«Σκοτώνεις τον Πικάσο για να ζήσει η κυρα-Μαρία;»

δεν έκλεισε αυτό λόγω covid?

Και βέβαια ΟΧΙ.

Ξέρεις πόσες παρακλήσεις έχω μαζέψει για ομάδες?

Τι να κάμω.

Ένας θεός ξέρει μόνο ....

ΕΓΩ.

EDIT: Να, τώρα που γράφω μου 'στειλε παράκληση κι ο Τσουκαλάς.

Να μην χάσει λέει ο Ολυμπιακός από την Πόρτο, και να χάσει η Μαρσέιγ από την Σίτυ.

Ποιος, ο Τσουκαλάς.

Τώρα φταίω εγώ να του πω .... Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....?

telos14.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θέλω και ένα πορτραίτο του Ανδρέα στο σπίτι στο σαλόνι ή στο playroom.

Έχω κάτι κάδρα θα το φτιάξω και αυτό.

Συνδεόμαστε τώρα με τον σαλόνι του cos_dr να παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από σύνθεση του έργου για τον Ανδρέα.

mnPc06Q_.jpg-medium.jpeg

Συνδεόμαστε τώρα με τον σαλόνι του cos_dr να παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από σύνθεση του έργου για τον Ανδρέα.

Προβολή συνημμένου 26563
Δεν έχω κουράγιο να συνθέσω σήμερα, είχα κουραστική μέρα και σηκώνομαι νωρίς το πρωι

Τσακωνόμουν με δικηγόρους για συνδικαλιστικά θέματα.

Τσακωνόμουν με δικηγόρους για συνδικαλιστικά θέματα.....

.... και την υπόλοιπη μέρα την έβγαλα στην τουαλέτα αφοδεύοντας γιατί ήπια πολλούς καφέδες..

.... και την υπόλοιπη μέρα την έβγαλα στην τουαλέτα αφοδεύοντας γιατί ήπια πολλούς καφέδες..
ε, οχι και την υπολοιπη μερα. 10 λεπτά αφόδευσα.

τώρα να δεις, δινω την μεγαλύτερη  μάχη της ημέρας, μιλάω με τη μάνα μου

χαχαχαχαχαχαχ

Αντε επιτέλους το έκλεισε. Πάω να για ύπνο λίγες ώρες και σύντομα σας φτιάξω εγώ ένα βιντεοκλίπ για τον Ανδρέα που θα πρασινίσει όλο το noiz. 

Χαχαχαχαχα 

Καληνύχτα σας. 

Αντε επιτέλους το έκλεισε. Πάω να για ύπνο λίγες ώρες και σύντομα σας φτιάξω εγώ ένα βιντεοκλίπ για τον Ανδρέα που θα πρασινίσει όλο το noiz. 

Χαχαχαχαχα 

Καληνύχτα σας. 
Υποθετω θα παιζεις πρασινα...

Θα τον τιμήσω γιατί μας έδωσε ψωμί ?

Όπως με τον κλαρινοιό σκοτώνουμε τους υγιείς για να ζήσουν οι άρρωστοι.

Σκοτώνουμε τους νέους για να ζήσουν οι γέροι.

Σκοτώνουμε τους τολμηρούς για να ζήσουν οι φοβισμένοι.

Η τέχνη είναι τέχνη.Απλα υπάρχει η καλλιτεχνία και η κακοτεχνία.

Όσο για τα πολιτικά τα έχει λύσει ο Αριστοτέλης εδώ και 2 χιλιάδες χρόνια και κάτι.

Τα συστήματα δεν έχουν καμία σημασία παρά μόνο η ηθική των ανθρώπων που τα απαρτίζουν.

Και ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό.Εξαλλου και οι Ναζί στην Γερμανία νόμιμοι ήταν.

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/sokarei-i-dilosi-tsokli-gia-ton-koronoio-ego-tha-esoza-enan-axio-geronta-para-ena-paidi-pou-den-xero-ti-tha-ginei-sti-zoi-tou/

Η οποία προσπάθεια να μπουν ανθρώπινες ζωές στο ζυγι, ήταν ιστορικά γνώρισμα φασιστικών καθεστώτων.

Ευτυχώς τα αντανακλαστικά του κόσμου ήταν αυτά που έπρεπε απέναντι στη δήλωση του Τσόκλη.

εγώ θέλω να φτιάξεις κάτι για τον Βαγγέλα
Δεν με εμπνέει. 

Για τον Αντρέα η έμπνευση με χτύπησε στην τουαλέτα σαν αστραπή. 

Όλα είναι έτοιμα στο μυαλό μου. Κανα 7ωρο η μουσική.

Το βίντεο κλιπ θα πάρει χρόνο γιατί πρέπει να συλλέξω και να οργανώσω το υλικό. Σκηνοθεσία /συγχρονισμός με τη μουσική, να βάλω και δικό μου πλάνο, rendering, uploading. 

Χεσε μέσα.

Αλλα τώρα μου μπήκε η ιδέα. 

Θα το κάνω. 

Μείνετε συντονισμένοι

Χαχαχαχαχαχα 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back