κιλον -10000 απο μενα.kilon είπε:Mία αστεία διαγραφή που αποδεινύει ότι το ΝΟΙΖ είναι , ήταν και θα είναι ένα τόπος που μαγνητίζει ανώριμους ανθρώπους με αστεία επιχειρήματα, με ύφος ανθρώπων που τα ξέρουν όλα γνωρίζοντας όμως πολύ λίγα.
Το φταίξιμο είναι όμως δικό σου LOST HIGHWAY που πραγματικά περίμενες καλύτερη αντιμετώπιση.
Εννοείται οτι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .... αλλά καλά να πάθεις. Κρίμα γιατι σε αυτό το φόρουμε κυκλοφορούν κάποια πολυ αξιόλογα και βαθυστόχαστα άτομα αλλά όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις , στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να λήξω και την δική μου συμμετοχή. Δεν είμαι πρώτος και σίγουρα δεν θα είμαι και ο τελευταίος.
Εσύ είσαι junior, άρα δεν απευθύνθηκα σε σένα (είδες τώρα σε τι παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν οι περίεργες προσφωνήσεις. Αλλά μη με κάνεις να θυμηθώ τη Βρετανική παροιμία "He who has the fly flies".Dreampanos είπε:H αληθεια ειναι οτι ειμαι ενας βλακας member αλλα η βλακεια μου ξεκιναει εκει που τελειωνει η εξυπναδα σου... ;D ;D
+1000boody είπε:κιλον -10000 απο μενα.
περιμενες στην γωνια για να αμολυσεις τοση κακια.
επειδη συνηθως μαλωνεις με τον eye και κανα δυο αλλους μη νομιζεις οτι οι υπολοιποι παραδεχομαστε αυτα που γραφεις . κουλαρε λιγο και μην παιρνεις τοσο σοβαρα τον εαυτο σου. δε γνωριζεις ποσες φορες εχω (και τολμω να υποθεσω, "εχουμε") γραψει απαντηση σε ανεκδιηγητα ποστ σου και τελευταια στιγμη το εσβησα σκεπτομενος "που πας να μπλεξεις". Μη ξεσπαθωνεις τωρα σε αυτην την αβολη στιγμη του φορουμ και χτυπας κατω απο την μεση .
SPY, μη το λές το member βλάκα. Κινδυνεύεις να προαχθείς σε gatekeeper. ;Dspy είπε:Είσαι βλάκας member! (δε θυμάμαι σε ποιον απευθύνομαι) ;D
Ε λοιπόν δεν αντέχω άλλο θα σπάσω! Κάθε μέρα μαστίγια κι έπειτα βραστά αυγά στις μασχάλες! Ενίοτε και μας τεντώνει σαν τον προκρούστη (καθώς έχει ένα κρεβάτι τέσσερα μέτρα). Αυτό κάνει καλό στα άλλατα πάντως.Ενίοτε μας βγάζει και τα νύχια (καλό στα μπεντς). Τελικά καταλήγουμε όλοι μαζί στο προηγούμενο κρεβάτι και κάνουμε παιχνιδάκια, αλλά δυστυχώς λείπει η ΜΠΑΝΑΝΑ :'(yameth είπε:Ρώτα όποιον από τους mods - gatekeepers να σου πεί πως τους επιβάλλομαι. Τι πηγαδάκια και ιντριγκες στήνονται στις κρυφές μας συναντήσεις αλλά και τους όρκους πίστης και υποταγής που υπέγραψαν με αίμα κάτω από το pickguard της MIM Stratocaster μου. Θα εκπλαγείς.
Δεν ξερεις τι χανεις!Wow! είπε:... μας λέει μαλάκες, ο L.H. μας είπε (αν μας είπε) "εμπόρους". Υπάρχει κανείς από εσάς που ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν θα προτιμούσε να είναι το δεύτερο;
kilonkilon είπε:Mία αστεία διαγραφή που αποδεινύει ότι το ΝΟΙΖ είναι , ήταν και θα είναι ένα τόπος που μαγνητίζει ανώριμους ανθρώπους με αστεία επιχειρήματα, με ύφος ανθρώπων που τα ξέρουν όλα γνωρίζοντας όμως πολύ λίγα.
Το φταίξιμο είναι όμως δικό σου LOST HIGHWAY που πραγματικά περίμενες καλύτερη αντιμετώπιση.