Εγώ ήμουν σε ανοιχτό χώρο σε τραπέζι γάμου με 200 άτομα καλεσμένους σε τραπέζια των 8 και με ορχήστρα με κλαρίνα, καθίσαμε, έτρωγα και έπινα και πήγαινε ο ένας στα τραπέζια του άλλου, άλλοι μπαινανε μέσα στις τουαλέτες με μάσκες, άλλοι όχι με μάσκες, μισά τραπέζια υπέρ των εμβολιασμενων, αλλά κατά, πιο λίγοι πρέπει να ήταν οι κατά πάντως, κάνα δυο γιατροί στην παρέα χαλαροι (μόνο όσοι είναι στα κανάλια και στα social media "αγορευουν" με στόμφο?) εμένα με ρώταγαν μερικοί εσύ τι λες αλλά εγώ απέφευγα να μιλήσω, εγώ ήρθα εδώ να πιω να τιμήσω το ζευγάρι και μετά όπως έπινα και ζαλιζόμουν γιατί δεν θα οδηγούσα στο γυρισμό εγώ και καλά, άκουγα που λέγανε τη μία μέχρι 6 άτομα θα χορεύουν, πρώτα οι συγγενείς και δωστου τα κλαρίνα, μετά άκουσα τρεις φορές ήρθε η αστυνομία να ελέγξει και όμως ήταν χαλαρός ο έλεγχος γιατί ήταν λέει ένας τοπικός αστυνομικός στο γλέντι που τους ήξερε και μετά από χορούς έλεγε ο μαγαζάτορας, παιδιά φτάνει, έχουν δείξει ανοχή αλλά μην το παρακάνουμε, εγώ ανά καιρούς γέλαγα και τελικά παρολο που ήπια και είχα και τον μικρό μαζί, ήπιε και η γυναίκα που μου έλεγε πιες θα οδηγήσω εγώ και δεν μπορούσα και τελικά το πήρα εγώ που όμως είχα ξενερώσει, έφαγα και γλυκά να συνέλθω και οδήγησα 40 χιλιόμετρα κάτι δρόμους μέσα από βουνά με το στομάχι μου να πονάει και δεν είχα και κάνα simeco και να νυστάζω και φτάσαμε σπίτι ευτυχώς γιατί αν έβγαινα σε καμία στροφή έξω θα λέγαμε μεταα έφταιγε "η κακιά στιγμή"
Τι συμπέρασμα βγαίνει ρε παιδιά?
Θα σας το πω εγώ.
Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. ?
Χαχαχαχαχαχαχαχα