Smiths :baby its you !!1969 live in tv

Τους αλλους smiths ουτε που τους ξερω τι βαρανε αυτοι; Huh?
ενταξει ειναι υπερβολικα συγχρονο γκρουπ για εσενα (ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ το 1987  ;D)

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Smiths

The NME named the Smiths the "most influential artist ever" in a 2002 poll, even topping the Beatles.[3]

The Smiths have been widely influential. Marr's guitar playing "was a huge building block for more Manchester legends that followed The Smiths", including The Stone Roses, whose guitarist John Squire has said Marr was an influence.[78] Oasis guitarist Noel Gallagher also cites The Smiths as an influence, especially Marr. Gallagher has said that "When The Jam split, The Smiths started, and I totally went for them."[79] Singer Davey Havok of the band AFI cites The Smiths as an influence.[80] The BBC described The Smiths as "the band that inspired deeper devotion than any British group since The Beatles".[81]

trolley είπε:
Οι Fall, έχουν μείνει στην ιστορία ως το μόνο γκρουπ που είχε δύο ντράμερ, αλλά κανένας από τους δύο δεν ήξερε να παίζει ντραμς.

;D ;D ;D
Ήξερε ο Μαρκ, βασικά τα πάντα ήξερε και ξέρει, χωρίς να γνωρίζει τπτ  ;D ;D ;D

trolley είπε:
1)Αυτό καταγράφηκε, δίνοντάς σου αναστολή στις προσεχείς εκκαθαρίσεις δια της οκταώρου ακρόασης Smith.

2)Οι Fall, έχουν μείνει στην ιστορία ως το μόνο γκρουπ που είχε δύο ντράμερ, αλλά κανένας από τους δύο δεν ήξερε να παίζει ντραμς.
1)Ομολογώ δεν το 'πιασα.  ::)

2)Ενώ οι άλλοι ήξεραν.  :P

Πολύ γελάω με την Brix.  :D

@Superfunk :νομιζεις αλλα πεφτεις εξω  ::)( Tears for fears Eγγλεζοι μεν αλλα γκρουπαρα και κυριως καλοι παιχτες ,Spock's Beard :Αμερικανοι ακομα παιζουν αν και ιδρυθηκαν το 1992 ,

και πολλα αλλα γκρουπ συγχρονα που ακουω με  καλα κομματια  και κυριως καλοπαιγμενα !)

Τωρα οι smiths και ξενερωτοι και αμπαλοι μου ακουγονται!! :P

Και αλλη κρυφη εδω μεσα  >:(Ελεος :P

και αμπαλοι μου ακουγονται
κομματακι ακυρο αυτο μια και ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ τους ειναι ο Johnny Marr  ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Marr

He was voted the fourth best guitarist of the last 30 years in a poll conducted by the BBC in 2010.[7] Phil Alexander, Editor-in-Chief of Mojo, has described Marr as "arguably Britain's last great guitar stylist".[8]
οι υπολοιποι ναι δεν επαιζαν τις 3000 νοτες/δευτερολεπτο που σου αρεσουν  ;D αλλα αυτα που ΕΠΡΕΠΕ να παιξουν στο ειδος τους μια χαρα τα επαιζαν and than some....(και ο μπασιστας τους υπεροχος ητανε για να λεμε και του στραβου το δικιο,ο ντραμμερ ηταν λιγο μονομπλοκ  ;D αλλα ετσι ητανε τα 80s  ;D)

και κυριως καλοι παιχτες
ρε μανια με τους καλους παιχτες...ακου και λιγο ροκ ν ρολλ ρε ανθρωπε  ;D ;D μια χαρα ειναι οι καλοι παικτες ,και εμενα μου αρεσουν και τους εκτιμω αλλα υπαρχουν και αλλα περα απο την καλη τεχνικη στη μουσικη  ;)

Τι rock and roll παιζουν αυτοι ; με μπερδεψες  :P αυτοι ουτε ροκ ουτε και ρολλ παιζουν !Οποιος και αν ειναι ο κιθαριστας δεν με φτιαχνουν !!Ασε θα ψαξω να βρω μονος μου ροκ&ρολλ μπαντες !!  ;D Και γιατι διαλυθηκαν δεν περπαταγε το σχημα;Για πες :)

Superfunk είπε:
κομματακι ακυρο αυτο μια και ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ τους ειναι ο Johnny Marr  ;)
Ναι, σωστά, ενώ αν δεν ήταν ο Marr θα ταν έγκυρο το σχόλιο του Περι.

Γενικώς ομιλώντας, σ'αρέσουν - δεν σ'αρέσουν οι Smiths, αν δεν τους γνωρίζεις, παίζει να έχεις χάσει γενικώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, αν όχι των παγκόσμιων μουσικών δρώμενων (στο επίπεδο της Δυτικής ποπ/ροκ μουσικής πάντα) τουλάχιστον μιας σημαντικής δεκαετίας της Αγγλικής ποπ σκηνής.

Η οποία σκηνή ποτέ δεν νοιάστηκε, παίζοντας και φτιάχνοντας μουσική που λάτρεψαν (και πιθανότατα μίσησαν) εκατομμύρια, πόσο καλοί ήταν οι μουσικοί της.

Ευτυχώς.

pericles είπε:
Και γιατι διαλυθηκαν δεν περπαταγε το σχημα;Για πες :)
Είχαν πρόβλημα με τον ηχολήπτη τους, νόμιζε οτί ήταν κανονικό μέλος.

Η οποία σκηνή ποτέ δεν νοιάστηκε, παίζοντας και φτιάχνοντας μουσική που λάτρεψαν (και πιθανότατα μίσησαν) εκατομμύρια, πόσο καλοί ήταν οι μουσικοί της.

Ευτυχώς.
+1000 (με μία μικρή διόρθωση...  ;D)

@Audiokostas:με λυπει αφανταστα το οτι εχω χασει ενα τοσο σημαντικο μουσικο γιγνεσθαι που λατρεψαν εκατομυρια σε ολον τον πλανητη ::) ::)Τι λες βρε παιδι μου απολογουμαι! :(

Ρε συ Κωστα αντε να παιξεις καμια ''πεντατονικη'' με τους loose rag και ασε το τι εχασα εγω και τι λατρεψαν τα εκατομυρια του πλανητη!!

@Σουπερφανκ:Σοβαρα τωρα ΟΝΤΩΣ δεν τους ηξερες?-Γιατι επρεπε; :P

pericles είπε:
-Γιατι επρεπε; :P
(Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά) βασικά, ναι, έπρεπε. Αυτό που ΔΕΝ έπρεπε είναι να σου αρέσουν, κιόλας.

(Βέβαια, αυτό που νομίζω ότι και φυσικά τους ξέρεις, αλλά με τον τρόπο, που εξελίχθηκε η κουβέντα, κρατάς αυτήν τη στάση)

@Mustafunk : μπορει και να επρεπε κατ'εσε αλλα για μενα δεν επρεπε ,νομιζω οτι ειναι και γουσο αλλα και δικαιωμα!!Δεν υπαρχει επρεπε στα μουσικα γουστα η σου αρεσουν και τους εχεις ψαξει η δεν σου αρεσουν και δεν ασχολεισαι !!Πιο σαφης απαντηση δεν νομιζω να μπορει  να δοθει!!Καλημερα σας ;)

pericles είπε:
@Mustafunk : μπορει και να επρεπε κατ'εσε αλλα για μενα δεν επρεπε ,νομιζω οτι ειναι και γουσο αλλα και δικαιωμα!!Δεν υπαρχει επρεπε στα μουσικα γουστα η σου αρεσουν και τους εχεις ψαξει η δεν σου αρεσουν και δεν ασχολεισαι !!Πιο σαφης απαντηση δεν νομιζω να μπορει  να δοθει!!Καλημερα σας ;)
Δεκτόν!  :)

Καλημέρα και σένα!

Την όλη αναφορά την έκανα υπό το πρίσμα του ότι, πολλές φορές, είμαστε ενήμεροι και για πράγματα, που δεν είναι του γούστου μας (ειδικά όταν έχουν τόσο μεγάλη προβολή, όπως οι Smiths τη δεκαετία του '80)

mustafank είπε:
Την όλη αναφορά την έκανα υπό το πρίσμα του ότι, πολλές φορές, είμαστε ενήμεροι και για πράγματα, που δεν είναι του γούστου μας (ειδικά όταν έχουν τόσο μεγάλη προβολή).
Κάπως έτσι, μια Τρίτη απόγευμα, έμαθα τον Μάκη Δημάκη.  ;D ;D ;D

LK είπε:
Κάπως έτσι, μια Τρίτη απόγευμα, έμαθα τον Μάκη Δημάκη.  ;D ;D ;D
Τον έχω δει ζωντανά, δύο φορές  :(

(τραγουδούσε μαζί του η αδελφή της γυναίκας μου, οπότε η παρουσία ήταν υποχρεωτική  :P :P :P  ;D ;D ;D )

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
679

Trending...

Νέα θέματα

Back