ναι ρε παιδι μου .Το παιδι το βλεπω και γω αριστερα πρωι πρωι και λεω τι επαθε ο Περικλης στα γεραματα ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Αλλο πραμα οι SMITHS & αλλο οι Smith... ;D
Ε καλα και οι SMITHS δεν ειναι τιποτα spring chickens,την ηλικια του Pericles εχουν... ;D (μη σου πω και μεγαλυτεροι ;D)THEOD είπε:ναι ρε παιδι μου .Το παιδι το βλεπω και γω αριστερα πρωι πρωι και λεω τι επαθε ο Περικλης στα γεραματα ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Στραπατσο οχι αστεια ;D ;D
Ο Morissey ναι, οι Smiths όχι.Superfunk είπε:Ε καλα και οι SMITHS δεν ειναι τιποτα spring chickens,την ηλικια του Pericles εχουν... ;D (μη σου πω και μεγαλυτεροι ;D)
Εσύ όμως τώρα μπέρδεψες το fish & chips (μεταμεθύσιο, στο χέρι, σε εφημερίδα και με κάμποσο ξύδι) με τις γλαδιόλες. 8)trolley είπε:Σμιθ, Σμιθς και κολοκύθια τούμπανα.
Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει το όνομα και τη χάρη.
trolley είπε:Σμιθ, Σμιθς και κολοκύθια τούμπανα.
Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει το όνομα και τη χάρη.
Ο ''κοντός'' και για 5 λεπτά να βγει στη σκηνή φτάνει.............απλά ΔΕΝ κάνει για όλα τα γούστα.THEOD είπε:Δε το πιστευω .ακομα υπάρχουν ανθρωποι που ακουνε The Fall.
Kαι στην Αθηνα που ηρθαν πέρυσι ηταν αίσχος .ασε που ο κοντος βγηκε για κανα 20λεπτο κατι τετοιο μου πανε .
Ooow poor kid....samy paraga είπε:Υποθέτω πως στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε 3 ;D ;D ;D
4.samy paraga είπε:Υποθέτω πως στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε 3 ;D ;D ;D
Ο Δασκαλόπουλος, ο Τρόλεις κι εγώ
Μπαχαλο?...pericles είπε:...καποια ''μαναρια ''εδω μεσα φροντιζουν να το κανουν μ@$/%%λο!! 8) 8)
Τι να σου πω , εγω ξερω οτι γνωστοι μου που ακουνε to fall πανω απο 20 χρονια πηγαν και μου παν οτι ηταν χαλια .samy paraga είπε:Ο ''κοντός'' και για 5 λεπτά να βγει στη σκηνή φτάνει.............απλά ΔΕΝ κάνει για όλα τα γούστα.
Και γω το ιδιο. Και μονο που βλεπω τα Moog με πιανουν τα νευρα μου. ;D ;DTHEOD είπε:και μονο (που) βλεπω τον κοντο να βαζει χερι στα moog με πιανουν τα νευρα μου. 8)
Ποιοί βρε έχουν αφήσει εποχή; Οι Σμιθ; Ειλικρινά, δεν τους έχω ξαναδει στη ζωή μου, ακόμη και οι Λα Μπιόντα πρέπει να είναι περισσότερο γνωστοί. Εγώ έλεγα να σου κάνω πλάκα ότι τους έβαλες γιατί γουστάρεις την ξανθιά (με το δίκηο σου).pericles είπε:Δεν ξερω αν χαιρομαι η αν λυπαμαι που καμια φορα ανεβαζω ενα τραγουδι (απο καποιο συγκροτημα η τραγουδιστη που εχει αφησει εποχη)