πάντως αν βρεις την πεταλιέρα σου και μείνεις για πάντα πιστός σ'αυτήν, έχεις ξενοιάσει απο σκοτούρες και έξοδα.gdevelek είπε:αυτό πράγματι είναι πολύ πακέτο...
δες τον σουπερφανκ, δεν έχει που να τα ξοδέψει και τα παίρνει χορδές ;D ;D
πάντως αν βρεις την πεταλιέρα σου και μείνεις για πάντα πιστός σ'αυτήν, έχεις ξενοιάσει απο σκοτούρες και έξοδα.gdevelek είπε:αυτό πράγματι είναι πολύ πακέτο...
Αυτό είναι πράγματι μια εξαιρετική ιδέα.marmelaki είπε:Επισης, θα μπορουσαμε να οργανωσουμε ενα bazaar για κιθαρες και λοιπο εξοπλισμο (αυτο που λεμε garage sale).
Συμφωνώ κι'εγώ μ'αυτό, ειδικά αν οργανωθεί στα πλαίσια κάποια εκδήλωσης, με live, μπυροποσία, κλπ. ;Dmarmelaki είπε:Επισης, θα μπορουσαμε να οργανωσουμε ενα bazaar για κιθαρες και λοιπο εξοπλισμο (αυτο που λεμε garage sale).
...οπότε σου μένει το GAS για ενισχυτές, κιθάρες, εξοπλισμό ηχογράφησης...IraklisZS είπε:πάντως αν βρεις την πεταλιέρα σου και μείνεις για πάντα πιστός σ'αυτήν, έχεις ξενοιάσει απο σκοτούρες και έξοδα. σε ό,τι αφορά σε εφέ
Σαν Τσερεμόνι, αν καταφέρουμε να διοργανώσουμε κάτι τέτοιο, δεσμεύομαι να καθιερώσω και ετήσιο διαγωνισμό σπανακόπιτας ;DThe Genius Loci είπε:Συμφωνώ κι'εγώ μ'αυτό, ειδικά αν οργανωθεί στα πλαίσια κάποια εκδήλωσης, με live, μπυροποσία, κλπ. ;D
Στο σημείο αυτό, εκτός του ότι συμφωνώ απείρως με το Γύφτο, θα κάνω και την "επικίνδυνη" πρόταση να γίνουμε λίγο περισσότερο... εθνικιστές στη μουσική που αγοράζουμε. 8)blue είπε:Πάρε ένα δίσκο και άκου τον αντί να αγοράσεις εναν σκληρό δίσκο για να αποθηκεύσεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ.
+1.000.000!!!The Genius Loci είπε:Ειδικά σε ανεξάρτητες παραγωγές, ένα ποσό που για εμάς είναι ευτελές, για τη μπάντα μπορεί να σημαίνει τη συνέχιση της προσπάθειάς τους χωρίς άγχος.
+1000000 από τις προσωπικές εμμονές μου.... Όλοι γίνονται συλλέκτες, ελάχιστοι ακούν πραγματικά μουσική πλέον...blue είπε:Πάρε ένα δίσκο και άκου τον αντί να αγοράσεις εναν σκληρό δίσκο για να αποθηκεύσεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ.
Αυτο το παθαινω κι εγω. Απο το Σεπτεμβριο προσπαθω να παρω κιθαρα αλλα οταν μαζευω τα λεφτα - τσουπ! πανε καπου αλλου - και μιλαμε για κανα 2-χιλιαρο.SteveB είπε:το χειρότερο είναι ότι όταν έχεις GAS ενώ παράλληλα δεν έχεις λεφτά,τα πράγματα τείνουν να γίνουν βίαια...
Τους τελευταίους 4 μήνες σκέφτομαι καθημερινά την κιθάρα που είδα κ μαζεύω λεφτά με ιδρώτα για να αποκτήσω....Μου έχει γίνει εμμονή!
Αχ.....
Παίζει σαμποτάζ. Όταν σου έδινα εκείνα τα εισητήρια για Βραζιλία, την παραμονή του γάμου σου, δεν τα ήθελες. Νάτα τώρα!!!marmelaki είπε:Αυτο το παθαινω κι εγω. Απο το Σεπτεμβριο προσπαθω να παρω κιθαρα αλλα οταν μαζευω τα λεφτα - τσουπ! πανε καπου αλλου - και μιλαμε για κανα 2-χιλιαρο.
Ή παιζει σαμποταζ (βλ. γυναικα) ή πραγματικα ειμαι ατυχος.