Παίρνεις τηλ. τον αντιπρόσωπο (Νάκας) στα κεντρικά (όχι κεντρικό κατάστημα: στα γραφεία) και ζητάς τον κύριο Σπύρο Μπεράτη. (Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει κι ο κ. Κωστάλας, δεν είμαι σίγουρος. Όταν είχα πάρει φοιτητικό το WaveLab 5, οι υπάλληλοι στα καταστήματα δήλωναν πλήρη άγνοια, ο Κωστάλας ήταν φαντάρος, μόνο ο Μπεράτης μπόρεσε και το κανόνισε.) Τελοσπάντων, μόνο τα στοιχεία του πάσο σου χρειάζονται, αλλά θα πρέπει να το παραγγείλουν, την έκπτωση την κάνει η Steinberg. Λογικά θα σου πούνε ότι θα μπει στην επόμενη παραγγελία τους απ'τη Steinberg κτλ. Εμένα μου το καθυστερούσανε πολύ, τους πήρα τηλ. και τους τα 'πα ένα χεράκι και το φέραν με courier (έτσι είπαν) - με δικά τους έξοδα, επειδή έφταιγαν αυτοί.
Οι όροι που λες είναι διάφορα automation modes, που καλό θα ήταν να λειτουργούσαν κιόλας - το trim π.χ. δε λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα στην έκδοση 2, δεν ξέρω αν το διόρθωσαν στο τελευταίο update. Έτσι κι αλλιώς, το automation το "ζωγραφίζω" με το mouse. Αν το κάνεις κι εσύ έτσι, δε σε ενοχλεί η απουσία αυτών των modes απ'το SL.