Προτιμώ τον Αngus Young με τα 3 ακόρντα που γράφει κομματάρες παρά τα "one trick pony" του youtube.Τι να λέμε κάποτε με πέντε ακόρντα το παίζανε κιθαρίστες?
Το θρεντ πάντως έχει καταλήξει σε στυλ " εσείς οι νέοι ....."
Ο μουσικός των social media και ο παραδοσιακός μουσικός που ασχολείται με μπάντες, παιξίματα κτλ, είναι δύο εντελώς διαφορετικά επαγγέλματα. Το όλο social media πακέτο, είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο, καινούργιο και δυναμικό, αλλά και εξαιρετικά απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Είναι μια μίξη μουσικού, επιχειρηματία, διαφημιστή, "τηλεοπτικού αστέρα", παραγωγού, κτλ. Τα μεγάλα κανάλια στο YouTube, Instagram, twitch κτλ έχουν ολόκληρη ομάδα πίσω τους συνήθως με εξαψήφιους προϋπολογισμούς και έσοδα.
Όπως σε τόσες και τόσες δουλειές, έτσι και στον μουσικό χώρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Για μένα είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω μιαν ακόμα διέξοδο και προοπτική για μουσικούς, επαγγελματίες και μη. Το δε YouTube προσωπικά, αυτή η δυνατότητα του να βλέπεις ότι συναυλία και μουσικό θέλεις οπότε θέλεις,
Προτιμώ τον Αngus Young με τα 3 ακόρντα που γράφει κομματάρες παρά τα "one trick pony" του youtube.
Όλο αυτό μου θυμίζει νούμερο σε τσίρκο, που βγαίνει η μαϊμού κάνει τα δικά της και τα παιδάκια γελάνε και χειροκροτούν.
Και απ' ότι βλέπω έχει κορεστεί ο χώρος και πλέον αναμασιούνται και ανακυκλώνονται οι ίδιες ιδέες, καμία έμπνευση, καμία πρωτοτυπία, γι' αυτό και πολλοί το έχουν γυρίσει και στα vlogs λες και μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην καθημερινότητά του.
Όλους αυτούς θα τους παραδεχτώ αν κάτσουν και γράψουν κανένα τραγούδι της προκοπής που να ακούγεται και όχι τα generic σκατά που ανεβάζουν δεν τα θεωρώ ως τέτοια.
Δεν βάζω στους παραπάνω τα instructional video που προσφέρουν κάτι σε κάποιον που διψάει να μάθει κάποιο όργανο και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για δάσκαλο. Αναφέρομαι στους "άλλους"
Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ΤΕΡΑΤΑ σαν τον Angus Young άμπαλους, είμαι μεγάλος fan άλλωστε.Προτιμώ τον Αngus Young με τα 3 ακόρντα
δεν συμφωνω κ εγω μαζι σου Βαγγελη. Γενικευεις επικινδυνα.Προτιμώ τον Αngus Young με τα 3 ακόρντα που γράφει κομματάρες παρά τα "one trick pony" του youtube.
Όλο αυτό μου θυμίζει νούμερο σε τσίρκο, που βγαίνει η μαϊμού κάνει τα δικά της και τα παιδάκια γελάνε και χειροκροτούν.
Και απ' ότι βλέπω έχει κορεστεί ο χώρος και πλέον αναμασιούνται και ανακυκλώνονται οι ίδιες ιδέες, καμία έμπνευση, καμία πρωτοτυπία, γι' αυτό και πολλοί το έχουν γυρίσει και στα vlogs λες και μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην καθημερινότητά του.
Όλους αυτούς θα τους παραδεχτώ αν κάτσουν και γράψουν κανένα τραγούδι της προκοπής που να ακούγεται και όχι τα generic σκατά που ανεβάζουν δεν τα θεωρώ ως τέτοια.
Δεν βάζω στους παραπάνω τα instructional video που προσφέρουν κάτι σε κάποιον που διψάει να μάθει κάποιο όργανο και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για δάσκαλο. Αναφέρομαι στους "άλλους"
Σοβαρά τώρα; Εννοείται πως ναι! ?Μπορεις να ακουσεις αυτο κ να πεις οτι σαν συνθεση , αυτο το παιδι εχει δωσει λιγοτερη ψυχουλα απο ton Κnopfler και το δικο του sultans of swing?
Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ΤΕΡΑΤΑ σαν τον Angus Young άμπαλους, είμαι μεγάλος fan άλλωστε.
Επίσης συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις για παπατζιλίκια και καμία μουσική ουσία.
Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι μας άνοιξαν τα μάτια !!!
Επιμένω πάντως πως οι stars έχασαν λίγη από τη λάμψη τους, βλέποντας αμέτρητους τύπους σαν εμένα να παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Και κάτι ακόμα, άμα είχε βγει καινούργιος Galagher ας πούμε, θα τον ξέραμε από τα 15 του, δε θα χρειαζόταν mangers εταιρίες κλπ για να προβληθεί.
Υπάρχει ατελείωτη μουσική που αξίζει σήμερα, απλώς βαριόμαστε να ξεσκαρτάρουμε.
Μεγάλος Έλληνας κιθαρίστας?