χιλιαρικα τις παιρνετε...kbasilis είπε:Σε καταλαβαίνω απόλυτα,λες και πουλάνε κανένα χρυσορυχείο![]()
Ε, δεν πειράζει τότε!aris 17561 είπε:η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καθολου τις ρυθμισεις και επισης τωρα τελειωσε... Παμε για αλλα... Οτι εγινε εγινε...
Εγώ προσωπικά μπαblackie είπε:ναι αλλα τις les paul standard που κανουν 2+ χιλιαρικα τις παιρνετε...
:![]()