οκgdevelek είπε:Το πρόβλημα που είχες δεν είχε καμία σχέση με το δικό σου μηχάνημα, ήταν καθαρά server-side![]()

οκgdevelek είπε:Το πρόβλημα που είχες δεν είχε καμία σχέση με το δικό σου μηχάνημα, ήταν καθαρά server-side![]()
Δεν θέλω να βάλω Usernames κλπ, αλλά ξέρουν οι ίδιοι...WilliamSats είπε:Παράκληση προς όσους βάζουν αγγελίες.
Βάλτε ευδιάκριτες φωτογραφίες και σε νορμάλ μέγεθος (τουλάχιστον 640Χ480) για να βλέπουν όλοι τι έχετε.
Οι φωτογραφίες με μέγεθος avatar δεν βοηθάνε ούτε τον πωλητή, ούτε τον αγοραστή.
Υπαρχει όμως η δυνατότητα αναζήτησης με φίλτρο: Ακουστική, akoustiki κλπ.KostasP είπε:Μια προταση για υποκατηγοριες στην κατηγορια "Κιθάρες & Μπάσα". Τα μπασα και τα ακουστικα οργανα ειναι πολυ λιγοτερα απο τις ηλ. κιθαρες. Οποιος ψαχνει πρεπει να περασει μεσα πολλες κιθαρες για να βρει αυτο που θελει.
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό για την ώρα. Μπορείς όμως να δεις τι πουλάει συνολικά ο καθένας, καθώς και την αξιολόγηση και κριτική στις συναλλαγές του.@Yameth:
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση προς τη διαχείριση, αν είναι εφικτό, να προστεθεί η δυνατότητα αναζήτησης μελών και στο τμήμα των αγγελιών.
Το "πρόβλημα" βρίσκεται στο γεγονός πως, αν ο πωλητής καταχωρήσει το προϊον του ως sold, πριν προλάβει ο αγοραστής να τον αξιολογήσει, δεν υπάρχει τρόπος, εκ των υστέρων, να βρεθεί ένα, τύπου προφίλ, του πωλητή. :-\yameth είπε:Μπορείς όμως να δεις τι πουλάει συνολικά ο καθένας, καθώς και την αξιολόγηση και κριτική στις συναλλαγές του.
Όχι,οι..."υπόλοιποι" δεν έχουν κανένα απόλύτως δικαίωμα να...σχολιάζουνε.Εξάλλου,αυτοί οι..."υπόλοιποι" είναι συνήθως και αυτοί που δεν έχουν φράγκο στην τσέπη,αλλά θέλουν -συγχρόνως- να περνάνε ευχάριστα και τζάμπα την ώρα τους,σχολιάζοντας αγγελιές που -εξαρχής- δεν τους αφορούν.Είναι ο λόγος που προσωπικά απέσυρα το νούμερό μου από τις αγγελίες,για να μην ακούω πλέον τα...ανήκουστα από διάφορους "ενδιαφερόμενους"... :k-a-f-ros είπε:αλλά αφού έχει ο καθένας δικαίωμα να ανεβάζει ό,τι αγγελία του κατέβει στο κεφάλι θα έπρεπε να έχουμε και οι υπόλοιποι δικαίωμα να σχολιάζουμε
Βρίσκω ότι διαφωνούμε αγαπητέ S9F. Καλώς κάνατε και αποσύρατε το νούμερό σας ούτως ώστε να μην σας ενοχλούν οι άφραγκοι. Βεβαίως η ίδια δυνατότητα τους δίνεται αν τόσο πολύ θέλουν να σπαταλήσουν τόσο τον δικό τους όσο και τον δικό σας χρόνο με το να σας στείλουν ένα ωραιότατο email.S9F είπε:Όχι,οι..."υπόλοιποι" δεν έχουν κανένα απόλύτως δικαίωμα να...σχολιάζουνε.Εξάλλου,αυτοί οι..."υπόλοιποι" είναι συνήθως και αυτοί που δεν έχουν φράγκο στην τσέπη,αλλά θέλουν -συγχρόνως- να περνάνε ευχάριστα και τζάμπα την ώρα τους,σχολιάζοντας αγγελιές που -εξαρχής- δεν τους αφορούν.Είναι ο λόγος που προσωπικά απέσυρα το νούμερό μου από τις αγγελίες,για να μην ακούω πλέον τα...ανήκουστα από διάφορους "ενδιαφερόμενους"... :
Κατά τη γνώμη μου,η εκάστοτε αγγελία αφορά τον πωλητή και τον (υποψήφιο) αγοραστή και μόνο αυτούς.Τελεία και παύλα.Το είχα προβλέψει,άλλωστε,αυτό το μπάχαλο που θα επικρατούσε και είχα διαφωνήσει κάθετα με εκείνο το ενδεχόμενο πριν μερικούς μήνες.Ευτυχώς που καταργήθηκε.
+1fusiongtr είπε:Όπως και να έχει, θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων (από υποψήφιους αγοραστές) και βέβαια απαντήσεων (από την πλευρά του πωλητή) σχετικά με το αντικείμενο, έτσι ώστε να μην τον παίρνουν το άνθρωπο πεντακόσια τηλέφωνα (ή του στέλνουν ένα σωρό mail) ρωτώντας τα ίδια πάνω κάτω πράγματα.
Σας επιτρέπω. (τις αγγελίες μου δεν σας επιτρέπω να σχολιάσετε. ;D)k-a-f-ros είπε:Αν μου επιτρέπετε να σχολιάσω...
Εκ του αποτελέσματος,αποδείχτηκε το αντίθετο.εγώ προσωπικά βρίσκω ότι τα θετικά της ικανότητας σχολιασμού υπερταιρούν των αρνητικών.
Να σου πω κάτι; Από την εμπειρία μου (και πίστεψέ με,το ξέρω πολύ καλά το...σπορ) οι 9/10 σοβαροί ενδιαφερόμενοι με πήραν τηλ. απευθείας (χωρίς π.μ. και...σχόλια) μου ειπαν "χαίρετε,ενδιαφέρομαι για την κιθάρα" ,κλείσαμε ραντεβού,ήρθαν την είδαν (χωρίς πολλά...σχόλια... ;D),πήγαμε στην τράπεζα,δώσαμε τα χέρια μετά και τέλος. 8)Αν μη τί άλλο, μπορεί κάλλιστα ο σχολιαστής να είναι ένας εν δυνάμει αγοραστής.
Για να καταλάβω τώρα,εσύ ανεβάζεις αγγελίες για να...σου φτιάχνουν τη διάθεση,να...ομορφαίνουν το γενικότερο κλίμα και να βελτιώνουν τις internet-ικές σελίδες τα...σχόλια των...υπολοίπων; ;D3)Οι αγγελίες μου είχαν δεχθεί άκρως θετικά σχόλια και ως κείμενο μόνο. Με μεγάλη στενοχώρια ανακάλυψα ότι τα εν λόγω σχόλια πλέον δεν βρίσκονται από κάτω να μου φτιάχνουν την διάθεση, αλλά και να ομορφαίνουν την γενικότερο κλίμα. Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά καμιά φορά και μόνο λίγο χιούμορ αρκεί για να βελτιώσει μια internetική σελίδα.
+1000Αυτό που δεν υπάρχει είναι ο χρόνος να ξεψειρίζεις τα σχόλια απο ανώριμους αργόσχολους.
...πράγμα που σημαίνει πως μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις έναν απλό text editor αντί για το Word...Sakis_Gallo είπε:τις αγγελεις μου τις γραφω ολες στο Word για να τις εχω αποθυκευενες στον υπολογιστη μου αλλα και για να τις κανω copy paste και σε αλλα site.