Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
ευχαριστω!  :)

Το κακό είναι ότι αν τύχει και ποστάρεις κάποιο μαραφέτι σε λάθος κατηγορία δεν μπορείς με επεξεργασία να το διορθώσεις.Νταξει το σβήσιμο το καταλαβαίνω..απαγορεύεται γιατί όλοι θα έκαναν διαγραφή και ξαναμανά κάθε 2-3 μέρες χώρις να τους καταλαβαίνει η διεύθυνση.

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά στις αγγελίες βάζω ένα link και μου βάζει κενό σε κάποιο σημείο του link με απότελεσμα να μη δουλεύει σωστά!

Εχεις δίκιο είναι ανασταλτικό πολλές φορές. Αυτός είναι ένας κοινός τρόπος προστασίας για την αποφυγή των spammer που μπαίνουν στις σελίδες για ν΄αφήσουν ένα link.

Αγαπητοί κύριοι,

λύστε μου μια μικρή απορία: αφού μια αγγελία επισημανθεί ως "sold/έφυγε" και αφότου η ίδια αγγελία λήξει, μετά από πόσες μέρες διαγράφεται αυτόματα από την λίστα "οι αγγελίες μου"; Υποθέτω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο παρότι στην δικιά μου λίστα οι πωληθήσες και συνάμα ληγμένες αγγελίες παραμένουν ακέραιες, να μου θυμίζουν τα παλαιά  ::)

Αντιλαμβάνομαι ότι το κομβίον της διαγραφής εκλείπει λόγω κατάχρησης (Ω Ελλάς το μεγαλείο σου!) και δεν έχω κανένα σκοπό να παραπονεθώ επ'αυτού. Απεναντίας. Απλά αναρωτιέμαι, δεν θα ήτο λογικό μια αγγελιά που έχει "φύγει" να διαγράφεται αυτόματα αφού έχει λήξει;

Σας ασπάζομαι και σας ευχαριστώ πολλάκις για την ύπαρξη του συστήματος αγγελιών (παρά τις όποιες διαφωνίες μου με κάποια μικροθεματάκια),

Κάφρος

Αγαπητέ Κάφρε,

Οι αγγελίες που έχουν λήξει παραμένουν ανενεργές για ένα μήνα, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τις ανανεώσει αφου περάσει κάποιο διάστημα.

Στην περίπτωση όσων έχουν πουληθεί (Sold) απλά θα κάνεις μια παραχώρηση και θα τις ανεχτείς για ένα μήνα ανενεργές μέχρι να φύγουν αυτόματα. Δεν σε επιβαρύνουν με κανένα τρόπο παρα μόνο... συναισθηματικά.

yameth είπε:
Αγαπητέ Κάφρε,
;D ;D ;D

να συμπληρώσω απλώς και το ότι κάποιες φορές οι 'ληγμένες' αλλά αναρτημένες αγγελίες μας δίνουν που και που μια ένδειξη για το τι "κινείται" στην αγορά μεταχειρισμένων (π.χ. τις προάλλες "έφυγε" μια τάδε κιθάρα για χ ευρώ).

Ένα άλλο που φαίνεται "κάπως" στις αγγελίες είναι οι πρωτοκλασάτες που παραμένουν πρώτες και τονισμένες  και αφού έχουν φύγει...

Γιατί δε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στις αγγελίες?Υπάρχει κάποιο  πρόβλημα στο σύστημα? Εχω ανεβάσει μεχρι τώρα παρα πολλές αγγελίες οπότε δε νομίζω να κάνω κάτι λάθος.Απλα δε μου βγάζει εκείνο το σημείο για να διαλέξω τις φωτογραφίες.

Επίσεις αν μπορεί κάποιος admin να βγάλει τη μία αγγελία που μπήκε κατα λαθος 2 φορές και να κρατήσει αυτήν με τη περιγραφή του προιόντος.

Browser? Ενα print screen θα έλεγε πολλά.

Μισό .Κατεβάζω ένα πρόγραμμα για να κάνω screen capture να δείς τι ακριβώς γράφει.

Aυτό μου γράφει αλλά δεν έχει επιλογή για να διαλέξω φωτογραφία

ScreenHunter_02_Sep._17_22.17.jpg

Παίδες αυτές είναι οι 2 περιπτώσεις για ν' ανεβάσεις φωτό και λειτουργούν άψογα, όπως τα δοκίμασα και πάλι αλλά και όπως αποδεικνύεται απο τις υπόλοιπες καταχωρήσεις άλλων μελών.

Το πιό πιθανό είναι πως έχει να κάνει με τοπικές ρυθμίσεις στους Browsers σας.

Σας παραπέμπω σε σχετική κουβέντα που λύθηκε το πρόβλημα.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=195186.0

Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να μου δώσετε όσα περισσότερα στοιχεία έχετε για να βοηθήσω.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mπηκα στην καταργηση και αφαιρεσα το Chrome και το Chrome toolbar (τα απεκτησα κατα λαθος προσφατα και τα αφησα μεσα)καθως και ενα προγραμμα δοκιμαστικο για cd labeling.

Επανηλθε το ''βελακι'' για uploading φωτογραφιων..

Μολις ανεβασα φωτος απροβληματιστα... :)

Αρα,ενα απο τα 2 εφταιγε...

ΟΚ λοιπον.

Kάτι πρέπει να γίνει με τις διπλές ίδιες αγγελίες...τώρα τελευταία, μπαίνω σε αγγελίες και μετά πατάω να δω όλες τις αγγελίες του χρήστη και βλέπω την ίδια αγγελία 2 φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες...θα πρέπει ή να κάνουμε όλοι το ίδιο ή να γίνουμε ρουφιάνοι...και κανένα από τα 2 δε μου αρέσει...

metalmike είπε:
Kάτι πρέπει να γίνει με τις διπλές ίδιες αγγελίες...τώρα τελευταία, μπαίνω σε αγγελίες και μετά πατάω να δω όλες τις αγγελίες του χρήστη και βλέπω την ίδια αγγελία 2 φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες...θα πρέπει ή να κάνουμε όλοι το ίδιο ή να γίνουμε ρουφιάνοι...και κανένα από τα 2 δε μου αρέσει...
Το έχω παρατηρήσει και εγώ..

Ακόμη και σε μαθήματα κιθάρας βλέπω κάποιον που ανεβαίνει κάθε εβδομάδα,

αντί για δύο..

Και έχει το τηλ. και το myspace του χαλαρά χωρίς να τρέχει τίποτα,μάλλον γιατί είναι πιο έξυπνος από τους υπόλοιπους.

Φυσικά έχω δει και το ίδιο αντικείμενο,με την ίδια φωτό και ίδια πόλη, από 2 διαφορετικά account με διαφορά 5 ημερών.

Δυστυχώς οι αγγελίες ανεβαίνουν με απίστευτο ρυθμό και δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να κάνει moderιλικι και να βγάζει τα μάτια του κάθε μέρα..

Ένα report button με ένα πεδίο 10 λέξεων για αιτιολόγηση του report θα βοηθούσε πιστεύω.

Αλλά και πάλι αν δεν μπορούμε να "υπακούσουμε" σε 2-3 στοιχειώδεις κανόνες σεβασμού

προς τα άλλα μέλη,τζάμπα και το κουμπί,τζάμπα όλα..

Καταλαβαίνω το να μην καταδόσεις φίλο ή συμπολεμιστή...

Οταν κάνει κάποιος κάτι εις βάρος σου ή το κοινό καλό και το αναφέρεις για να διορθωθεί, θεωρείται ρουφιανιά όμως; Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι συνένοχοι στην λαμογιά και τη λούφα;

Αυτή η ιστορία ξεκινά απο το γυμνάσιο και τελειοποιείται στο στρατό, δημιουργώντας τον απόλυτα ανεύθυνο πολίτη. Ας μην το κάνουμε εδώ μέσα. Όλοι βλέπουμε το αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε την
report.gif
Αναφορά στη διαχείριση που βρίσκεται σε κάθε αγγελία και γράψτε ενα απλό σχόλιο όπως "διπλή", "λάθος κατηγορία", "χωρίς τιμή", κ.λ.π. Βοηθάτε με αυτό τον τρόπο να καθαρίζουν όσες αγγελίες ξεφεύγουν το φιλτράρισμα που γίνεται καθημερινά.

Είναι πολλές οι αγγελίες. Άνθρωποι είμαστε και δεν τα προλαβαίνουμε - πετυχαίνουμε όλα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back