ναι....μόνο που δε πάει έτσι...manosx είπε:Από 40... σέντσια να παίρνανε στο άλμπουμ, τα βγάλανε. Χώρια τα Live, χώρια τα υπόλοιπα (μπλουζάκια κλπ)

ναι....μόνο που δε πάει έτσι...manosx είπε:Από 40... σέντσια να παίρνανε στο άλμπουμ, τα βγάλανε. Χώρια τα Live, χώρια τα υπόλοιπα (μπλουζάκια κλπ)
Η βούρτσα είναι η Βανδη?Korgious είπε:Mην τοποθετείστε επιχειρηματολογικά με χρήση Ελλήνων (''καλλιτεχνών'' :).
Αλλο η βούρτσα και άλλο η....
Ημαρτον.
Βιάζεται και το θέμα έτσι.
Αναλόγως το χτένισμα..και πως να το κάνουμε δηλαδή? Βούρτσα είναι μπροστα στην .......των Manowar!nikosgi είπε:Η βούρτσα είναι η Βανδη?
Φαντάζομαι ότι ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα…marathon είπε:Πως πάει δηλ?
...στο τέλος, θα κάνουμε έρανο εδώ μέσα για τα παλλικάρια, έτσι όπως μας τα λές...pan12 είπε:Λέω εγώ τώρα…![]()
Θυμήσου το παράδειγμα που μας έλεγε ο Superfunk για τον drummer των Green Day που είχε πάει διακοπές στη Σίφνο(?)...πόσα είχε βγάλει με ΕΝΑ δίσκο...Αλλά δε νομίζω πχ… ότι ο ντράμμερ να παίρνει 0,40ευρώ ανά cd έχει πουλήσει…
1.Εννοείται….marathon είπε:1)...στο τέλος, θα κάνουμε έρανο εδώ μέσα για τα παλλικάρια, έτσι όπως μας τα λές...
2)Θυμήσου το παράδειγμα που μας έλεγε ο Superfunk για τον drummer των Green Day που είχε πάει διακοπές στη Σίφνο(?)...πόσα είχε βγάλει με ΕΝΑ δίσκο...
μερικοί την προλάβαμε...και την παραπρολάβαμε...RayDTutto είπε:Νομίζω πως πολλοί εδώ μέσα δεν προλάβατε την εποχή των LPs.
ωχχχ....για πες .. θα είναι από αυτές που μου αρέσουν....RayDTutto είπε:Άλλο αυτό. Κι εγώ είχα άλλα γούστα.
Δεν θα τα πω καλύτερα, άλλωστε περί ορέξεως... - δλδ βλέπω / ακούω τώρα κάτι μπάντες που άκουγαν τότε οι νιουγειβάδες που το παίζανε και ψαγμένοι και γελάω μισάωρο για την καθεμία.
Μάλλον εννοεί τους Wang Chung. Ή τους Psychedelic Furs. 8)pan12 είπε:ωχχχ....για πες .. θα είναι από αυτές που μου αρέσουν....![]()
καλά λέω ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.... ;DfuZZed είπε:να πονταρω τη ζωη μου ;D
Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;Dhadgi είπε:Δηλαδή,για να το καταλάβω,πως θα έπρεπε να περνούν τον,εκτός σκηνής,χρόνο τους οι κάθε Manowar;