Σχετικά με τις Αγγελίες

Νομίζω δέχεται σχόλια, κάτω απο την αγγελία και αριστερά. Ισως αν είχε πιο μεγάλα γράμματα να βοήθαγε ...

Angelos είπε:
Νομίζω δέχεται σχόλια, κάτω απο την αγγελία και αριστερά. Ισως αν είχε πιο μεγάλα γράμματα να βοήθαγε ...
Σωστά. Λάθος η τοποθέτησή μου. Την αποσύρω.

Ανακάλυψα επίσης ότι δέχεται και φωτογραφίες ΑΦΟΥ καταχωρηθεί η αγγελία ...

Λοιπον, έχω τα εξής προβλήματα  ...

1. Εβαλα μια αγγελία σε λάθος κατηγορία και δεν υπάρχει τρόπος να την διαγράψω.

2. Δεν με αφήνει να προσθέσω ούτε μια φωτογραφία στην αγγελία που καταχώρησα στην σωστή κατηγορία αμέσως μετά.

1. Σωστά. Θέλει προσοχή.

2. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Λειτουργεί κανονικά.

yameth είπε:
1. Σωστά. Θέλει προσοχή.

2. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Λειτουργεί κανονικά.
Κάνω κλικ στην αγγελία μου, μετά "τροποποίηση αρχείων και εικόνων", διαλέγω αρχείο, βάζω λεζάντα και πατάω [προσθήκη εικόνας].

Μου βγάζει το μήνυμα "Αυτή η καταχώρηση έφτασε στο όριο πλήθους εικόνων που μπορεί να έχει."

Ζητώ συγγνώμη, έσφαλα! Η συγκεκριμμένη κατηγορία είχε πρόβλημα που διορθώθηκε πλέον. Δεν δεχόταν φωτό.

χαιρετω. συγγνωμη αν απαντηθηκε αυτο καπου και μου διέφυγε ή είναι αυτονόητες οι ερωτησεις μου...

θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβώς παίζει με τις προσφορές και την άμεση αγορά. Δηλ...

1. αν πατησω αμεση αγορά τί γίνεται μετά?

2. μπορείς να κάνεις σε όλες τις αγγελίες προσφορά (προφανως χαμηλοτερη της αρχικης τιμης, κατα το submit best offer του ebay) ?

3. Υπαρχει μια λογικη τυπου ebay γενικοτερα? είδα οτι σαν πωλητης μπορεις να βαλεις το μειλ που εχεις για τον λογαριασμο στην paypal.

1. Στέλνεις μηνυμα στον πωλητή οτι ενδιαφέρεσαι άμεσα για την αγορά και αυτός επικυρώνει ή όχι την αγορά.

2. Δεν γίνονται δημοπρασίες. Ισως αν προκύψει η σχετική τάξη αργότερα...

3. Αν το δέχεται ο πωλητής.

μπράβο ρε παλικάρια!

σήμερα είναι καλύτερα με τις φωτογραφίες και το όνομα χρήστη.

βάλτε και την ημερομηνία απ έξω αν γίνετε (δηλ να μην χρειάζεται να ανοίξει η αγγελία για

να δεις την ημερομηνία καταχώρησης)

yameth είπε:
Ζητώ συγγνώμη, έσφαλα! Η συγκεκριμμένη κατηγορία είχε πρόβλημα που διορθώθηκε πλέον. Δεν δεχόταν φωτό.
Τωρα μόλις πάω να διαλέξω αρχείο, μου βγάζει μήνυμα "Συνέβη ένα σφάλμα" και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Ισως να διαγραφεί η αγγελία και να την ξαναπεράσω ?

Διαμαρτύρομαι, γιατί με το καινούργιο σύστημα, χάσαμε από την πρώτη σελίδα τον ffmakis (εκτός και εάν λείπει σε ταξίδι...)

Nα ρωτήσω και γω δύο πράγματα:

1. Τώρα με το νέο σύστημα δεν γίνεται Bumping?

2. Τελικά τι θα γίνεται μόλις λήγει η αγγελία? Θα λαμβάνουμε κάποια ενημέρωση? (το ρώτησαν κι άλλοι αλλά νομίζω πως δε δόθηκε απάντηση)

Οι αγγελίες λήγουν σε 15 ημέρες από την καταχώρηση. Μετά μπορει κανείς να την ανανεώσει.Ετσι δεν μπαγιατεύουν και όσοι δεν πούλησαν το ξαναδοκιμάζουν 2η και 3η φορά.

marathon είπε:
Διαμαρτύρομαι, γιατί με το καινούργιο σύστημα, χάσαμε από την πρώτη σελίδα τον ffmakis (εκτός και εάν λείπει σε ταξίδι...)
Και εγω μαζι σου marathon,τερμα η πλακα που καναμε  ;D ;D

Οσο για τα ταξιδια,μια ζωη ταξιδευα,δεν υπαρχει ποιο ωραιο μερος απο την Ελλαδα,αντε και Βραζιλια ;)

Μια μικρή παρατήρηση: επειδή είδα ότι αρκετές αγγελίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, μήπως θα έπρεπε να περνάει μια "σκούπα" (ας πούμε μια φορά τη βδομάδα) και να διαγράφονται? Έτσι θα είναι πιο ευανάγνωστο το σύνολο πιστεύω.

Το ίδιο και για κάποιες αγγελίες που, τουλάχιστον τώρα στην αρχή, έχουν λόγω αβλεψίας περαστεί 2 φορές.

Ερωτηση:

Σωμα & μπρατσο κιθαρας σε ποια κατηγορια μπαινουν, στις κιθαρες ή τον μουσικο εξοπλισμο?

V.P. είπε:
http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=26

δλδ αυτη θεωρειται ληξασα??? :D

την ανανεωνω με καποιο τροπο ή την ξαναποσταρω απο την αρχη???
Δηλαδή; Γιατί θα'πρεπε;

Σωμα & μπρατσο κιθαρας σε ποια κατηγορια μπαινουν, στις κιθαρες ή τον μουσικο εξοπλισμο?
= Μουσικός εξοπλισμος.

Trending...

Νέα θέματα

Back