- Πόντοι
- 36
Σόρυ Πέρι, δεν θα το ματακάνω λαίμαι, με παρέσυρε το ρέμα, βρέχει 2 μερόνυχτα κιόλας φούσκωσε ;D
Ναι μωρέ εχεις δικιοtrolley είπε:Όσο για τους The Fall φίλε THEOD, θα σου πω το εξής : μόνο οι μουσικοί νομίζουν ότι το ροκ 'εν ρολλ είναι μουσική. Οι υπόλοιποι ξέρουν. Εγώ (ευτυχώς) όταν τους πρωτοείδα δεν ήμουν μουσικός και (ευτυχώς) ακόμη δεν είμαι.
![]()
Ήσουν κοντός στο νηπιαγωγείο; ;D ;D ;DTHEOD είπε:Ναι μωρέ εχεις δικιοο καθένας ακουει οτι του αρεσει και ετσι πρεπει
παρασύρθηκα αλλα εχω παιδικά απωθημένα με τους fall
Μα για αυτο και εγω του ειπα οτι τους μπερδεψε με τους SMITHS που ΟΝΤΩΣ εχουν αφησει εποχη... ;D ;DΠοιοί βρε έχουν αφήσει εποχή; Οι Σμιθ; Ειλικρινά, δεν τους έχω ξαναδει στη ζωή μου, ακόμη και οι Λα Μπιόντα πρέπει να είναι περισσότερο γνωστοί.
Τον ανέβασες τον πήχυ φίλωθ.pericles είπε:Δεν τους μπερδεψα καθολου !!Αυτο το κομματι εχει αφησει εποχη (εσεις δεν τα ξερατε αυτα εισαστε στις φασκιες ακομη) Α και πουσαι η Ξανθια δεν λεει και πολλα στην εμφανιση αλλα το κομματι το ΛΕΕΙ!! ;D
Δυστυχως ο ΤΙΤΛΟΣ του νηματος που ΕΣΥ εγραψες δειχνει οτι ΟΝΤΩΣ του μπερδεψες... ;Dpericles είπε:Δεν τους μπερδεψα καθολου !
ξέρεις και που μένει..... :gvour είπε:Ωραια διασκευη κανουν στο "you don't love me",ωραια φωνη η κοπελα(οταν ηταν ;D) και δεν ξερω τι λετε καλοι φιλοι αλλα εμενα μου κανει η ξανθια,του γουστου μου.
Coolαρε Πέρυ, αυτό το s είναι ειδοποιός διαφορά.pericles είπε:Α ειναι να πιανεσαι απο τους τιτλους που μου ξεφυγε το ''ς '' Οκ.Αλλα το μπερδεμα δεν εγκειται στον τιτλο εγκειται σε σενα που δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις φαινεται και ασχολεισαι με τα s & r !!To βιντεο πανεξυπνε superfunk γραφει καθαρα ποιο ειναι το group!!
Ελα βρε Περικλη που δεν τους ξερεις. Το Matrix δεν το εχεις δει?pericles είπε:Τους αλλους smiths ουτε που τους ξερω τι βαρανε αυτοι; ???
Τι να έχει δει!!! Εάν κρίνεις από τη μουσική που μας ανεβάζει...το τελευταίο που είδε ήταν το Ζabriskie point!!!! ;D ;DWaterfall-K είπε:Ελα βρε Περικλη που δεν τους ξερεις. Το Matrix δεν το εχεις δει?
Αυτό καταγράφηκε, δίνοντάς σου αναστολή στις προσεχείς εκκαθαρίσεις δια της οκταώρου ακρόασης Smith. Οι Fall, έχουν μείνει στην ιστορία ως το μόνο γκρουπ που είχε δύο ντράμερ, αλλά κανένας από τους δύο δεν ήξερε να παίζει ντραμς.Nestoras είπε:Υ.Γ. Μ' αρέσουν και οι Fall.