Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παίδες!  Συγχωράτε με εαν έχει απαντηθεί η ερώτηση που θα κάνω αλλά:

Όταν προσπαθώ να διαλέξω πακέτο για την αγγελία μου , μου βγάζει αυτόματα FREE και δεν υπάρχει επιλογή για SILVER - GOLD κτλ. όπως υπήρχε πρότινος!

Προσπάθησα στο chrome, στον IE αλλά τίποτα!! Υπόψιν δεν έχω adblock.

Γιατί έτσι??  ???

Να ρωτησω γιατι στις Αγγελίες δεν υπάρχει πια η επιλογή να ανεβάσουμε άλλες φωτό ή να επεξεργαστούμε τις ήδη υπάρχουσες???

Δεν άλλαξα κάτι...

Και τα 2 θέματα ανήκουν σε μικρά προβλήματα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το συντομότερο. Την κατανόηση σας παρακαλώ.

Μετά απ' τις αλλαγές που έγιναν στο σύστημα έχει μειωθεί το πλήθος των σελίδων στο section "Νέες Αγγελίες" με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμες αγγελίες παλαιότερες των, χοντρικά, τριών ημερών. Μπορείς βέβαια να τις δείς στα επιμέρους sections αλλά, προσωπικά τουλάχιστον, με βολεύει η σελίδα "Νέες Αγγελίες". Είναι εύκολο να αυξηθεί το πλήθος των σελίδων; Είναι κάτι που θα βόλευε και τους υπόλοιπους ή είμαι εγώ ο περίεργος; :)

yameth είπε:
Και τα 2 θέματα ανήκουν σε μικρά προβλήματα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το συντομότερο. Την κατανόηση σας παρακαλώ.
Ακόμα τίποτα πάντως....

Τι έπαθε πάλι το σύστημα των Αγγελιών και δεν αναγνωρίζει password??

Satanas είπε:
Τι έπαθε πάλι το σύστημα των Αγγελιών και δεν αναγνωρίζει password??
Γίνετε συντήρηση μετά της 15:00 λένε θα είναι ok

Δεν εμφανίζεται η μπάρα αναζήτησης και το drop down menu

επισης δεν εμφανιζεται και το κουμπι για να κανεις upload φωτογραφιες στην αγγελια που καταχωρεις στην αρχη,πρεπει να την καταχωρησεις πρωτα και να κανεις upload διαλεγωντας επεξεργασια φωτογραφιων της συγκεκριμενης αγγελιας μετα

Παιδιά λίγη υπομονή. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι αγγελίες προληπτικές.

Το δουλεύουμε το θέμα, είναι προσωρινά προβλήματα και θα διορθωθούν όλα σύντομα.

μάλλον γιατί δεν ανοίγουν και οι φωτογραφίες των αγγελιών..... ;D

Δε ξέρω τι κάνετε αλλά συνεχίστε έτσι, η νέα εμφάνιση αν και δε τελείωσε είναι φοβερή! Φαίνεται ο Ερμής σιάνει σιγά-σιγά, γίνεται επίδρομος :P, να μη λέμε μόνο τα στραβά...

Stoyo είπε:
Δε ξέρω τι κάνετε αλλά συνεχίστε έτσι, η νέα εμφάνιση αν και δε τελείωσε είναι φοβερή! Φαίνεται ο Ερμής σιάνει σιγά-σιγά, γίνεται επίδρομος :P, να μη λέμε μόνο τα στραβά...
Αυτό μου ήρθε απότομο... με το μαλακό παρακαλώ. Παίρνω δύναμη! ;D

yameth είπε:
Αυτό μου ήρθε απότομο... με το μαλακό παρακαλώ. Παίρνω δύναμη! ;D
εμφανίζει ένα καινούργιο layout, όμοιο με εκείνο, που σου είχαμε αναφέρει, όταν μας έστελνε το smart.noiz emails για ληγμένες αγγελίες.

Δεν είναι δική σου επιλογή, αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, δηλαδή?  ???

mustafank είπε:
εμφανίζει ένα καινούργιο layout, όμοιο με εκείνο, που σου είχαμε αναφέρει, όταν μας έστελνε το smart.noiz emails για ληγμένες αγγελίες.

Δεν είναι δική σου επιλογή, αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, δηλαδή?  ???
Η παρότρυνση μου ήρθε απρόσμενα φίλε mustafank. Δεν συνηθίζεται στα μέρη μας. ;)

Να κάνω και μια πρόταση, αφού συνδεθούμε, θα μπορούσε να μας πηγαίνει στην αγγελία ή εκεί που ήμασταν πριν; Να μην ψάχνουμε την αγγελία για την οποία συνδεθήκαμε (μπορώ να πατήσω το "πίσω" δύο φορές στον περιηγητή αλλά πιο απλό να πηγαίνει αυτόματα).

Stoyo είπε:
Να κάνω και μια πρόταση, αφού συνδεθούμε, θα μπορούσε να μας πηγαίνει στην αγγελία ή εκεί που ήμασταν πριν; Να μην ψάχνουμε την αγγελία για την οποία συνδεθήκαμε (μπορώ να πατήσω το "πίσω" δύο φορές στον περιηγητή αλλά πιο απλό να πηγαίνει αυτόματα).
Αυτό έγινε ήδη. ;)
θα γράψω αναλυτικά σε νέο θέμα όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει όταν έρθει η ώρα.

Σε συγκεκριμένη κατηγορία αγγελιών, κάνω μια αναζήτηση με βάση τιμή και περιοχή.

Μετά προσθέτω και "λέξη -  κλειδί".

Μετά αφαιρώ τη λέξη-κλειδι ως κριτήριο, πατώντας το Χ.

Περιμένω να επιστρέψω στην αρχική μου αναζήτηση (με τιμή και περιοχή)

Αντί γι' αυτό, όλα μου τα κριτήρια καταργούνται (δηλαδή η κατηγορία, η τιμή και η περιοχή), και επιστρέφω στην κεντρική σελίδα αγγελιών, γίνεται δηλαδή ένα συνολικό reset.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back