- Πόντοι
- 2,368
Πολύ ΠΑΣΟΚ κατάσταση.
Θρεμμενους τσι βλέπω ουλοι,τι ινε αφτου?
Κάμπινγκ συνδικαλΗστωνε ?
Μόνο στο εργατικό κέντρο Αθήνας έχω δει παχύτερους
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ και η πλειοψηφία εδώ που τα λέμε. Ο καθένας να κάνει το κομμάτι του για τη δημόσια υγεία και λίγο πέρα από το στενό του συμφέρον. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που αδιαφορούν αλλά δεν μπορείς να περιμένεις απ' όλους το ίδιο επίπεδο ωριμότητας και σοβαρότητας.Αυτη η αρνηση δεν χαρακτηριζεται απο πατριωτισμο, στη δικια μου συνειδηση. Να αφηνω τους αλλους να πολεμουν για μενα, απλα δεν.
Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που αδιαφορούν αλλά δεν μπορείς να περιμένεις απ' όλους το ίδιο επίπεδο ωριμότητας και σοβαρότητας.
Στο Καραβοστάσι είμαι κοντά στην Πέρδικα. Έχει ένα ξενοδοχείο από πάνω που έχει 480 ευρώ η μέρα. Εγώ ούτε την βενζίνη δεν έχω να πληρώσω και άλλαξα και λάστιχα γιατί στο ΚΤΕΟ στην Ηγουμενίτσα μου είπαν αν δεν τα αλλάξεις θα καλέσουμε την τροχαία ?Μας τσάκισε η εφορία και θα μας στείλουν και τα σπασμένα της οληγορισς τους και την ανεπάρκειας τους. Είδα κάτι Γερμανίδες που τους έδωσα το μπαλάκι και μου είπαν ντανκε και σκέφτηκα να τους ζητήσω κάνα δανεικό.Πολύ ΠΑΣΟΚ κατάσταση.
Θρεμμενους τσι βλέπω ουλοι,τι ινε αφτου?
Κάμπινγκ συνδικαλΗστωνε ?
Μόνο στο εργατικό κέντρο Αθήνας έχω δει παχύτερους
Δηλαδή είναι πόλεμος αλλά όχι για όλους?
Στον πόλεμο έχει σημασία η οικονομία των χωρών, μπροστά στην αναχαίτηση του εχθρού?
Στον πόλεμο δεν επιτάσσεται κάθε ιδιωτικό μέσο για να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρξει ανάγκη?
Στον πόλεμο αγοράζονται και πωλούνται εμβόλια από διακρατικούς σχηματισμούς με γνώμονα τα εταιρικά συμφέροντα, ή το κοινό όφελος κατά του εχθρού?
Ποιος πατριωτισμός?
Εδώ μιλάμε για τεράστια οικονομικά συμφέροντα, που διακυβεύονται, (μέσα από τις συμφωνίες με τις εταιρίες για τα εμβόλια) και τα περί ενδιαφέροντος για τον κόσμο είναι για λαϊκή κατανάλωση
Θα μου πεις, οταν δεν τηρει τα αυτονοητα το κρατος, θα κατσω εγω να σκασω?
Απλά αυτό το επιχείρημα με τον πόλεμο μου φαίνεται τουλάχιστον αφελές.
Δηλαδή σε πόλεμο, με γεμάτα νοσοκομεία από τραυματίες, θα παρακαλάμε την τάδε κλινική να βοηθήσει, και θα λέει "αν θέλετε να μου στέλνετε αυτούς με σκωληκοειδήτη και να με πληρώνετε κιόλας"?
Φυσικά και δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ έτσι.
Το κράτος ποτέ δεν το είχα σε υπόληψη.
Από αυτούς εκεί πάνω δεν περιμένω τίποτα καλό (ποτέ δεν περίμενα από κανέναν τους, καμιάς κυβέρνησης/κράτους/πολιτείας).
Απλά αυτό το επιχείρημα με τον πόλεμο μου φαίνεται τουλάχιστον αφελές.
Δηλαδή σε πόλεμο, με γεμάτα νοσοκομεία από τραυματίες, θα παρακαλάμε την τάδε κλινική να βοηθήσει, και θα λέει "αν θέλετε να μου στέλνετε αυτούς με σκωληκοειδήτη και να με πληρώνετε κιόλας"?
Σε ολες τις περιπτωσεις η ΕΠΙΤΑΞΗ δεν σημαινει οτι δεν επιφερει και αποζημιωση.
Δεν μιλάω εγώ γιατί βαριέμαι να ξ3βρακωσω την ιδιωτική υγεία σήμεραμ? προτιμώ να παίξω καμία ρακέτα. ?Θα τα πούμε στις κάλτσες και για την υγεία και την παιδεία και τα εργασιακά ???Δεν μίλησα για αποζημίωση Νίκο μου, τα ξέρω αυτά.
Μίλησα για πληρωμή με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο, και μάλιστα αρκετά τσιμπημένες τιμές, μετά από παζάρια, και με όρους νοσηλείας μάλλον υπερβολικούς.
Δεν μίλησα για αποζημίωση Νίκο μου, τα ξέρω αυτά.
Μίλησα για πληρωμή με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο, και μάλιστα αρκετά τσιμπημένες τιμές, μετά από παζάρια, και με όρους νοσηλείας μάλλον υπερβολικούς.
Όπως και να έχει, ήταν απλά ένα παράδειγμα από μέρους μου, τίποτα περισσότερο.
Και τι μας νοιαζει αυτο?
Ειναι σαν να μην πολεμουσανε οι ηρωες στο Ρουπελ εναντια στους ΝΑΖΙ επειδη τα οπλα τους ηταν χρυσοπληρωμενα MAOUZER που ειχε...αγορασει απο τους ΝΑΖΙ ο Μεταξας...
Και εκεί που πολεμούσανε οι ήρωες λοιπόν, κάνανε σχέδια για το αν θα πάνε διακοπές το καλοκαίρι, και το αν θα ανοίξει ο τουρισμός να μην φαληρίσουμε οικονομικά.
Αυτά με τον πόλεμο ξαναλέω, μου φαίνονται αφελή.
Αλλά αυτό είναι η δική μου γνώμη.
Και ξαναλέω, δεν είμαι κατά των εμβολίων (αν είναι δυνατόν).
Τόσες ασθένειες εξαφάνισαν, χωρίς αυτά θα είμασταν σε πολύ δεινή κατάσταση.
Και εκεί που πολεμούσανε οι ήρωες λοιπόν, κάνανε σχέδια για το αν θα πάνε διακοπές το καλοκαίρι, και το αν θα ανοίξει ο τουρισμός να μην φαληρίσουμε οικονομικά
να νικα και η ομαδα μας.... ?
βρίσκω κανένα λόγο να ρισκάρω να εκτεθώ στον ιό και να νοσήσω