Αποκάλυψις-σοκ! Όλη η αλήθεια για τους MANOWAR.

Status
Not open for further replies.
Evilnye είπε:
Όχι κ Gotham City οι Manowar. Αν θες τίποτα σε Lonely Mountain κ άλλα Dwarven Lairs. :p
Παρεξήγησις, δεν είναι Batman τα παιδιά  :)

Παιδιά, το "άρθρο" έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και πρέπει να επισημανθεί. Κανονικά το θέμα θα έπρεπε να είναι στο "Περί Ανέμων" κι όχι στο "Μουσική και Μουσικοί".

Παιδιά, ο Eric Adams έχει φτιάξει τα κουφώματα στην πολυκατοικία μου και όλοι έχουμε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι επέμενε να βάλουμε ακριβά κουφώματα με ενίσχυση από ΑΤΣΑΛΙ και τραγουδούσε συνέχεια SIGN OF THE HAMMER όταν έκανε εργασίες με σφυρί.

Εγω παιζω με fender και δηλωνω ευθαρσως οτι το ταλεντο των παιδιων πηγε χαμενο. Ασε που φαγανε ολα τα χρηματα τους σε σφχτερμαν γυμναστηρια και κρεατινινες(κανεις πιο βαρυ παλμ μιουτινγκ). ;D ;D ;D ;D

spy είπε:
Παιδιά, ο Eric Adams έχει φτιάξει τα κουφώματα στην πολυκατοικία μου και όλοι έχουμε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι επέμενε να βάλουμε ακριβά κουφώματα με ενίσχυση από ΑΤΣΑΛΙ και τραγουδούσε συνέχεια SIGN OF THE HAMMER όταν έκανε εργασίες με σφυρί.
όλη τη δουλειά φαντάζομαι την έκανε στο φεγγαρόφωτο-πάνω σε ένα άλογο-με 10000 εργάτες,ε? ;D ;D ;D

korakios είπε:
όλη τη δουλειά φαντάζομαι την έκανε στο φεγγαρόφωτο-πάνω σε ένα άλογο-με 10000 εργάτες,ε? ;D ;D ;D
Ναι, και αντί για μπύρα έπιναν το αίμα των εχθρών του. :D

Δεν καθησα να διαβασω φυσικα το λινκ, οχι γιατι ειμαι φαν και θα στεναχωρηθω, αλλα γιατι δεν εχω (τοσο) χρονο για χασιμο.

Πειραζει ομως που δεν πιστευω με τπτ οτι εχουν "οικονομικο προβλημα"  :P :P :P

Τι λεμε τωρα ειμαστε σοβαροι???

Μιλαμε για αμερικανικη αγορα, και δεν λεω για τωρα με την "οικονομικη κριση" αλλα για τοσα χρονια που υπαρχουν οι Ιβανοηδες στην αγορα.

Μια περιοδια να εκανε μια ελληνικη μπαντα στη θεση τους σαν headliners θα τρωγανε και τα δισεγγονα τους.

Μου θυμίσατε τον Eric Burdon που δεν πήρε φράγκο απο την τεράστια επιτυχία του House of the Rising Sun. Η εταιρεία τους έβαζε ολα τα κέρδη τους στον λογαριασμό του Alan Price & οι υπόλοιποι δε γούσταραν να τον παρακαλάνε να τους μοιράζει μερίδιο κι εκει κάπου τα πράγματα πήγαν κατα διαόλου. Κακοί λογαριασμοί...

(Ελπίζω να θυμάμαι καλα τα γεγονότα)

Κρίμα ρε γαμώτο. Κι όσο σκέφτομαι ότι τόσοι άλλοι, και μάλιστα λιγότερο ταλαντούχοι, stand-up comedians έκαναν αργότερα καριέρα στο Χόλυγουντ και τώρα δεν ξέρουν τι έχουν. Άτιμη show biz...

Μιλαμε για αμερικανικη αγορα, και δεν λεω για τωρα με την "οικονομικη κριση" αλλα για τοσα χρονια που υπαρχουν οι Ιβανοηδες στην αγορα.Μια περιοδια να εκανε μια ελληνικη μπαντα στη θεση τους σαν headliners θα τρωγανε και τα δισεγγονα τους.
ηταν αρκετα συνηθισμενο φαινομενο τα 80ς-90ς (παλιοτερα ακομα χειροτερα) να γυρνανε τα γκρουπ απο περιοδειες (με επιτυχια σε κοσμο) και να ειναι χρεωμενοι...

michael-jackson-neverland.jpg

whitney-2.jpg

I rest my case  ;)

nikodemos είπε:
...με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θυμήθηκα μια αρκετά αστεία ιστορία σχετικά με την οικονομική κατάσταση των μουσικών....

Είμαστε στο στούντιο πριν από αρκετά χρόνια και τυχαίνει να διασταυρωθούν 2 session.....οι μουσικοί (πολύ καλοί όλοι και "πετυχημένοι") από τις 2 μπάντες κοιτιούνται μεταξύ τους και ανταλάσουν μερικές κουβέντες.....ο ντράμμερ (Α) από την μία μπάντα και ο μπασσίστας (Β) από την άλλη κοιτάζουν ο ένας τον άλλο επίμονα.....ακολουθεί ο εξής διάλογος

Α - "μήπως γνωριζόμαστε από κάπου?"

Β - "...και εγώ αυτή την εντύπωση έχω"

Α - "....μήπως έπαιζες πέρυσι με τον .....(βάλτε ένα γνωστό όνομα) στο ..... (βάλτε ένα γνωστό μαγαζί)

Β - "μπα, όχι ,ημουν πριν 3 χρόνια εκεί....εσύ δεν ήσουν με τον .......?"

Α - "όχι...από αλλού σε ξέρω .....ήσουν στο σεμινάριο του ......(βάλτε πάλι μια φίρμα)?"

Β - "όχι...αλλά μήπως παίζαμε μαζί στο .....(άλλο μεγάλο μαγαζί)?

Α - "μπα, μπα εγώ φέτος είμαι εκεί....μήπως είμασταν μαζί στο ......(γνωστό ωδείο στο εξωτερικό)?

.....κλπ κλπ

anyway, για κανένα δεκάλεπτο συνεχίζεται αυτός ο διάλογος στον οποίο αναφέρονται όλα τα μουράτα ωδεία, σεμινάρια από τζαζίστες, τμήματα αρμονίας και αντίστιξης, πρωτοκλασάτα μαγαζιά και "φίρμες τραγουδιστές" για να πεταχτεί στο τέλος ο ένας απο τους 2 και να πει...

Α - "έλα ρε , μ@λ@κα θυμήθηκα.....δουλεύαμε μαζί σε εκείνο το γιαπί και σπάγαμε ένα ντουβάρι παρέα "

σόρυ για το όφτόπικ
Τί όφτόπικ λές!!;;

Αυτό είναι τό ανέκδοτο τής χρονιάς!!!

χα!χα!χα!

8)

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back