- Πόντοι
- 1,788
Τι πήρες, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος;dimsonic είπε:Προχτές πήρα καινούργιο κασετόφωνο....
Τι πήρες, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος;dimsonic είπε:Προχτές πήρα καινούργιο κασετόφωνο....
Τίποτα ιδιαίτερο, ένα teac V600.LK είπε:Τι πήρες, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος;
I will hook you up, αν θες μάστορα στείλε μήνυμα.dimsonic είπε:(το οποίο επίσης θέλει και ιμάντες αλλά και νέα rca εξόδου καθώς όλα εξαϋλώθηκαν - μόνο που αυτό είναι πολύ δύσκολο στην επέμβαση καθώς είναι μοντέλο 1974).
Για φιλετακια...μοσχου σε παραπεμπω εδωnpap είπε:τώρα μάλιστα είσαι σαφής και ναι σωστά κατανόησες την παρανόηση (με μπέρδεψε το "φιλετάκια" στο αρχικό σου ερώτημα, καθότι συνήθως ως κάτι "εκλεκτό", χρησιμοποιείται σε θεωρήσεις με τελικό θετικό πρόσημο)...
αυτό που μένει να αντιληφθούν και οι "σκεπτικιστές", είναι ότι απλά, το σήμα στην επαναφορά του σε αναλογική μορφή μετά το πέρασμα σε ψηφιακή κατάσταση, δεν χάνει την συνέχειά του, όπως εσφαλμένα (θέλουν να) πιστεύουν...
και επαναλαμβάνω μια συχνή μου παραίνεση ως προτεραιότητα, όπως πολύ όμορφα εκφράζεται στο ενδιαφέρον άρθρο που παρέθεσες
"Lets stop worrying about the numbers and get back to work on the music"...8)
+1000npap είπε:"Lets stop worrying about the numbers and get back to work on the music"...8)
Ξερω εγω αν θες ;D ;D ;D ;Ddimsonic είπε:και καθυστερώ επί μήνες να φέρω στο χώρο μου ένα Revox B77 που με απειλεί ένας φίλος "έλα να το πάρεις θα το πετάξω", γιατί δεν ξέρω που να το στήσω....
Δεν είχα αμφιβολία.trolley είπε:Παίδες, ελπίζω ότι καταλάβατε ότι έχω τη μέγιστη δυνατή... συμπάθεια για αυτά τα θέματα, ως παθών ! ! !
![]()
το θέμα είναι ότι αν δεν τα πετάξεις εσύ, μια μέρα θα τα πετάξει κάποιος άλλος για σένα....LK είπε:@ trolley
Συμφωνώ ότι οι κάθε είδους συλλογές δεσμεύουν, από χώρο μέχρι και συναισθήματα.
Συμφωνώ επίσης ότι πολλές φορές η δημιουργικότητα θυσιάζεται στο βωμό του εξοπλισμού.
Είναι θέματα που με απασχόλησαν (ναι είμαι συλλέκτης διαφόρων πραγμάτων-κάθε είδους), και πολλές φορές στο παρελθόν σκέφτηκα …………να τα πετάξω όλα , σαν κάθαρση.
Πλέον , πιστεύω, ότι όλα αυτά τα διαχειρίζομαι πολύ καλλίτερα.
Δεν σκέφτομαι να πετάξω τίποτα….απλά:
Δεν με απασχολούν, οι συλλογές….είναι εκεί, και ΑΝ χρειαστεί κάνω χρήση (και κάνω).
Για να συμβεί αυτό, θα σημαίνει πως θα είμαι ....νεκρός, άρα μάλλον δεν θα με πολυ απασχολεί. ;D ;D ;D ;Ddimsonic είπε:το θέμα είναι ότι αν δεν τα πετάξεις εσύ, μια μέρα θα τα πετάξει κάποιος άλλος για σένα....
και αυτή είναι μια πολύ δυσάρεστη για σένα σκέψη, τώρα, και ...ίσως...ένας μεγάλος πόνος για κάποιους επόμενους.... :-\