Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;Dhadgi είπε:Δηλαδή,για να το καταλάβω,πως θα έπρεπε να περνούν τον,εκτός σκηνής,χρόνο τους οι κάθε Manowar;
![Beck%27s+Cars.jpg](http://1.bp.blogspot.com/_Uj4j2fiydG8/S8S6gMAKa-I/AAAAAAAAAVo/YFvYVzy4bss/s1600/Beck%27s+Cars.jpg)
Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;Dhadgi είπε:Δηλαδή,για να το καταλάβω,πως θα έπρεπε να περνούν τον,εκτός σκηνής,χρόνο τους οι κάθε Manowar;
Παλι καλα να λες...ο καϋμενος ο Slash εχει αναγκαστει να κανει σετ-απ σε κιθαρες...marathon είπε:Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;D
![]()
Δεν κατάλαβες....το δικό μου είναι το μαύρο δεξιά...τι να κάνω...να τον βοηθήσω τον καϋμένο....να βγάλει κανένα μεροκάματο 8)audiokostas είπε:Ποιο έχεις πληρώσει εσύ;
Είναι Κινέζικες. Για αυτό.Superfunk είπε:Παλι καλα να λες...ο καϋμενος ο Slash εχει αναγκαστει να κανει σετ-απ σε κιθαρες...
κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν..
![]()
Να ξερε κι όλας...ο άμπαλος.....Superfunk είπε:κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν..
;D ;D ;D ;D ;D ;Dnikosgi είπε:Φίλε pan12, εδώ ζω εγώ από την μουσική που με ξέρει μόνο η μάνα μου και δεν είναι και σίγουρη για το τι δουλειά κάνω ;D ;D ;D
on how to be more "true" when handling reforms and budget revision.RayDTutto είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Βάλε βενζίνες, τσιγάρα, εισιτήρια, σουβλάκια, μπύρες .....
Βγαίνεις; Εμ, δε βγαίνεις ....
Τα παίρνουν χοντρική.Evilnye είπε:πάτε να δούμε πόσο θέλει να φτιάξουν τα διάφορα γούνινα εσώρουχα, μεταλλικά μέρη, σφυριά, σπαθιά, καρφιά και το ξανασυζητάμε ;D
Διόρθωση: "AGORIA IPPOTES, KORITSIA MAYRES KOTES" ;D ;D ;D"AGORIA IPPOTES, KORITSIA ASPRES KOTES".