Smiths :baby its you !!1969 live in tv

Σόρυ Πέρι, δεν θα το ματακάνω λαίμαι, με παρέσυρε το ρέμα, βρέχει 2 μερόνυχτα κιόλας φούσκωσε  ;D

trolley είπε:
Όσο για τους The Fall φίλε THEOD, θα σου πω το εξής : μόνο οι μουσικοί νομίζουν ότι το ροκ 'εν ρολλ είναι μουσική. Οι υπόλοιποι ξέρουν. Εγώ (ευτυχώς) όταν τους πρωτοείδα δεν ήμουν μουσικός και (ευτυχώς) ακόμη δεν είμαι.

:)
Ναι μωρέ εχεις δικιο ;) ο καθένας ακουει οτι του αρεσει και ετσι πρεπει ;)

παρασύρθηκα αλλα εχω παιδικά απωθημένα με τους fall ??? ??? ??? ???

[move]με κανα δυο συνεδρίες θα το ξεπεράσουμε και αυτο  ;D ;D ;D ;D[/move]

THEOD είπε:
Ναι μωρέ εχεις δικιο ;) ο καθένας ακουει οτι του αρεσει και ετσι πρεπει ;)

παρασύρθηκα αλλα εχω παιδικά απωθημένα με τους fall
Ήσουν κοντός στο νηπιαγωγείο;  ;D ;D ;D

Ποιοί βρε έχουν αφήσει εποχή; Οι Σμιθ; Ειλικρινά, δεν τους έχω ξαναδει στη ζωή μου, ακόμη και οι Λα Μπιόντα πρέπει να είναι περισσότερο γνωστοί.
Μα για αυτο και εγω του ειπα οτι τους μπερδεψε με τους SMITHS που ΟΝΤΩΣ εχουν αφησει εποχη... ;D ;D

Δεν τους μπερδεψα καθολου !!Αυτο το κομματι εχει αφησει εποχη (εσεις δεν τα ξερατε αυτα εισαστε στις φασκιες ακομη) Α και πουσαι η Ξανθια δεν λεει και πολλα στην εμφανιση αλλα το κομματι το ΛΕΕΙ!! ;D

pericles είπε:
Δεν τους μπερδεψα καθολου !!Αυτο το κομματι εχει αφησει εποχη (εσεις δεν τα ξερατε αυτα εισαστε στις φασκιες ακομη) Α και πουσαι η Ξανθια δεν λεει και πολλα στην εμφανιση αλλα το κομματι το ΛΕΕΙ!! ;D
Τον ανέβασες τον πήχυ φίλωθ.

Προχωράμε άμεσα σε εξεταστική προκειμένου να αποτιμηθούν ξανθιές με ωραία φωνή (σαν πλαστικό κουκλάκι που του ζουλάνε τα ποδαράκια τραγουδάει ρε).

pericles είπε:
Δεν τους μπερδεψα καθολου !
Δυστυχως ο ΤΙΤΛΟΣ του νηματος που ΕΣΥ εγραψες δειχνει οτι ΟΝΤΩΣ του μπερδεψες... ;D

Το γκρουπ λεγεται SMITH & οχι SMITHS.  :)

Ωραια διασκευη κανουν στο "you don't love me",ωραια φωνη η κοπελα(οταν ηταν ;D) και δεν ξερω τι λετε καλοι φιλοι αλλα εμενα μου κανει η ξανθια,του γουστου μου.

gvour είπε:
Ωραια διασκευη κανουν στο "you don't love me",ωραια φωνη η κοπελα(οταν ηταν ;D) και δεν ξερω τι λετε καλοι φιλοι αλλα εμενα μου κανει η ξανθια,του γουστου μου.
ξέρεις και που μένει.....  ::)  ;D ;D ;D

Α ειναι να πιανεσαι απο τους τιτλους που μου ξεφυγε το ''ς '' Οκ.Αλλα το μπερδεμα δεν εγκειται στον τιτλο εγκειται σε σενα που δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις φαινεται και ασχολεισαι με τα s & r !!To βιντεο πανεξυπνε superfunk γραφει καθαρα ποιο ειναι το group!!

pericles είπε:
Α ειναι να πιανεσαι απο τους τιτλους που μου ξεφυγε το ''ς '' Οκ.Αλλα το μπερδεμα δεν εγκειται στον τιτλο εγκειται σε σενα που δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις φαινεται και ασχολεισαι με τα s & r !!To βιντεο πανεξυπνε superfunk γραφει καθαρα ποιο ειναι το group!!
Coolαρε Πέρυ, αυτό το s είναι ειδοποιός διαφορά.

Εγώ έχω και το άλλο LP (το είχα πάρει δώρο με το αλεύρι των μύλων καβουρδιστήρη) και είναι μέτριο για να μην πω ΓΤΠ. Ήταν ένα γκρουπ από τα 100άδες της χρυσής ομολογουμένως για το ροκ εποχής που έκαναν μια μικρή επιτυχία, αλλά πως να το κάνουμε εμπρός στα αριστουργήματα που τότε έβγαιναν κατά συρροή, φαντάζει λίγο.

Υ.Γ. Μ' αρέσουν και οι Fall.

SMITH.jpg

Δεν ειπα ρε συ οτι ηταν γρουπαρα 2 κομματια ολα κι ολα αλλα το baby its you Μαμαει!πως να το κανουμε ;) Τους αλλους smiths ουτε που τους ξερω τι βαρανε αυτοι; ???

pericles είπε:
Τους αλλους smiths ουτε που τους ξερω τι βαρανε αυτοι; ???
Ελα βρε Περικλη που δεν τους ξερεις. Το Matrix δεν το εχεις δει?
glasses9.gif

matrix_zoom.jpg

Waterfall-K είπε:
Ελα βρε Περικλη που δεν τους ξερεις. Το Matrix δεν το εχεις δει?
Τι να έχει δει!!! Εάν κρίνεις από τη μουσική που μας ανεβάζει...το τελευταίο που είδε ήταν το Ζabriskie point!!!! ;D ;D

Μπα βλεπω και Χοντρο -Λιγνο ,Βεγγο,Σβαντσενεγκερ,πολεμο των αστρων,κλπ βιντατζ φιλμς.Και μαλιστα σε δικη μου κινηματογραφικη μηχανη (οχι βιντεο και ντιβιντι ) .Οποιος εχει το ιδιο ψωνιο με μενα ξερει  ;)

Αλλα ρε συ Ανεστη δεν πιστευω να σου αρεσουν αυτοι οι SMITHS ?Τους ακουσα για λιγο και τοκλεισα !!μπρρρρρ!!Οχι το καλοριφερ το tube  ???Το zabriski point το θυμασαι γεροχουφταλο βλεπω!!Ηταν η εποχη που σπερναμε δεξια και αριστερα !!! ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
Υ.Γ. Μ' αρέσουν και οι Fall.
Αυτό καταγράφηκε, δίνοντάς σου αναστολή στις προσεχείς εκκαθαρίσεις δια της οκταώρου ακρόασης Smith. Οι Fall, έχουν μείνει στην ιστορία ως το μόνο γκρουπ που είχε δύο ντράμερ, αλλά κανένας από τους δύο δεν ήξερε να παίζει ντραμς.

;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
679

Trending...

Νέα θέματα

Back