Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
Προσωπικά εξακολουθώ να μην βλέπω ουσιαστικό κέρδος από την ιστορία αυτή, μιας που έχω δει αρκετούς να καταχωρούν την αγγελία τους, και 2 μέρες να πράττουν και πάλι το ίδιο επειδή η προηγούμενη ίδια καταχώρηση έχει βρεθεί 5 σελίδες πιο βαθειά στο ιστορικό. Δηλ. ίδια κατάσταση, και χειρότερη ίσως από πριν, μιας που τουλάχιστον πριν έστω το 1/4 από αυτούς έμπαιναν στον κόπο να σβήνουν τις παλιές καταχωρήσεις τους, και έτσι υπήρχε μία αγγελία με το ίδιο περιεχόμενο, αντί για 2 και 3 που μπορεί να βρει κανείς τώρα.

Τελοσπάντων, δεν είναι κανένα μεγάλο πρόβλημα, απλώς για μένα είναι από τις βασικότερες λειτουργίες η διαγραφή, για αυτό και το ανέφερα. Τουλάχιστον να μπορούν να διαγράφονται οι ληγμένες να μην τις βλέπουμε πια, δεν έχει κανενα νόημα να πιάνουν χώρο.

Καλό βράδυ!

Καλησπέρα, αν δεν απατωμαι υπαρχει καποιο θέμα με τις αγγελιες, δεν εμφανιζονται τα στοιχεια χρηστη, με αποτελεσμα ολες οι κουβεντες να γινονται κανω απο την αγγελια. ετσι ειναι; αλλιως το θυμομουν. ή οντως υπαρχει θεμα; μπορουν να το τσεκαρουν λιγο οι mods?

tugito είπε:
Καλησπέρα, αν δεν απατωμαι υπαρχει καποιο θέμα με τις αγγελιες, δεν εμφανιζονται τα στοιχεια χρηστη, με αποτελεσμα ολες οι κουβεντες να γινονται κανω απο την αγγελια. ετσι ειναι; αλλιως το θυμομουν. ή οντως υπαρχει θεμα; μπορουν να το τσεκαρουν λιγο οι mods?
Τα στοιχεία της αγγελίας εμφανίζονται μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος, σε άλλη περίπτωση δεν εμφανίζονται είτε γιατί είσαι off line είτε επειδή η αγγελία έχει σημανθεί ως "ΕΦΥΓΕ".

Όσοι επιθυμούν να φαίνονται τα στοιχεία τους ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι συνδεδεμένοι ή δεν έχουν λογαριασμό στο smart, καλό θα είναι να τα γράφουν στο τέλος του κειμένου της αγγελίας. 

WilliamSats είπε:
Όσοι επιθυμούν να φαίνονται τα στοιχεία τους ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι συνδεδεμένοι ή δεν έχουν λογαριασμό στο smart, καλό θα είναι να τα γράφουν στο τέλος του κειμένου της αγγελίας. 
...για να μπορούν οι ξένοι απατεώνες που δεν είναι μέλη, να έρχονται σε επαφή μαζί τους. 8) Ακριβώς αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε.
Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος πως έγινε για την ασφάλεια του, είναι πολύ απλούστερο (και better for business) να εμφανίζονται τα στοιχεία χωρίς σύνδεση, όπως ήταν αρχικά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusionakis είπε:
Τελοσπάντων, δεν είναι κανένα μεγάλο πρόβλημα, απλώς για μένα είναι από τις βασικότερες λειτουργίες η διαγραφή, για αυτό και το ανέφερα. Τουλάχιστον να μπορούν να διαγράφονται οι ληγμένες να μην τις βλέπουμε πια, δεν έχει κανενα νόημα να πιάνουν χώρο.
Συμφωνω απολυτα.Παλια νομιζω υπηρχε αυτη η επιλογη με ενα κοκκινο χ η κατι τετοιο.καλο θα ηταν να επανελθει αν ειναι κατι ευκολο να γινει.

Μάλλον δεν διαβάσατε παραπάνω...

Ok boss! πάσο ;D

Οχι yameth, το ξερω οτι εμφανιζονται αμα εισαι συνδεδεμενος, αλλα δεν δουλευει! παρολο που ειμαι συνδεδεμενος μου λεει το ιδιο, και το ιδιο εκανε και σε ανθρωπους που ειδαν την αγγελια μου και μου το ειπαν αλλα και σε μενα που κοιταγα αγγελιες αλλων.

Αν σε εσας δουλευει οκ πιθανων να φταιει το firefox.. θα το τσεκαρω και σε αλλους browsers ή θα δοκιμασω πρωτα κανα delete cookies και τετοια...

tugito είπε:
Οχι yameth, το ξερω οτι εμφανιζονται αμα εισαι συνδεδεμενος, αλλα δεν δουλευει! παρολο που ειμαι συνδεδεμενος μου λεει το ιδιο, και το ιδιο εκανε και σε ανθρωπους που ειδαν την αγγελια μου και μου το ειπαν αλλα και σε μενα που κοιταγα αγγελιες αλλων.

Αν σε εσας δουλευει οκ πιθανων να φταιει το firefox.. θα το τσεκαρω και σε αλλους browsers ή θα δοκιμασω πρωτα κανα delete cookies και τετοια...
Εχεις τοπικό πρόβλημα. Δεν φταίνε οι browsers.

yameth είπε:
Εχεις τοπικό πρόβλημα. Δεν φταίνε οι browsers.
Ολα οκ yameth, εφταιγε ο browser, εκανα καθαρισμο ιστορικου, cookies και τα κλασικά και όλα οκ. Κατι είχε κολλήσει απο τα logins μου. :)

Και οι απατεωνες εχουν mail's ρε παιδες, απλα  ας ειμαστε αρκετα πιο πολυ προσεκτικοι... Καλες γιορτες σε ολους* ;)

μια απορία

σε πολλές αγγελίες μου λέει ότι είναι λήγουν την τάδε ημερομηνία αλλά επίσης λέει ότι είναι ανενεργές και δε μου τις εμφανίζει μέσα στις κατηγορίες τους. Πατάω εκεί πάνω που λέει "Ανενεργή" αλλά δε γίνεται ενεργή. Τι κάνουμε στις περιπτώσεις αυτές? Η μόνη λύση που βρήκα είναι ή να περιμένω δυο βδομάδες να λήξει η αγγελία και να την κάνω renew ή να την διαγράψω και να την ξαναδημιουργήσω.

καμία βοήθεια?

τελικά με το γνωστό θέμα, ότι δηλαδή εμφανίζονται κάθε λίγο με καινούρια ημερομηνία οι ίδιες αγγελίες και απαράλλαχτες όμως συνεχώς,τι γίνεται?

Πατάμε το κουμπάκι που λέει : Προσβλητικό περιεχόμενο? 

για να ενημερώσουμε την διαχείριση, καθότι είναι τόση μεγάλη η κίνηση που σίγουρα ξεφεύγουν κάποιοι που δεν σέβονται τους κανόνες.

Εδώ και 10' μου βγάζει την παρακάτω εικόνα όταν κάνω αναζήτηση σε μία κατηγορία...

smartpic.jpg

WilliamSats είπε:
Εδώ και 10' μου βγάζει την παρακάτω εικόνα όταν κάνω αναζήτηση σε μία κατηγορία...
και τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινεις ?  ;D

και εμενα το ιδιο..... ???

Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς δεν μπόρεσα να επαναλάβω το πρόβλημα. Περαστικό ήταν.

messalion είπε:
και εμενα το ιδιο..... ???
εμένα όχι

γράψτε τι ακριβώς ψάχνετε και πού

gdevelek είπε:
εμένα όχι

γράψτε τι ακριβώς ψάχνετε και πού
εγω σε οτι και να εκανα search π.χ."μαγνητης" το εβγαζε

Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς δεν μπόρεσα να επαναλάβω το πρόβλημα. Περαστικό ήταν.
ισως - εκανα restart και ολα οκ

messalion είπε:
εγω σε οτι και να εκανα search π.χ."μαγνητης" το εβγαζεισως - εκανα restart και ολα οκ
Το πρόβλημα που είχες δεν είχε καμία σχέση με το δικό σου μηχάνημα, ήταν καθαρά server-side  ;)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back