Σχόλια για τους Manowar

hadgi είπε:
Δηλαδή,για να το καταλάβω,πως θα έπρεπε να περνούν τον,εκτός σκηνής,χρόνο τους οι κάθε Manowar;
Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;D

Beck%27s+Cars.jpg

marathon είπε:
Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;D

Beck%27s+Cars.jpg
Παλι καλα να λες...ο καϋμενος ο Slash εχει αναγκαστει να κανει σετ-απ σε κιθαρες...

κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν..

Slash_and_His_Guitars.jpg

audiokostas είπε:
Ποιο έχεις πληρώσει εσύ;
Δεν κατάλαβες....το δικό μου είναι το μαύρο δεξιά...τι να κάνω...να τον βοηθήσω τον καϋμένο....να βγάλει κανένα μεροκάματο 8) ;)

Superfunk είπε:
Παλι καλα να λες...ο καϋμενος ο Slash εχει αναγκαστει να κανει σετ-απ σε κιθαρες...

κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν..

Slash_and_His_Guitars.jpg
Είναι Κινέζικες. Για αυτό.

Οι Αμερικάνικες δεν χρειάζονται.

Superfunk είπε:
Να ξερε κι όλας...ο άμπαλος.....

Να τον πάρω να μου κάνει σύνθεση σε κάτι μπλοκάκια που έχω; Θα του δώσω και το ΙΚΑ του.

nikosgi είπε:
Φίλε pan12, εδώ ζω εγώ από την μουσική που με ξέρει μόνο η μάνα μου και δεν είναι και  σίγουρη για το τι δουλειά κάνω  ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συμφωνω απολυτα.

Αν και δε μ αρεσουν καθολου τα σπαθια και οι πανοπλιες,μιλαμε για ενα απο τα 10 πιο γνωστα μεταλ γκρουπ του πλανητη ασχετως ποιοτητας,ασχετως γουστου.

Οπως ειπε και ο Ray,αν δεν τα φαγανε στα ζαρια ή για ν αγορασουν τον ταφο του Θωρ,

βγαλανε πολλααααα.

Και για να το ξαναπω...

δεν τα φαγαν,θελουν κι αλλα

μεχρι να πανε στη Βαλχαλα... ;D

Ασε που αν πουλησουν τα τσιγκινα σωβρακα σε φανς,εξασφαλιστηκαν...

other bands play....MANOWAR kills!

γι'αυτο ας προσεξουμε τι λεμε μην εμφανιστει ο Τζο ντε Ιουνιο με καμια σπαθα και τη βαλει σε κανενα ποπουδακι  ;D

Manowar Commercial for German MTV

Λετε ρε παιδια να μην εχουν λεφτα οι manowar? Θα τρελαθουμε τελειως?Εδω και μονο ενα νο .1 (μονο ενα) να κανεις σε Αμερικη ή Uk εχεις εξασφαλισει λεφτα ακομα και για τα δισέγγονα. Έχουν πουλησει και 10.000.000 δισκους...

Βάλε βενζίνες, τσιγάρα, εισιτήρια, σουβλάκια, μπύρες .....

Βγαίνεις; Εμ, δε βγαίνεις ....

Και επειδή συζητήθηκε και το θέμα κόστους ρούχων της Βανδή (ς) σε σχέση με το κόστος ρούχων των manowar, πάτε να δούμε πόσο θέλει να φτιάξουν τα διάφορα γούνινα εσώρουχα, μεταλλικά μέρη, σφυριά, σπαθιά, καρφιά και το ξανασυζητάμε ;D

audiokostas είπε:
Βάλε βενζίνες, τσιγάρα, εισιτήρια, σουβλάκια, μπύρες .....

Βγαίνεις; Εμ, δε βγαίνεις ....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να σαι καλα Παλαιοκωστα,γελασα αβιαστα μεχρι νεφρο...

Κριμα που δεν το εντοπισα νωριτερα

λοιπον...προς απαντες γιεγιεδες, γκιραπηδες, καρεκλαδες και λοιπους τυπους που χεζΟντ@ι μολις ακουν πραγματικο καυτο ατσαλινο heavy metal σαν αυτο που εγραψαν οι manowar εχω να πω τα εξης :

Οσο και να χλευασετε τα γουνακια, τα σπαθια τις μηχανες και το λοιπο attitude των manowar, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να σπιλωσετε με τιποτα το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ

Αυτα τα "ειχαμε καλυτερα γουστα" να τα πειτε σε καμια γκομενιτσα για να το παιξετε κουλτουριαρηδες.

Μπορω να δεχτω καποιος να θεωρει τους MANOWAR καραγκιοζηδες, αλλα ειναι καραγκιοζης οποιος λεει για τι μουσικη τους.

Πρεπει να ειναι καποιος εντελως ανόητος για να πιστεψει οτι αυτη η μπαντα δεν εβγαλε και δεν βγαζει χρηματα για να ζησει.

ΤΕΛΟΣ

WHIMPS AND POSERS LEAVE THE HALL AND THE THREAD

OTHER BANDS PLAY MANOWAR KILL

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛ

FILE HWEPT MILHSES POLY SWSTA. EISAI ENAS PRAGMATIKOS METAL GUARDIAN KAI OXI PRODOTHS THS METAL FYLHS.

OSOI KOROIDEVOYN TOUS MANOWAR KOROIDEVOUN TA MOUTRA TOUS. STO SXOLEIO LEGAME "AGORIA IPPOTES, KORITSIA ASPRES KOTES".

APO MIKROI KSERAME POIO EINAI TO MONOPATI TOY TIMHMENOU POLEMISTH. META MEGALWSAME KAI TO KSEXASAME.

HEIL TO ENGLAND, HEIL HEIL HEIL

Evilnye είπε:
πάτε να δούμε πόσο θέλει να φτιάξουν τα διάφορα γούνινα εσώρουχα, μεταλλικά μέρη, σφυριά, σπαθιά, καρφιά και το ξανασυζητάμε ;D
Τα παίρνουν χοντρική.  :P

"AGORIA IPPOTES, KORITSIA ASPRES KOTES".
Διόρθωση: "AGORIA IPPOTES, KORITSIA MAYRES KOTES"  ;D ;D ;D

HEIL TO ZOUMBERI, HEIL, HEIL, HEIL

Trending...

Νέα θέματα

Back