- Πόντοι
- 38
Οταν ακούς όμως έναν σολντανο να παίζει γενικά ξεχνάς ότι έχει δώσει και λες ότι αξίζει το κάθε 1000ρικο ...Adamo είπε:αναμενω τοτε.. ;D
Πάντως ναι 2400 κοστίζει ...
να ειναι οι ωρες τους (με την καλη εννοια)
Οταν ακούς όμως έναν σολντανο να παίζει γενικά ξεχνάς ότι έχει δώσει και λες ότι αξίζει το κάθε 1000ρικο ...Adamo είπε:αναμενω τοτε.. ;D
Πάντως ναι 2400 κοστίζει ...
να ειναι οι ωρες τους (με την καλη εννοια)
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Και νομπελίστες φυσικοί να τον έχουν σχεδιάσει και νευροχειρούργοι να τον έχουν καλωδιώσει και ο Πάπας ο ίδιος να τους έχει ευλογήσει έναν έναν, φθηνότεροι θα έπρεπε να ήταν. Πόσο στα κομμάτια επιτέλους κοστίζει το name tag;aris 17561 είπε:... Πάντως ναι 2400 κοστίζει ...
Ναι, γιατί ως γνωστόν υπάρχει και καλή έννοια στο χ να 'ναι οι ώρες τους. ;Dνα ειναι οι ωρες τους (με την καλη εννοια)
Τα drums του superior drummer ειναι αμιξαριστα, κατευθειαν οτι εγραφε το μικροφωνο, οποτε χρειαζονται αρκετη δουλεια με EQ, compression κλπ για να τα κανεις να μην ακουγονται σαν τενεκεδες. Οπως και ολα τα ηχογραφημενα drums αλλωστε. Τωρα το τι πρεπει να κανεις σε καθε περιπτωση ειναι μεγαλη συζητηση...Γιαυτο προτεινα και τα drums του αλλου τυπου. Ειναι ετοιμα μιξαρισμενα και επεξεργασμενα, οτι πρεπει δηλαδη για εναν κιθαριστα που θελει απλα να γραφει τα κομματια του.aris 17561 είπε:Βασικά δεν ξέρω τον τύπο που λες γενικά γράφω τα ντραμς στο superior drummer . Τι πρέπει να κάνω για να βελτίωσω τα ντραμς ;
Αυτοι και καλα τον πλασαρανε ως τον μινι metal ενισχυτη τους τον ρουτ... ???Ο ρουτ δεν ειναι σαν τον νταρκ . Θέλει σφιξημο. Ο dark γενικά για εμένα ειναι ο καλύτερος μικρός ενίσχυτης που υπάρχει αυτήν την στιγμή .
Δεν ειναι αληθεια και το ξερεις...aris 17561 είπε:Μου τον δάνεισε ο Σταυρός φανφανης από Κομοτηνή . Καλή ώρα όπως εσύ με τους engl ...
Εσύ και line6 τραντζιστορ να σου βάλουν απέναντι στον dual rectifier πάλι τον line 6 θα διάλεξεις . Αλλά έρχεται και η ώρα σου . Περίμενε . Mesa vs soldano εν όψει ...
Ο ρουτ δεν ειναι σαν τον νταρκ . Θέλει σφιξημο. Ο dark γενικά για εμένα ειναι ο καλύτερος μικρός ενίσχυτης που υπάρχει αυτήν την στιγμή . Βέβαια βγάζει τώρα και soldano mini slo ... Hot rod 25 . Εμείς εδώ παίζουμε μεταλ αρχ...... δατο...
Δεν παίζουμε hair καραφλομεταλ...
Για χαρα και απο μενα παιδες... σαν ιδιοκτητης του SLO, της παλιας παρτιδας μαλιστα με DeYoung transformers, εχω να πω οτι εχω ακουσει σχεδον ολους τους μικρους που παιζουν εκει εξω... Αν εχεις ¨κακομαθει¨ απο το μεγαλειο του SLO ειναι δυσκολο να κοιταξεις αλλου. Συμφωνα με την ιστορια , οταν ο Μαικ ζητησε απο την O'netics να του φτιαξει transformenrs, ζητησε κομματι για εναν ενισχυτη που θα παιζει blues, clean, hard rock και δεν ξερω γω τι αλλο ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!!!! Το μεγαλειο αυτο βρηκε στους DeYoung, και ετσι δημιουργηθηκε ο πρωτος SLO. Τα transformers ειναι το σημαντικοτερο κομματι ενος λαμπατου, η βαση του,αν αυτο δεν λειτουργει οσο πρεπει τιποτε δεν θα κατσει οπως θελεις.blackie είπε:Δεν ειναι αληθεια και το ξερεις...
Στο συγκριτικο με τον σολντανο μου ειχα ψηφισει ρεκτο...
Μινι ΣΛΟ δεν υπαρχει...απο τη στιγμη που υπαρχει πλακετα και οχι slipboard και δεν υπαρχουν οι DEYOUNG μετασχηματιστες σλο δεν ειναι...
καλος ενισχυτης(ουσιαστικα ενας 50αρης ειναι με χαμηλοτερο βολταζ) αλλα slo is slo...
Για τα συγκριτικα τα εχουμε πει και κατ'ιδιαν,ολη αυτη η μπασυλα κανει το συγκριτικα ελαφρως κοινωτυπα...γιατι δεν ειναι ευκολο να ξεχωρισουν τα χαρακτηριτικα του ηχοχρωματος του εκαστοτε ενισχυτη που δοκιμαζεις...
οι ενισχυτες και η κιθαρα γενικοτερα "βγαζουν" το χαρακτηρα του απο τις μεσσαιες συχνοτητες...(οχι απαραιτητα απο το mid knob)
Οσο παιζεις μεταλ αρχιδ...η τουλαχιστον ηχογραφεις με αυτο το τροπο(τιγκα στο σφιξιμο,την ογκυλα και ελλειψη μεσσαιων και πριμων) δεν μας βοηθας να διακρινουμε τα χαρακτηριστικα των ενισχυτων...
Και ειναι πολυ κριμα γιατι κανεις τεραστια προσπαθεια και πολυ δουλεια.Το ξερω απο πρωτο χερι...
Για παραδειγμα ενας ξυραφενιος ηχος ειναι ευκολοτερα διακριτος και συγκρισιμος με εναν αλλο επισης ξυραφενιο...και ας μην ειναι "ωραιος" γενικα σαν ηχος...σε βοηθανε τα μεσσαια και τα πριμα να καταλαβεις τη διαφορα...
Η μπασυλα και η ογκυλα κανουν ολους τους ενισχυτες αν οχι ιδιους σχεδον δυσκολα κατανοητους...
Γι'αυτο κι εγω ποτε δεν θεωρουσα τα βιντεο του ola σαν φερεγγυα δειγματα ηχοχρωματος...
Με πολυ και ειλικρινη σεβασμο σε οτι κανεις και σε αυτα που μας παρουσιαζεις και στο χρονο που αφιερωνεις για ολα αυτα...![]()
![]()
![]()
Ναι φίλε μου , μπες στο κανάλι μου στο YouTube και θα βρεις soldano vs Mesa vs peavey 5150kbasilis είπε:Άρη μήπως έχεις γράψει κανένα soldano ή marshall,μέχρι στιγμής δεν βρήκα τπτ από την αναζήτηση,υπάρχει κάτι τέτοιο?
aris 17561 είπε:Ναι φίλε μου , μπες στο κανάλι μου στο YouTube και θα βρεις soldano vs Mesa vs peavey 5150
Ε κρίμαaris 17561 είπε:See κι εγώ γουστάρω αλλά όλοι όσοι έχουν μαρσαλ ειναι τσιγγουνηδες ...
Δηλαδή ενώ υπάρχει ο ένας και μοναδικός slo οι κιθαρίστες δεν τον προτιμούν γιατί δεν κάνει endorsements η soldano; Τι είναι δηλαδή, τσιγκούνηδες; Δεν νομίζω. Αυτό που νομίζω είναι ότι γύρω απ΄το όνομα του slo έχει δημιουργηθεί και λίγο hype. Όχι βέβαια ότι δεν είναι ενισχυτάρα, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί. Το "μετά τον slo το χάος" δεν μου κάθεται καλά.aris 17561 είπε:Πάντως γενικά με σλο πράγματι δεν παιδί πολύς κόσμος αλλά ειναι και η τακτική του σολντανο να μην πληρώνει καλλιτέχνες για να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό του ...
Οχι ρε συ . Καταρχήν δεν ταιριάζει σε όλα τα είδη μουσικής . Από την άλλη άμα κάποιος μπορεί να ΠΑρνει από την engl για παράδειγμα ένα καλό μισθό κάθε χρόνο για να παίζει με engl νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παίζει με σολντανο όσο καλα και αν ακούγεται .theoctapus είπε:Δηλαδή ενώ υπάρχει ο ένας και μοναδικός slo οι κιθαρίστες δεν τον προτιμούν γιατί δεν κάνει endorsements η soldano; Τι είναι δηλαδή, τσιγκούνηδες; Δεν νομίζω. Αυτό που νομίζω είναι ότι γύρω απ΄το όνομα του slo έχει δημιουργηθεί και λίγο hype. Όχι βέβαια ότι δεν είναι ενισχυτάρα, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί. Το "μετά τον slo το χάος" δεν μου κάθεται καλά.
που να πληρωνε δηλαδη...θα επαιρνες στεγαστικο για να αγορασεις soldano!aris 17561 είπε:Οχι ρε συ . Καταρχήν δεν ταιριάζει σε όλα τα είδη μουσικής . Από την άλλη άμα κάποιος μπορεί να ΠΑρνει από την engl για παράδειγμα ένα καλό μισθό κάθε χρόνο για να παίζει με engl νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παίζει με σολντανο όσο καλα και αν ακούγεται .