- Πόντοι
- 1,788
Πέρνα από Δευτέρα να σου δώσω το παράσημο ;D ;D ;Dmustafank είπε:Τον έχω δει ζωντανά, δύο φορές
Πέρνα από Δευτέρα να σου δώσω το παράσημο ;D ;D ;Dmustafank είπε:Τον έχω δει ζωντανά, δύο φορές
;Dpericles είπε:@Audiokostas:με λυπει αφανταστα το οτι εχω χασει ενα τοσο σημαντικο μουσικο γιγνεσθαι που λατρεψαν εκατομυρια σε ολον τον πλανητη ::
Τι λες βρε παιδι μου απολογουμαι! :(
Ρε συ Κωστα αντε να παιξεις καμια ''πεντατονικη'' με τους loose rag και ασε το τι εχασα εγω και τι λατρεψαν τα εκατομυρια του πλανητη!!
@Σουπερφανκ:Σοβαρα τωρα ΟΝΤΩΣ δεν τους ηξερες?-Γιατι επρεπε;![]()
To συγκεκριμένο track το είχα σχεδόν μόνιμα στα DJ set μου όσο ήμουν Ελλάδαpericles είπε:Δεν τους μπερδεψα καθολου !!Αυτο το κομματι εχει αφησει εποχη (εσεις δεν τα ξερατε αυτα εισαστε στις φασκιες ακομη) Α και πουσαι η Ξανθια δεν λεει και πολλα στην εμφανιση αλλα το κομματι το ΛΕΕΙ!! ;D
Και oxi μονο αυτο...αλλα βλεπεις και ποιοι το εχουν πει ΠΙΟ ΠΡΙΝ και κατι παθαινεις. :To συγκεκριμένο track το είχα σχεδόν μόνιμα στα DJ set μου όσο ήμουν Ελλάδα Smiley
edit: κανείς δεν τους ήξερα/ξέρει, διότι ήταν ένα παό τα πολλά one-hit-wonder των 60s.
Αναλογιστείτε μόνο τι δισκάρες βγήκαν το '68-69 και θα καταλάβετε γιατί κομμάτια σαν κι αυτό έκαναν απλά περάσματα από τα airplay των ραδιοφώνων. Είναι σχεδόν ποπ μπροστά στους Beatles ή τους Stones ή τους Led Zep της εποχής...
Αυτο λεω και γω.. να σοβαρευτουμε ;DSuperfunk είπε:Λοιπον για να σοβαρευτουμε κι ολας....Το τραγουδι ειναι οντως εκπληκτικο (μια και το εχει γραψει ο Burt Bacharach ),το πρωτοειπαν οι Shirelles με μεγαλη επιτυχια ,μετα το ειπαν οι Beatles (στο πρωτο αλμπουμ τους) και μετα οι SMITH (μια χαρα το ειπαν και αυτοι & εσκισαν στα τσαρτς) προσωπικα η βερσιον τους μου αρεσει πολυ λιγοτερο και απο την original & απο αυτη των Bealtes (που ειναι ΦΥΣΙΚΑ η καλυτερη μια και ειναι....των Beatles ;D).
το τραγουδι το διασκευασαν επισης καμμια 100αρια ακομα καλλιτεχναι
http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_It%27s_You
;D
εμενα μου αρεσει πολυ και η νεα βερσιον του αμπαλου φωνητικα Graham Goxon