- Πόντοι
- 218
Εμετικός και ανήθικος!ειδικά στο βίντεο.με την ίδια λογική και εγώ θα έπρεπε να αφήσω τη φύση μου ελεύθερη και να τον σαπισω στο ξύλο αφού στην πραγματικότητα αυτό θέλω.
Ακριβώς αυτό.Εμετικός και ανήθικος!ειδικά στο βίντεο.με την ίδια λογική και εγώ θα έπρεπε να αφήσω τη φύση μου ελεύθερη και να τον σαπισω στο ξύλο αφού στην πραγματικότητα αυτό θέλω.
Ζήτω η ΕΕ
Ζήτω το ΔΝΤ!!!!!!!!
Σήμερα δεν είμαι σε κομμουνιστική διάθεση.
ε όχι όλοι.κάτσε διοτι η σύγχρονη Ορθοδοξη αντίληψη μας λέει οτι τραπεζίται, διεθνισταί και λοιποί είναι ένα και το αυτο με τους ληστοσυμμορίτας, κομιτατζήδας, κομουνιστάς και τους μπολσεβίκους της στέπας.
Ακριβώς αυτοε όχι όλοι.
Και εξ άλλου ο Διάβολος δεν ήταν ο καλύτερος μαθητής του Θεού, τι ήταν δεν θυμάμαι?
Ο τραπεζίτης είναι τραπεζίτης. Δεν είναι κακό να είσαι τραπεζίτης. Άμα παρανομήσεις είναι κακό.
Τίποτα δεν είναι κακό και ανήθικο.
Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Άμα παρανομούν, καταπατούν, προδίδουν τότε είναι παράνομοι.
Επειδή ένας τραπεζίτης ή διεθνιστής είναι παράνομος και λειτουργεί με δόλο δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο.
Οι κομμουνιστές που έφτιαξαν καθεστώτα δεν είναι κομμουνιστές πραγματικοί.
Ο κομμουνισμός εκφράζει τη συλλογικότητα, είναι εξέλιξη του σοσιαλισμού και εκφράζει την αμεσοδημοκρατική και αποκεντρωμένη λειτουργία της κοινωνίας.
Δεν υπάρχει κράτος στον κομμουνισμό, ούτε τάξεις.
Αυτό είναι κομμουνισμός.
Όχι ο Κιμ και το Σοβιετ.
Τέλος πάντων πρέπει να αλλάξει η οικονομική πολιτική γιατί οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και έτσι δεν ανταποκρίνονται ούτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ουτε οι επιχειρήσεις, ουτε οι κρατικές υπηρεσίες και θα έχουμε κοινωνικές αναταραχές.
Χρειαζόμαστε άμεση σοσιαλιστική λύση με νέο κοινωνικό συμβόλαιο.
Χρειαζόμαστε άμεση σοσιαλιστική λύση με νέο κοινωνικό συμβόλαιο.
Και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ μη κΣεχνας τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Δώσε μας το διπλό σήμερα και κάνε να χάσουν οι κακοί οι Πορτογάλοι!!!Έλα ...
θα σε κόψω και σενα την καλημέρα...
Δώσε μας το διπλό σήμερα και κάνε να χάσουν οι κακοί οι Πορτογάλοι!!!
Θα το κάνεις;;;;;;;;;;?
αυτά είναι αόριστα.Σε εμεναΝΕ ?
Σtον @cos_dr νατηνεκοΨιΣ ,αφτος ινε κομμουνιστης και αΦτος θελει να παιρνουν την ιδια συνταξη οσοι δουλεψΑνε και οσοι ΔΕΝ δουλεΠσανε ? και μαλιστα θελει αΦτη που ΔΕΝ δουλεπΣανε να την παιρνουν στα 34
![]()
Πάω τουαλέτα, με έπιασε κόψιμο, ήπια πολλούς καφέδες
Άσε τι μου ρθε τώρα κύριε Δημήτρη μου !!!!στίψε μισό λεμόνι σε μια κουταλιά λουμίδη.
Κατάπιε το και δεν θα ξαναδεις τουαλέτα για 5 μέρες
όπως αφόδευα με το συμπάθιο, μου ήρθε η εικόνα του Ανδρέα
στίψε μισό λεμόνι σε μια κουταλιά λουμίδη.
Κατάπιε το και δεν θα ξαναδεις τουαλέτα για 5 μέρες
Κι ύστερα να θέλει κλίσμα για να ενεργηθεί λέμε.