To έχω κι εγώ. Χρησιμοποιώ τον ενσωματωμένο RSS Reader του google και μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα...dmilo είπε:Πολύ καλή κίνηση! Όλα σωστά και τακτοποιημένα!
Ένα μικροπρόβλημα: Τα Rss feeds μου τα βγάζει ιερογλυφικά στο Mac (σε όλους τους browsers) και στa Windows δε μου κάνει subscribe... Το χει και κανας άλλος αυτό το θέμα?
Αυτό το'χω κάνει δις τελευταία, αλλά ήταν από δικές μου κακοσυνεννοήσεις και λάθη, οπότε ζητώ συγγνώμη. Αν θέλουν οι αρμόδιοι ας τη σβήσουν πάντως, εφόσον παραβαίνει κανόνες.Xristos_Bass είπε:Έρχομαι ειρηνικά!
Επειδή δεν εχω δει να το αναφέρει κάποιος,αυτή η μόδα με τις αγγελίες οπου σβηνονται απο τους ιδιους τους χρήστες και τις ξαναδημοσιέυουν για να ειναι παντα στην πρώτη σελίδα είναι καλο οταν γίνετε;
Προσωπικά μου αρέσει να ειμαι τυπικός και να περιμένω στην σειρα μου να ληξει η αγγελία και μετα να την επαναδημοσιευσω, μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με τις αγγελίες και γινεται αυτο;
Αν ομως εχει ριξει την τιμη, εχει ανεβασει και αλλες φωτο ή εγραψε αναλυτικοτερη περιγραφη? Δεν εχω διαβασει κατι αναφορικα με αυτο σε καποιο θεμα αλλα μου φαινεται απολυτα λογικο. Σε δικη μου αγγελια επιασε παντωςΕπειδή δεν εχω δει να το αναφέρει κάποιος,αυτή η μόδα με τις αγγελίες οπου σβηνονται απο τους ιδιους τους χρήστες και τις ξαναδημοσιέυουν για να ειναι παντα στην πρώτη σελίδα είναι καλο οταν γίνετε;
Μηπως με τον browser που χρησιμοποιείτε δεν σας εμφανίζονται αυτες οι επιλογες που δείχνω στο printscreen; Προσωπικά απο αυτες τις επιλογές εχω κανει αρκετές αλλαγές σε αγγελίες που βάζω κατα καιρούς.bihlas87 είπε:Αν ομως εχει ριξει την τιμη, εχει ανεβασει και αλλες φωτο ή εγραψε αναλυτικοτερη περιγραφη? Δεν εχω διαβασει κατι αναφορικα με αυτο σε καποιο θεμα αλλα μου φαινεται απολυτα λογικο. Σε δικη μου αγγελια επιασε παντως
Εμφανιζονται, δεν εννοουσα αυτο. Εαν καποιος κανει τροποποιηση της αγγελιας του, δεν ειναι αμεσσα αντιληπτο στον επισκεπτη οτι αλλαξε κατι αν δεν ανοιξει την αγγελια. Για αυτο θεωρω λογικο να σβηστει η αγγελια και να εμφανιστει η ανανεωμενη στην πρωτη σελιδα.Μηπως με τον browser που χρησιμοποιείτε δεν σας εμφανίζονται αυτες οι επιλογες που δείχνω στο printscreen; Προσωπικά απο αυτες τις επιλογές εχω κανει αρκετές αλλαγές σε αγγελίες που βάζω κατα καιρούς.
Αρκετά παράλογο, πονηρό και εις βάρος των υπολοίπων που περιμένουν τη σειρά τους θα έλεγα. Υπαρχει όπως πολύ σωστά κατάλαβε το αυτονόητο ο Xristos_Bass επιλογή διόρθωσης. Η διαγραφή υπάρχει μόνο για την περίπτωση που δεν ισχύει πια η αγγελία. Οταν έχει πουληθεί το αντικείμενο δηλαδή.bihlas87 είπε:Για αυτο θεωρω λογικο να σβηστει η αγγελια και να εμφανιστει η ανανεωμενη στην πρωτη σελιδα.
ναι!Jezus είπε:φανταζομαι το οτι εχει λειξει σημαινει οτι εχουν περασει 15 μερες και οχι οτι εχει πουληθει? ???
Ειναι πολλοι που μπαίνουν στο Νόιζ για να δημοσιέυσουν αγγελίες και δεν διαβάζουν τιποτα για κανονίσμους, η δεν τους ενδιαφέρει παρα μόνο να γίνει η δουλειά τους, αυτο το φαινόμενο που ειχα αναφερει προ ημερων οπου κάποιοι σβήνουν και αναδημοσιέυουν αγγελίες για να ειναι στην πρωτη σελιδα ακομα συνεχίζεται και συνήθως στις περισσότερες των περιπτώσεων απο ατομα που δεν εχουν ποσταρει ουτε ενα μηνυμα, δηλαδη φενεται οτι μπαινουν μονο για να βάλουν αγγελίες.yameth είπε:Το θέμα είναι ότι αρκετός κόσμος κάνει χρήση του χώρου αλλά δεν σέβεται τους κανονισμούς του. Θέλει απλά να παίρνει. Μήπως να αγριέψω; >
Μήπως να σβήνω και να αποκλείω όσους παραβαίνουν τις οδηγίες κατ' επανάληψη;
το κανω αυτο αλλα παλι μου βγαζει "ληγμενες" αγγελιεςyameth είπε:Στην Αναζήτηση των Αγγελιών μπορείς να επιλέξεις πόσο παλιά θα είναι τα αποτελέσματα. Το πόσο θα μείνουν οι αγγελίες ενεργές είναι στη δικαιοδοσία του κάθε webmaster οπότε το πρόγραμμα αυτό δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει.
Επέλεξε "Τελευταίες 30 μέρες" και θα'σαι ΟΚ.
αγριεψε! πιστευω οτι χρειαζεται!Το θέμα είναι ότι αρκετός κόσμος κάνει χρήση του χώρου αλλά δεν σέβεται τους κανονισμούς του. Θέλει απλά να παίρνει. Μήπως να αγριέψω; > Μήπως να σβήνω και να αποκλείω όσους παραβαίνουν τις οδηγίες κατ' επανάληψη;