define κανονικη μουσικη...Derek Liontis είπε:Για κανονική μουσική (ξέρεις ματζόρε, μινόρε κλπ) δεν κάνουν αυτοί οι ενισχυτές φίλε και παίζεις πάντα πέμπτες και λαικό μονόχορδο?
(Με εκτίμηση για τον κόπο σου)
Κανονική μουσική ρε συ , το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος . Κοντολαζο , κλωναριδη , Τζον τικι , τερλεγκα , κτλ...blackie είπε:define κανονικη μουσικη...
Μερακλης..aris 17561 είπε:Κανονική μουσική ρε συ , το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος . Κοντολαζο , κλωναριδη , Τζον τικι , τερλεγκα , κτλ...
Lol, τι είναι το Τζον τικι? Έχω μείνει πίσω στα μουσικά μου φαίνεταιaris 17561 είπε:Κανονική μουσική ρε συ , το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος . Κοντολαζο , κλωναριδη , Τζον τικι , τερλεγκα , κτλ...
Εεεεεε τώρα τι να σου πω ; Είσαι άσχετος από ΚΑΝΟΝΙΚΗ μουσική ...HeathenMV είπε:Lol, τι είναι το Τζον τικι? Έχω μείνει πίσω στα μουσικά μου φαίνεται![]()
;D ;Daris 17561 είπε:Κανονική μουσική ρε συ , το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος . Κοντολαζο , κλωναριδη , Τζον τικι , τερλεγκα , κτλ...
Η κανονική μουσική προϋποθέτει ματζορε ... Άμα δεν παίζει μαρζορε χεστα... Καημενε σατριανι ..theoctapus είπε:Υπόψην, φλώροι, ο Τζών παίζει με custom Gargathoula Incorporated ενισχυτές, με vintage λάμπες ευλογημένες από τον Δημητροκάλη, στο κανάλι Necrodeath Annihilation και στα 666 watt (προφανώς) με πεταλάκι μπροστά το διάσημο Extreme Global Devastation After Apocalyptic Disease Outbreak and Zombie Domination, για σφιχτήρι. Αυτό είναι κανονική μουσική.
Φλώροι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, όχι φίλε παίζε το στυλ που σε καθιέρωσε στο πιστό κοινό σουaris 17561 είπε:Τίποτα τελείωσε . Θα αρχίσω να παίζω ΚΑΝΟΝΙΚΗ μουσική ...
Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια του φορουμ με στηριζουν πολυ ολο αυτο το διαστημα... Και την οποια μικρη βελτιωση εχω κανει τον τελευταιο καιρο την οφειλω σε αυτους... Αφενως μεν με τον δανεισμο των τοσων ενισχυτων που μου αφηνουν σπιτι μου εν λευκω , αφετερου με τις οδηγιες τους και τις γνωσεις που μου προσφερουν μεσω τηλεφωνου και εκ του σύνεγγυς .Derek Liontis είπε:Όχι, όχι φίλε παίζε το στυλ που σε καθιέρωσε στο πιστό κοινό σου
(φιλικά πάντα)
Τα όσα γραφεις ειναι απολύτως σεβαστά. Το "τσίγκλισμα" έχει να κάνει με το ότι αφού τους ηχογραφείς που τους ηχογραφείς, δώσε τουλάχιστον την ευκαιρία στα μηχανηματα να αναδείξουν τις χροιες τους και μην τα περιοριζεις, αν θελεις, μονο στο καραμεταλ, να παρει μια μυρωδια και ο υπόλοιπος λαός!aris 17561 είπε:Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια του φορουμ με στηριζουν πολυ ολο αυτο το διαστημα... Και την οποια μικρη βελτιωση εχω κανει τον τελευταιο καιρο την οφειλω σε αυτους... Αφενως μεν με τον δανεισμο των τοσων ενισχυτων που μου αφηνουν σπιτι μου εν λευκω , αφετερου με τις οδηγιες τους και τις γνωσεις που μου προσφερουν μεσω τηλεφωνου και εκ του σύνεγγυς .
Αν θες να την σοβαρεψουμε λιγο την κουβεντα και φιλικα κι εγω σου λεω οτι αν και θα ηθελα να ακουω μια πιο καθως πρεπει , αν θες , μουσικη , παραυτα τα αυτια μου γαργαλιουνται πιο πολυ με γκαριλες , φωνακλαδες , φονιαδες της ταστιερας κτλ κτλ...
ενταξει δεκτο αυτο και πολυ σωστο... Τι μουσικη ακους να φτιαξω κατι σπεσιαλ... Και επισης πες και πιον ενισχυτη θες να ακουσεις πρωτο βασικα ...Derek Liontis είπε:Τα όσα γραφεις ειναι απολύτως σεβαστά. Το "τσίγκλισμα" έχει να κάνει με το ότι αφού τους ηχογραφείς που τους ηχογραφείς, δώσε τουλάχιστον την ευκαιρία στα μηχανηματα να αναδείξουν τις χροιες τους και μην τα περιοριζεις, αν θελεις, μονο στο καραμεταλ, να παρει μια μυρωδια και ο υπόλοιπος λαός!
Περιμενε να παρω μια καρτα ηχου...θα πεσει πολυ 80'ςDerek Liontis είπε:HEAVY METAL IS THE LAWWWWWWWWWWWWWWWWW
Κάτι 80'ς θα ταν ΟΚ, όταν ευκαιρήσεις και με ότι μηχάνημα ευκαιρήσεις, δεν έχω ιδιαίτερες παραγγελιές (ε, μην αρχίσει και το κοινό με τις γαρδένιες τα ευφυολογήματα περι Κοντολάζου και Μπουγά)
Ενταξει απλα το παιδι θελει ποιοτικο βιντεο... Αυτο ειναι το θεμα...blackie είπε:Περιμενε να παρω μια καρτα ηχου...θα πεσει πολυ 80'ς