Ακριβώς.
Οποίοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό έχουν απλά τσακωθεί μαζί της.
Φυσικά. Γιατί η κυβέρνηση όπως το λένε όλοι πλέον χαχαχαχα δεν μπορεί να επικοινωνήσει στον μέσο άνθρωπο που δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις το θέμα της αντιμετώπισης μιας επιδημίας/πανδημίας.
Οπότε θεκει συγκρίνει ανόμοια πράγματα με χώρες του εξωτερικού και διυλιζει τον κωνωπα και καταπίνει την καμηλό και τους καταριέμαι γι αυτό προσωπικά. Δεν επετυχσν τα χρονοδιάγραμματα ενός εγκαιρου εμβολιασμού που ο μόνος λόγος που χρειάζεται να είναι καθολικός για τη χώρα μας είναι το εξαθλιωμενο και εξαγριωμένο, ανεπαρκές σύστημα υγείας μας, η ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ πρωτοβάθμια υγεια που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την προσθετικη αύξηση μερικών εκατοντάδων νοσουντων που θα χρήζουν μισς αυξημένης φροντίδας.
Τα 200 δις που έφαγαν και χρέωσαν την υγεία και μας βάλανε κυρίως μέσω αυτών σε δυσβάστακτα χρέη και μνημόνια εξαντλητικου δανεισμού που μας τα δίνουν με το μήνα με εξαντλητικά προαπαοτουμενα.
Για να μην μιλήσουμε τώρα γισ την μεθοδολογία της επιδημιολογικης μελέτες, την κοροϊδία δηλαδή.
Το ακαταδιωκτο το ζητούν αυτοί που το ζητούν στην υγεία και τις επιτροπές και καλώς το ζητούν και διευρυμενα πλέον και είμαι μαζί τους γιατί ο ιατρικός χωρος είναι εκτεθειμένος λόγω των πολιτικών επιλογών που δεν φτάνει δυστυχώς ένα ποστ για να αναλυθούν και να καταλάβει ο κόσμος και το φόρουμ μας το λάθος που έκαναν και το αδιέξοδο που θα φέρει αυτή η κυβέρνηση οι Έλληνες πολίτες Χαχαχαχαχαχα.
Το γελοιον του πράγματος το έζησα στο κεντρο που πήγαμε μετά από ένα γάμο που ήμουν και απαξιώ να το περιγράψω, ιδιαίτερα στο σκέλος της ορχήστρας.
Πλέον απαξιώ να σχολιάσω την κυβέρνηση αυτή και τους παράγοντες της και τα ΜΜΕ που ελέγχουν. Τους αφήνω στην επερχόμενη τιμωρία του ελληνικού λαού που..... Ούτε με ΝΟΘΕΙΑ δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν. Γιατί αν οργανώσουν τη ΝΟΘΕΙΑ, θα έχει χειρότερο αποτέλεσμα γι αυτούς. Θα την οργανώσουν τόσο καλά, όσο οργάνωσαν την αντιμετώπιση της πανδημίας, τις επενδύσεις και όλα τα στραβά που κάνουν. Εύχομαι τον Οκτώβρη να φύγουν, κάθε μέρα προσεύχομαι. Χαχαχαχαχαχαχαχα
Άμα έβλεπα έναν από αυτούς να πλησιάζει το εξοχικό μου σε ψηφοθηρικη περιοδεία, θα βγάλω τη σκούπα να σκουπισω την αυλή, να καταλάβουμε πως είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. ?